Doctors (2016–2016) 17

Yoo Hye Jungnak kemény gyerekkora volt és bonyolult élete. Nagyon jó harci képességekkel rendelkezett már fiatal korában is és eszes is volt. Amikor Hong Ji Hong találkozik Hye Junggal felismeri az intelligenciáját gengszteres kinézete mellett. Jelenleg Hye Jung együtt dolgozik Jung Yoon Doval… [tovább]

Szereposztás

Kim Rae WonHong Ji Hong
Park Shin HyeYu Hye Jeong
Ji SooSu Cheol
Lee Sung KyungJin Seo U
Yoon Kyun SangJeong Yun Do
Kim Min SeokChoi Kang Soo
Uhm Hyo SubJin Myung Hoon
Nam Goong MinNam Ba Ram
Kim Kang HyunDr. Kang Kyung Joon
Jo Hyun ShikDr. Ahn Jong Dae

További szereplők

Doctors (2016–2016)

Gyártó
SBS

Streaming
Netflix

Kedvencelte 2

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Dreamborder 

Nekem ez most 8 csillag. Nem véletlenül hagytam félbe anno, igaz, nem bántam meg azt sem, hogy adtam neki még egy esélyt.
Nekem a sztori nem volt nagy cucc. Tény, értékeltem azt, hogy nem dramatizáltak túl semmit. Mégis valahogy lapos maradt. Másik dolog: nem nyerte el a tetszésemet egyik fő karakter sem különösen. Vagyis inkább nem nőttek a szívemhez. Nem tehetek róla, de Park Shin Hye-t nem tudom sem megszeretni, sem megszokni. Hyun Binnel más volt a helyzet, mert az ő karaktere is nagyon erős volt, valamint a sztori is iszonyat izgalmasra sikeredett. Sajnos ebben a soriban Kim Rae Won karaktere nem tudta ellensúlyozni nekem PSH játékát (vagy lényét. :D). A mellékszereplőket viszont bírtam. :) Érdekes, de a végére Seo Woo fejlődött a legtöbbet és már neki tudtam a leginkább szurkolni. Yoon Kyun Sang-ot még mindig imádom :D, talán az ő játéka tetszett a legjobban, de a kis rezidens csapatot is nagyon bírtam. Hye Jong barátnőjét sem hagyhatom ki, egy igazi főnyeremény volt a lány számára. Egyfajta utolsó támasz.
Az utolsó rész szuper lett, majdnem megkönnyeztem, a végét pedig végigmosolyogtam. :)

Ps.: majdnem elfelejtettem :O a sori orvosi része nagyon tetszett, imádtam a műtéteket is! Számomra nagyon hitelesen megcsinálták őket, tök élethűek voltak. :)
Valamint a pácienseket is meg kell említenem, többek közt a két kissrácot, nagyon bírtam őket és hát Nam Gong Min apuka is szuperül játszott, de sorolhatnám még a többi „Jó” és „rossz” vendégszereplőt is. :)

Subika 

Azt gondoltam nem fog tetszeni mert a doctoros sorozatok nem tartoznak a kedvenceim közzé. Ez valahogy úgy tűnik kivétel lett.Pedig műtét igen csak sok volt benne de egy idő múlva már nem zavart és furcsáltam volna ha kimarad. Sok baleset sérülés betegség által megismert személyek a szívemnek kedvesek voltak akikkel együtt izgultam sírtam és nevettem .pl.Az étel hordó apuka és gyerekei a babátváró hölgy és a zaklató. Sejtettem hogy a rezidens orvos is beteg ő érte is sokat izgultam .Haragudtam bizonyos szereplőkre akik gonoszul viselkedtek .És szurkoltam a szerelmes párnak .És hogy jól alakuljon a gazdag lány élete.Aki bírja a műtéteket amit elképesztő módon el játszottak .Az nézze meg ezt a sorozatot mert tartalmilag nagyon szép megható.Nálam 10 csillagos .

Shad 

Nekem ez nagyon tetszett:)) Szerethető, kedves és igazán nagy drámától mentes sorozat. Tetszett, hogy nem erőltették rá a sztorira a politikai csatározásokat. Nagyon a háttérben volt és inkább a kapcsolatok alakulásán volt a hangsúly. Régen nagyon nem bírtam az ilyen műtéteket, de azt veszem észre magamon, hogy mostanában egyáltalán nem zavar, sőt érdekesnek találom, hogy a koreai sorozatokban a műtétek részleteit telibe mutatják. Nagyon érdekes és komoly munka az idegsebészet, nagy felelősséggel, de azért a fúró hangjától még mindig kiráz a hideg:D
Karakterek? hát én mindet szerettem:) amit picit sajnáltam, hogy Hye Jeong azért sokat veszít a harciasságából a sorozat során, de talán, mert Hong kicsit megszelídíti. Nekem nagyon tetszett az első pár rész a múltról az igazán kezelhetetlen Hye-ről, aki „elcsavarja” a tanára fejét :) Szerettem azt is, hogy nem voltak kertelések… mindenki kimondta mit érez, amint félre értés volt megoldották/kibeszélték. Hong…Kim Rae Won, hát hol bujkáltál eddig?:P Eddig három színész volt, akit imádok a hangjáért, hát most a negyedik is csatlakozott>< Hong karaktere túl jó volt, ilyen férfi nem született még:DD ha igen, akkor tuti meleg ^^ Mellékszereplők is nagyon szerethetőek és többnyire a páciensek is a szívünkhöz nőnek. Ami érdekes, hogy bár az elején kifejezetten nem bírtam a női másod leadet, mégis viszonylag hamar átéreztem a helyzetét és megszerettette magát:) ah és Kang Soo ♥
Kinek? orvosi sorozat (viszonylag sok agyműtéttel, szóval aki nem bírja a telibe mutatott műtétet ne nagyon kezdjen bele) , romantikával, humorral, tényleg kevés drámával:) aki ezeket szereti nem nagyon tud mellé nyúlni ezzel:)

Melanii

Ha emlékezetem nem csal ez volt az első orvosos sorozatom melyet végig is néztem.
A műtős jeleneteket is előszeretettel mutogatták, mégsem fogott el a hányinger vagy akartam volna tovább kapcsolni.
Végig fenntartotta az érdeklődésemet és nagyon tetszett a sorozat.
Bár be kell hogy valljam, az elejéhez képest van egy olyan érzésem, mintha a végére kicsit ”engedtünk volna a sorozat erejéből” . Nem tudom igazán, hogy fogalmazzam meg mire is gondolok pontosan. :D
Hye Jeong badass-sága mintha hanyatlani látszott volna, de emiatt nem élveztem kevésbé a sorozatot.
Meglepő számomra -és természetesen nagyon örülök neki-, hogy nem estem bele a másodlead szindrómába . Csodálkoztam is ezen rendesen xd
Seo Woo -t néha utáltam, néha megértettem, egyszer a haját téptem volna.. szóval vegyes érzelmekkel viseltettem iránta. :DD
Ji Hongnak szurkoltam már az elejétől, és odáig voltam a tanár-diák kapcsolatnak már csak a gondolatáért is.
Egész jó volt a kémia közöttük és a csókjelenetek is jobbak voltak, mint amire számítottam volna.

7 hozzászólás
krlany 

Ez egy nagyon szerethető sorozat. Én pl. kifejezetten élveztem, hogy nincsenek benne nagy hisztik, hogy a rengeteg probléma ellenére próbálnak jól kijönni a dolgokból már amennyire lehet. spoiler… szóval olyan dolgokon gondolkoztat el, mint a tartás, erkölcsi fölény, megbékélés, továbblépés, és teszi mindezt szépen, elegánsan, nem pedig nagy melodráma közepette. Oké a befejező részek kicsit idillikusra sikeredtek, de nálam ez még belefér a mondanivaló miatt, És azaz igazság, hogy érdekelne még a többiek sorsa…

robnor 

Hm, mit is mondjak, mit is mondjak… ez nem egy rossz sorozat abból a szempontból, hogy sok koreai sorozat klisét sikerült elkerülni, mégis kicsit csalódott vagyok a történet egészét illetően. Az első négy rész abban a hitben ringatott, hogy cselekményben, humorban és izgalomban nem lesz hiány, de sajnos nem így alakult, ahogy előrehaladt a történet. Komoly konfliktusok nem voltak a sztoriban, a legfőbb hibájának egyébként ezt tartom, hogy nem volt semmi feszültség, nem volt kiért szorítani, az izgalmak elmaradtak. Az átívelő főszál még reményt keltő is lehetett volna, de aztán abból sem lett semmi. Emiatt úgy gondolom, hogy simán lehetett volna 4 résszel rövidebb.
Az összeválogatott színészek kihasználatlanok maradtak, Park Shin Hye karakterén kívül nem nagyon ismerhettük meg a többiek hátterét csak egy-egy felvillanás erejéig. Nam Goong Min és Lee Sang Yeob felbukkanása kellemes meglepetés volt, azok a részek emeltek egy kicsit a színvonalon.
Tudom, hogy a reklámokból élnek, ez csak egy a sok közül, de csak a fejemet fogtam, mikor körömcipőben sétálgattak a folyosón a hölgyek. Nem mondom, egy-két párat én is szívesen elfogadnék, de egy idegsebészeti osztályon az, hogy orvos és körömcipő nálam nem fér meg egy mondatban.
Összességében nem volt rossz, de egy hét múlva talán már nem fogok rá emlékezni.


Népszerű idézetek

Sakara 

Egyetlen szó egy idegentől, begyógyíthatja a sérüléseinket, és új irányt mutathat az életünknek. A sérüléseket nem csak a szeretteink kezelhetik jól. Hanem mindazok, akikkel életünk során találkozunk.

1. évad 14. rész
krlany 

A szerelem egy férfi és egy nő közös története. Egymás sebei közül hányat ismernek és értenek meg, ez a szerelem kulcsa.

1. évad 13. rész
Shad 

Az idegsebészek az aggyal foglalkoznak. Az agy irányítja az emberi testet. Ez pedig azt jelenti, hogy az Idegsebészek irányítanak mindent!


Hasonló filmek címkék alapján