Erica világa (2009–2012) 30

Erica Strange (Erin Karpluk) egy csinos, okos 32 éves nő. Élete azonban nem halad semerre és jelenlegi szerencsétlenségéért a múltat hibáztatja. Mi lenne hát, ha meg tudná változtatni azt? A kórházban találkozik a titokzatos Dr. Tommal (Michael Riley), egy kezelőorvossal, aki élete lehetőségét… [tovább]

Szereposztás

Erin KarplukErica Strange
Reagan PasternakJulianne Giacomelli
Michael RileyDr. Tom
Kathleen LaskeyBarb Strange
Joanna DouglasSamantha Strange
Morgan KellyBrent Kennedy
John BoylanGary Strange
Vinessa AntoineJudith Winter
Paula BrancatiJenny Zalen
Michael P. NortheyIvan

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

kkatja

Ó, de jó hogy itt is fent van, na ezt a sorozatot is megnézetném mindenkivel, nálunk miért nem adják??? (ja hogy nincs tévém, de most nézem, hogy ment/megy? a Viasaton és a Universal Channelen, nézzétek, mert eszméletlenül jó kis pszichológiai-párkapcsolati-csajos-időutazós-mi lett volna ha kérdéskörrel játszó sorozat, remek zenékkel és még szuperebb színészekkel! Miért csak 4 évadot ért meg ez is? Mindegy, így is mindenképp sokszor újranézős!!!

2 hozzászólás
Zsu

Imádom ezt a sorozatot (nem is tudom, miért nem volt eddig a kedvencek között). Érdekes témát dolgoz fel, van benne időutazás, komédia, romantika, dráma. Megfelelően adagolja ezeket, sokszor egy vidámabb részt megható pillanatok követnek. Tele van bölcs gondolatokkal az életről, a családról, a szerelemről. Bár csajosnak tűnik, mégis nyugodtan ajánlható mindkét nemnek (a sorozatjunkie-n is éltették a fiúk: http://www.sorozatjunkie.hu/2009/01/14/pilot-mustra-bei… :) )

desertangelable 

Ami mindenképp nagyon tetszett a sorozatban, hogy olyan szépen beszéltek benne angolul, hogy felirat nélkül is mindent lehetett benne érteni. Emellett a történet is nagyon egyedi, ki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy egy-két dolgot visszamenőlegesen megváltoztasson az életében. Nagyon szórakoztató és néha nagyon szomorú részek követték egymást, aminek kimondottan örültem, egészen a harmadik évadig. A harmadik évaddal változott egy kicsit a koncepció és bekerült a képbe Adam, akinek az affektáló beszédstílusától annyira levert a víz, hogy egyszerűen képtelen voltam tovább nézni a sorozatot, pedig akartam, igazán. Többször is megembereltem magam, hogy ignorálom a pasit, de nem ment. Sajnálom.

nicolekitti

Hiába a magas értékelése, engem nem igen fogott meg a sorozat, aranyos, de én már ezen szerintem kicsit „túlnőttem”.


Népszerű idézetek

Everrie 

Legyél az aki vagy, és kedvesen utasítsd vissza, ami nem vagy.

Everrie 

Dr. Tom: Ám a jó tett nem mindig garancia a happy end-re.

1. évad 6. rész – Til Death
Everrie 

Dr. Tom: Tudja Erica, néha azért veszekszünk, mert képtelenek vagyunk bevallani mit érzünk valójában.

2. évad 2. rész – Battle Royale
Evelena 

-… Akárhogy is van, tény, hogy az utad, a döntéseid megmondják, hogy ki vagy. A döntések életünk építőkövei. Azok alakítják múltunkat, jelenünket és jövőnket. És bármennyi hibát követtem el, minden nap új válaszutakat hoz, és a lehetőségek új tárházát.

1. évad 2. rész – What I Am Is What I Am
Everrie 

Barb Strange: Jaj ez a vegetáriánus tohuvabohu! Tudom, hogy divat manapság, de én azt mondom, hogy az emberek túl sokat gondolkodnak, és keveset esznek.

1. évad 9. rész – Everything She Wants
Everrie 

Erica: És mikor Stratfordba hívtál, bűntudatom volt, mert egy percre boldog mertem lenni, és elakartam menni veled.

1. évad 13. rész – Leo
Everrie 

Erica Strange: A változás néha rátör az emberre, és néha fejbe is kólintja.. és néha ha befordulsz egy sarkon, hogy valami másik utat keress a világ már nem olyan, mint amilyen volt. Hogy hová jutok innen? Fogalmam sincs. De most először úgy érzem, hogy ez egy jó dolog.

1. évad 1. rész – Dr. Tom
Everrie 

Erica: Felnőni fájdalmas. A változás nehéz. Vannak napok, amikor azt kívánod bár véget érne. Hát nem lenne klassz ha tudnánk, ha éreznénk, hogy végre mindenre rájöttünk, hogy felkészültünk? Ez a legnehezebb, és a legcsodálatosabb az életben, hogy nem számít mennyit tanultunk, a fejlődéssel és a változással sosem végzel.

2. évad 1. rész – Being Dr. Tom
alexakarola 

Do you know how we call a loser in a Bat Mitzvah? A joser.

Zsu

Erica: Change. Sometimes it sneaks up on you. Sometimes it hits you over the head. And sometimes you turn a corner, only to find you're different in some small way, and the world doesn't look quite like it used to. So, where do I go from here? No idea. And for the first time, I feel like that's a good thing.


Hasonló filmek címkék alapján