E Mo Chai Chen Pien (2005–2005) 6

Devil Beside You / Devil Does Exist · 惡魔在身邊
45' · tajvani · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 20 rész

Qi Yue egy egyetemista lány, aki végre összeszedi bátorságát, és levélben megvallja érzéseit a kosárlabda csapat kapitányának, Yuan Yi-nek. Ám a végzetes pillanatban véletlenül nem Yuan Yi-nek, hanem Jiang Mengnek, az iskola bajkeverőjének adja oda a levelet. Jiang Mengnek esze ágában sincs… [tovább]

kínai

Szereposztás

Mike HeJiang Meng
Rainie YangQi Yue
Kingone WangSang Yuan Yi
Ivy FanXin Li Xiang
He Du LinJiang You Hui
Ge Wei RuHuang Xue Wei
Masuyama YukiYu Yang Ping
Joyce TsaiQing Zi
Fu Xiao YunXiao Cai
Yuan Jun HaoGuo Kai

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Dreamborder 

Bizony, ez nálam 10 csillagos lett. :)
A történet semmi bonyolult, két fiatal, akiknek a szülei egymásra találnak és össze akarnak házasodni. Igen ám, de a gyerekek is szerelmesek lesznek és egyáltalán nem tetszik nekik a mostohatestvér szerep.
A fő probléma mindig megmarad, de közben egyéb kis bukkanók is színesítik a fiatalok útját. Ezek által mindketten erősebbek lesznek, fejlődnek és a kapcsolatuk is szorosabbá válik. Néha egy-egy mellékszereplő párosra is jutott idő. Ezek a jelenetek is nagyon szerethetők voltak. :)
Kicsit uncsinak tűnhet a sztori az alapján amit leírtam, de egyáltalán nem volt az. Nagyon is élvezhető, sok helyen vicces, helyes és néha szomorkás volt. :)
A karakterek. Pirospont. Ahmon bandáját nagyon bírtam, az öt lökött. :P Plusz Li Xiang is nagyot fejlődik és onnantól az egyik legjobb szereplővé válik. Qi Yue két barátnője is szerezhető karakter volt, igaz, csak Qing Zi marad velünk a végéig, de ő tartja a frontot, mint legjobb barátnő, igazi támasszá válik Yuan Yi-vel együtt. spoiler
A szülők. Hát, még drámákban sem láttam soha ilyen nyálas szerelmes párt, de ettől függetlenül helyesek voltak. Felvilágosult gondolkodásúak és emberiek voltak, akiknek a gyerekük volt az első.
És akkor a két főszereplő. Személy szerint kedveltem mindkettőt. Nyilván voltak hibáik, de elfogadták egymás gyengeségeit és ezt tettem én is. Nem akadtam ki Ahmon bonkó stílusán, pedig nagyon utálom ha valaki tapló. :P
Mellette szól, hogy a 20 rész alatt szépen megismerjük a múltját és az okát, miért is lett olyan, amilyen, valamint, hogy milyen kedves és gondoskodó is valójában. Meg kell jegyeznem, hogy imádtam amikor a haja le volt engedve, sokkal helyesebb volt, mint a feltűzött séróval. :P
Qi Yue. Ami zavart benne az, hogy imádott aggódni. :D Nagyobb problémáim nem volt vele, kedves és érzékeny teremtés, de tud harcias is lenni, ha kell. Ahmon igazi támasza lesz, és ő is sokat fejlődik a történet végére.

Egyébként még mindig nem sikerült megfejtenem, honnan ismertem én már ezt a sztorit. El fogom olvasni a mangát, hátha onnan ismerős, csak nem emlékszem rá.
Egyébként a zenéket szerettem, különösen az openinget, az nagyon passzolt a sztorihoz. :)
Szóval szerintem mindenképp érdemes adni egy esélyt ennek a sorinak. :)

6 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján