E Mo Chai Chen Pien (2005–2005) 11

Devil Beside You / Devil Does Exist · 惡魔在身邊
45' · tajvani · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 20 rész

Qi Yue egy egyetemista lány, aki végre összeszedi bátorságát, és levélben megvallja érzéseit a kosárlabda csapat kapitányának, Yuan Yi-nek. Ám a végzetes pillanatban véletlenül nem Yuan Yi-nek, hanem Jiang Mengnek, az iskola bajkeverőjének adja oda a levelet. Jiang Mengnek esze ágában sincs… [tovább]

kínai

Képek 7

Szereposztás

Mike HeJiang Meng
Rainie YangQi Yue
Kingone WangSang Yuan Yi
Ivy FanXin Li Xiang
He Du LinJiang You Hui
Ge Wei RuHuang Xue Wei
Masuyama YukiYu Yang Ping
Joyce TsaiQing Zi
Fu Xiao YunXiao Cai
Yuan Jun HaoGuo Kai

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Dreamborder

Bizony, ez nálam 10 csillagos lett. :)
A történet semmi bonyolult, két fiatal, akiknek a szülei egymásra találnak és össze akarnak házasodni. Igen ám, de a gyerekek is szerelmesek lesznek és egyáltalán nem tetszik nekik a mostohatestvér szerep.
A fő probléma mindig megmarad, de közben egyéb kis bukkanók is színesítik a fiatalok útját. Ezek által mindketten erősebbek lesznek, fejlődnek és a kapcsolatuk is szorosabbá válik. Néha egy-egy mellékszereplő párosra is jutott idő. Ezek a jelenetek is nagyon szerethetők voltak. :)
Kicsit uncsinak tűnhet a sztori az alapján amit leírtam, de egyáltalán nem volt az. Nagyon is élvezhető, sok helyen vicces, helyes és néha szomorkás volt. :)
A karakterek. Pirospont. Ahmon bandáját nagyon bírtam, az öt lökött. :P Plusz Li Xiang is nagyot fejlődik és onnantól az egyik legjobb szereplővé válik. Qi Yue két barátnője is szerezhető karakter volt, igaz, csak Qing Zi marad velünk a végéig, de ő tartja a frontot, mint legjobb barátnő, igazi támasszá válik Yuan Yi-vel együtt. spoiler
A szülők. Hát, még drámákban sem láttam soha ilyen nyálas szerelmes párt, de ettől függetlenül helyesek voltak. Felvilágosult gondolkodásúak és emberiek voltak, akiknek a gyerekük volt az első.
És akkor a két főszereplő. Személy szerint kedveltem mindkettőt. Nyilván voltak hibáik, de elfogadták egymás gyengeségeit és ezt tettem én is. Nem akadtam ki Ahmon bonkó stílusán, pedig nagyon utálom ha valaki tapló. :P
Mellette szól, hogy a 20 rész alatt szépen megismerjük a múltját és az okát, miért is lett olyan, amilyen, valamint, hogy milyen kedves és gondoskodó is valójában. Meg kell jegyeznem, hogy imádtam amikor a haja le volt engedve, sokkal helyesebb volt, mint a feltűzött séróval. :P
Qi Yue. Ami zavart benne az, hogy imádott aggódni. :D Nagyobb problémáim nem volt vele, kedves és érzékeny teremtés, de tud harcias is lenni, ha kell. Ahmon igazi támasza lesz, és ő is sokat fejlődik a történet végére.

Egyébként még mindig nem sikerült megfejtenem, honnan ismertem én már ezt a sztorit. El fogom olvasni a mangát, hátha onnan ismerős, csak nem emlékszem rá.
Egyébként a zenéket szerettem, különösen az openinget, az nagyon passzolt a sztorihoz. :)
Szóval szerintem mindenképp érdemes adni egy esélyt ennek a sorinak. :)

6 hozzászólás
Chris_teena 

Megszerettem ezt a sorozatot. Mind a főszereplő párosunkat, mind a „bandát”. Aranyosak voltak. A szülők is szerethető, kedves páros, akik nagyot nőttek a szememben, amikor kiderült a fiatalok titka, és gondolkodás nélkül háttérbe helyezték a maguk érdekeit.
Hatalmas meglepetés és pozitív csalódás volt Li Xiang. Egyik kedvencem lett, aki attól függetlenül, hogy kedves lett, azért simán megmondta a frankót mindenkinek, nem érdekelte hogy az bántó-e vagy sem. spoiler
Qing Zi igazi barát, spoiler.
Először azt hittem a nagyit fogom legjobban utálni, de Ahmon anyja elvitte e téren az első díjat bőven. :D
Ahrang kis cukika volt, bár azzal a nagyon kakadu séróval inkább vicceske volt nekem, mint vagány.
Ahmon első látásra megvett kilóra, nagyon csíptem akkor is, amikor adta a macsót meg akkor is, amikor otthon a kiengedett hajával jófiúskodott. :D ez a pasi egy cukiság.
Qi Yue-t az utolsó két részben sajnáltam, nem volt egyszerű helyzetben. :/
És itt az utolsó részben… ajj… spoiler
Az első pár percben beszippantott, ahogy időm engedte néztem, mert jó kis fordulatok voltak benne, mindig kíváncsivá tett, hogy most ezután ugyan mi fog történni velük…
Szuperjók a zenék, lejátszási listára vándorolt majdnem mind, de a kedvencem az op, annyira jól visszaadja Ahmon stílusát, hogy az valami hihetetlen.
Abszolút kedvenc lett, szerintem többször újranézős lesz. <3

3 hozzászólás
Nofrit

Az első tajvani sorozatom, és mivel talán évtizedekkel ezelőtt – jó régen láttam, és még mindig emlékszem rá, jó emlékeket idéz, így megkapja a 10 csillagot, még akkor is, ha valójában nem érne annyit.
Sojo manga adaptáció, s szerintem ez mindent elmond róla. :)
Az OST-jét spoiler a mai napig imádom.


Népszerű idézetek

Chris_teena 

Másra támaszkodni nem szégyen. Különösen, ha ő is azt szeretné, hogy támaszkodj rá.

1. évad 6. rész

Hasonló filmek címkék alapján