Dreamgirls (2006) 70

7 díj · 8 jelölés

A Dreamgirls egy női énektrió, a The Dreamettes sorsát követi nyomon a hatvanas évek elejétől a hetvenes évek közepéig. Egy tehetségkutató versenyen fedezi fel őket Curtis Taylor, az ambiciózus menedzser és felajánlja nekik életük nagy dobását: vokalisták lehetnek a híres énekes, James „Villám”… [tovább]

angol

Képek 17

Szereposztás

Jamie FoxxCurtis Taylor Jr.
Beyoncé KnowlesDeena Jones
Eddie MurphyJames 'Thunder' Early
Danny GloverMarty Madison
Jennifer HudsonEffie White
Anika Noni RoseLorrell Robinson
Keith RobinsonC.C. White
Sharon LealMichelle Morris
Hinton BattleWayne
Mariah Iman WilsonMagic

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Nihilchan

A sztori nem kifejezetten tetszett; egyrészt ez a showbiznisz téma sok újdonságot nem tudott mutatni, másrészt viszont számomra zavaróan sok volt a kavarás és a rivalizálás. Ennek köszönhetően egyik szereplőt sem sikerült igazán megkedvelnem. A dalok viszont nagyon jók, gyakorlatilag a zene éltette a filmet. Mindegyiket kellemesnek találtam, ráadásul olyan is volt közöttük, amit tutira sokszor meghallgatok még.

Törpillaa 

Tetszett. Most láttam még csak először, és jó volt. Jók a szereplők, a zenék, a sztori. Baromi jól énekelték a dalokat, és hangulatos volt. :-)

Marcsi0603

Sokszor láttam már, és szeretem, főként a zenék miatt, mert a történet már kicsit elcsépeltnek hat. Az énekesek szuperek, a hangulat is jó, bár kicsit hosszú maga a film, amit néha megérezni.

Keikorca

Hát nem minden arany, ami… és a csillogó showbusiness sem az. Nagyon jó kis film volt, Eddie Murphy és Jennifer Hudson óriásit játszanak benne. Szuperek a számok, a hangulat, és külön csodálat a jelmeztervezőnek.

Attila_Saw

Az akkori kor hitelessége jól ki van dolgozva, ám engem leginkább mégsem a sztori fogott meg, hanem a zene, és a benne lévő dalos pacsirták énektudása.

Kicsiboszi

Ez nekem annyira nem jött be. Jennifer Hudson mimikája és testbeszéde borzalmasan idegesített, és bár a történet hozott anyag, nekem már sok volt ennyi kavarás és gyűlölködés. A zene sem tetszett igazán, de legalább kipipálhatom, hogy ezt is láttam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján