Enter Nowhere (2011) 7

90' · amerikai · thriller

Az Enter Nowhere története a Lost című sorozat bizonyos paramétereire hajaz; a sztori négy idegen körül bonyolódik majd, akik egy elhagyatott, természetfeletti erdőben rekednek. A történet során aztán a csapdába esett idegenek menedéket találnak maguknak egy elhagyott faházban, ahol meg kell… [tovább]

angol

Szereposztás

Katherine WaterstonSamantha
Scott EastwoodTom
Sara PaxtonJody
Shaun SiposHans
Christopher DenhamKevin
Hirdetés

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Zajec_Sternenkind 

Egyáltalán nem tudom, hogy mire számítottam, de az biztos, hogy nem erre. A legelső perctől kezdve beszívott a film, az atmoszféra valami hihetetlenül nyomasztó volt, pedig nem dolgozott sötét, vagy bizarr hangulat-hatásvadász képekkel. Egyszerűen a történetszál csavarta meg úgy az egészet, hogy közben felmorzsolt lelkileg. Nem egy nagy sztori egyébként, és viszonylag hamar rá lehet jönni a csattanóra, mégis, valami hihetetlenül ügyesen csavarták a celluloidujjak köré a nézőt.
Idő- és térsík egy közös ponttá olvad össze, ebbe kerülnek a szereplők. Játszik az idővel, játszik a helyszínnel, játszik a történelemmel, játszik az élettel.
Számomra az egyik legfontosabb mondanivalója, hogy SOHA nem késő megjavítani valamit, ami félresiklott vagy tönkrement az életben, sőt, bármikor újra lehet kezdeni, csak akarni kell. Nem könnyű, senki nem mondta, de a lehetőség még a legreménytelenebbnek tűnő gödör alján is ott pihen.

csokidani 

Tyű ez jó volt. A film a B vonalon mozog, de megéri megnézni. Lassan indul be, de aztán jönnek a rejtélyek, misztikumok és mindez szépen lassan behúzza, leköti az embert. A szereplők pont annyit hoznak, hogy ne legyen gagyi az egész. Kicsit zenékkel jobban operáltam volna. De mindenképp megéri megnézni! Spoilerezni nem akarok, de a nagy csavar benne eléggé egyedi. Jó lesz. Nézd meg. :)

Near

A bajom ezzel a filmmel, hogy mire igazán érdekes lett… addigra már régen eluntam magam. Szeretem a nyomasztó filmeket, amik egy helyen játszódnak, egyetlen rejtély körül, csak itt nem volt meg az az alap hangulat, ami kell, hogy nem váljon unalmassá.
Amikor viszont beindultak az események, nyomasztóbb lett a légkör, onnan már igazán elgondolkodtató lett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján