Kedvencelte 10

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez tök jó volt, és aranyos, bár eléggé kiszámítható, hogy mi fog történni. XD spoiler De a helyszínek, és a dalok nagyon tetszettek, szórakoztatóak voltak, és viccesek. Több volt egy kicsivel a zene, mint a beszéd, de a tábor feeling totál átjött, spoiler Annyira jó volt látni, és teljesen beszippantott, a sztori. Pörgős volt, és nagyon laza. A szereplők pedig annyira jók voltak, és jó fejek. :-D

Szeszj 

Wow nem gondoltam volna hogy nekem ez a film ennyire jót fog tenni, imádtam, annyira jó kisugárzása/hangulata van a filmnek, le a kalappal a készítők előtt. Imádom a musical-ket, de van mikor zavar hogy annyit énekelnek de ebben a filmben számomra nem volt zavaró a sok éneklés. A történet is érdekes volt, bár kiszámítható hogy mi lesz a vége de mégis nagyon tetszett.
A zenék pedig valami csodálatosak voltak. https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
A szereplők is jók voltak, Kevin Quinn annyira hasonlít Zac Efron-ra. :D Mindenkinek olyan szép hangja van.
Biztos vagyok benne hogy máskor is megfogom nézni, mert szerintem nagyon szép történetű, fontos üzenetű film amiben klassz dalok vannak. ^-^
https://media.tenor.com/images/150ba01bc7ab518dd3df59b5…

Bancsurka 

Nálam ez most teljes mértékben betalált. Tetszett a sztori és ez a nyári táboros, musical hangulat engem teljesen magával ragadott. Alig várom, hogy én is megtapasztalhassam azt az igazi amerikai nyári tábor feelinget egyszer végre!*-* (még ha nem is éppen táborozóként)

Tárnok_Emese

Nem mondom,hogy tökéletes film volt,de élvezhető.Kikapcsolódásnak tökéletes volt,az alapkoncepció is érdekesre sikeredett,és a főszereplő csávó,hát tiszta Zac Efron fiatalabb verziója!*--* Örülök,hogy megnéztem,mert sikerült egy kis nyári hangulatot csinálnia,és jó volt belecsöppeni egy tábor gondtalan,zsongó életébe ebben a nagy bezártságban.

K_A_Hikari

Azt hiszem, megtaláltam a 2021-es HSM-et. És az a nagy igazság, hogy ez nekem most nagyon tetszett, pont annyira, mint annak idején a HSM.
A zenék szuperek voltak, a Big house határozottan nagy-nagy kedvencem lett, de igazából a sztori is betalált. Annyit agyalok és aggódok mostanában, hogy kifejezetten jó volt valami nyári, éneklős, tinirománcot nézni.
Kevin Quinn meg a huszonéves énem zackefronja lesz, azt hiszem.
Egy szó mint száz: jókor, és nagyon betalált.

julcseee

Egy szó jut eszembe erről a filmről: „Léleksimogató”

Ella19

Egyszerűen jó volt végignézni ezt a filmet. Tele volt élettel és nagyon jól kikapcsolt.:)

MrsCumberbatch 

Kedves, aranyos, teljesen rendben van. Nem egy mestermű, hanem pont olyan, amilyennek egy ilyen filmnek lennie kell. Nosztalgia faktor befigyelt, ugyanolyan, mint régen a Disney Channeles musicelek voltak (HSM, Camp Rock). Bár, nem olyan dallamos és sokszínű mint azok, de jó volt. Kikapcsolt. Bár, nem értem, hogy mi jelentősége volt ennek a vallásos tábornak mert kb egy dalon és két mondaton kívül semmi értelme nem volt. Sima tábor is lehetett volna.. Na mindegy. Ha megnézed, ne várj tőle semmit csak hogy kikapcsol. :))

balika88

Nekem ez a film most nagyon jól esett… :-)

tataijucc

Kicsit kidolgozatlan volt, ettől függetlenül a keresztény tematikájú filmek között a jobbak között van. Viszont: a háromnegyedénél az a mashup az Awesome God és a King and Country: God only knows dalából az nagyon erősre sikeredett. Az az igevers pedig mindig betalál.


Népszerű idézetek

kokuszdio 

David: Hirtelen halál meccset játszunk. Az a csapat nyer, amelyik állva marad.
Kristin: David! Ugye tudod, hogy ők gyerekek?
David: Tudom.
Kristin: Jól van.

kokuszdio 

David: Nézzetek magatok mögé! Hat óra irányába!
Kristin: Akkor lesz az utolsó vacsora.
David: A hat óra a mögöttünk lévő dolgokra utal. Ha tizenkettőt mondanék, akkor…
Kristin: Akkor nem a vacsoráról volt szó!

Kicsicsillag95 

– Megpróbálta eladni a suliját a neten?
– Három ajánlatott is kapott.

violet_hope11

Will: Nem fájdalmas itt lenni?
Avery: De igen, mert persze hiányzik minden nap, de tudom, hogy ez csak átmeneti.
Will: Mert újra látod?
Avery: Egész biztos.
Will: Egészen?
Avery: Azt nem állítom, hogy tutira tudhatom ezt, de úgy döntöttem, hogy hiszek ebben. Erről szól a hit.

violet_hope11

David: Isten készül valamire. Készül tenni valami jót. Készül valami fantasztikusra. Ezt biztosan tudom.

violet_hope11

Avery: Mert azt csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –, békességet tervezek, és nem romlást. Tervem szerint békét adok nektek, és jövőt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján