Családi üzelmek (2013) 535

We're the Millers
108' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 16

A dílereknek is vannak elveik. David csak rászoruló családanyáknak vagy szorgos éttermi alkalmazottaknak árul, de gyerekeknek soha. És bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. De persze téved. Méghozzá nagyon nagyot.
Egyszer, egyetlen egyszer néhány környékbeli… [tovább]

magyar

Képek 12

Szereposztás

Jennifer AnistonRose O'Reilly
Jason SudeikisDavid Clark
Emma RobertsCasey Mathis
Will PoulterKenny Rossmore
Ed HelmsBrad Gurdlinger
Nick OffermanDon Fitzgerald
Kathryn HahnEdie Fitzgerald
Molly C. QuinnMelissa Fitzgerald
Tomer SisleyPablo Chacon
Ken MarinoTodd, sztriptízklub-tulajdonos

További szereplők

Kedvencelte 118

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon szórakoztam rajta, bár a péniszviccek még mindig nem viccesek, de a színészgárda annyira szerethető volt, hogy nem tudom emiatt még jobban lehúzni. A bloopers részek meg nagyon jók, biztosan jó volt a forgatás. Jó kis kikapcsolós vígjáték volt. Don't go chasing waterfalls / Please stick to the rivers and the lakes that you're used to

Törpillaa 

Imádom. Végig nevettem az egészet. :D Nagyon vicces volt, nagyon jó színészekkel imádtam őket. Jason Sudeikis és Jennifer Aniston nagyon jó páros, és Emma Roberts, Will Poulter alakítása is nagyon bejött.

Szeszj 

Nagyon nagy hülyeség ez a film, nekem tetszett! :D Főleg a vége volt valami nagyon nagy! :D Az eleje egy kicsit lapos volt, de utána szép lassan beindul a történet! :D A szereplők nagyon nagyok, Will Poultert bírtam a legjobban, nagyon jól hozta a szerepét! :D Már nem egyszer láttam, de nagyon nagy, kedvenc részem a pókos rész meg a Vágod csótány! :D :D Értékelés: Történet:5/5* Olyan kis átlagos vígjáték, de azért nagyon nagy, főleg az hogy hogyan alakul a meg a család! :D Szereplők:5/5* Jók, Emma Roberts jól hozta a szerepét, a többiek meg úgy is jó színészek úgy hogy tudtam hogy jók lesznek! Zenék:5/4 Voltak benne jók, de olyan átlagosak! :D Vége:5/5* Aranyos lett és vicces is! :D Összegzés: 10/9 nekem ez még töbször nézős lesz! :D

ellamuci 

Imádtam, nagyon vicces volt sokat röhögtem rajta. Ez legjobb este kikapcsolódás! :)

Dorin_Kulcsár

Humoros, vicces, de néha kicsit sok és kínos. Összességében szerethető vígjáték. Kikapcsolt, nevettünk rajta sokat, de egy-egy jelenetnél feleslegesen „túl tolták”. Jennifer Aniston az egyik kedvenc színésznőm és itt is jól alakította a szerepét, ahogy Emma Roberts is, de a többi színész is jól formálta meg a karaktereket. Délutáni egyszer nézős film.

Bea_Csakegyolvasólány 

Vicces, érdekes és ismét csak vicces volt. Pont megfelelt az ízlésemnek. Sokat mosolyogtam, egyes részeknél pedig szinte felvihogtam a sötét szobában. Will Poultert eddig soha nem láttam komoly szerepben, de ezek a szerepek mindig bejönnek neki. Emma Roberts nem a kedvenc színésznőm mégis, Casey szerepében nagyot alakított. Jason Sudeikis alakítását csak most először láttam. Soha sem éreztem arra indítást, hogy belekezdjek a filmjeibe, de most megnyert ezzel. Jennifer Aniston pedig, hát Jennifer Aniston. Szeretem a színésznőre osztott szerepeket.
Magáért a témáért nem rajongtam, viszont amit kihoztak belőle…Hát gratulálok. Eszméletlen volt. :D

Kemiviki 

Nekem tetszett. Jópofa volt, vicces, és dőltünk a nevetéstől rajta :)
Én örültem, hogy végre sikerült egy olyan vígjátékot találni ami nem káromkodásra épített. Jó persze voltak undi dolgok, de szerintem nem volt túltolva és illetek ide a filmbe.
Jennifer Aniston előtt megemelem a kalapom, az a tánc… Nő létemre nekem is bejött nagyon.

Liza 

Vágod, csótány?

Nagyon jó volt, meglepődtem azon, hogy ennyire tetszett :D Az elején kicsit féltem, hogy lapos lesz a sztori, meg időnként nagyon hihetetlen dolgok történtek velük meg túl szerencsések is voltak, de a végére csak beindult a dolog. Kedvencem a fűbaba volt, de a kórházas jelenet is tetszett :D


Népszerű idézetek

Pasxalitsa

Fodrász: Oké, milyen legyen ma?
David Burke: Hát, azt mondanám, vágja olyanra, ami azt sugallja, hogy minden reggel 5.30-kor kelek, másfél órát ingázom valami ótvar melóba, ahol a faszkalap főnököm elvárja, hogy a seggét nyaljam egész nap, csak hogy a hálátlan picsogós kölykeim továbbra is kirittyentve flangálhassanak, a dagadt seggű feleségem pedig egész nap szappanoperákat nézhessen addig a napig, amíg össze nem szedem minden bátorságomat, hogy puskacsövet dugjak a számba.
Vendég a szalonban (saját hajára mutat): Ilyet akar.

Szencsike 

Rose: Te ötszázezer dollárt keresel és nekem csak harmicezret adsz?!
Casey: Te 30 lepedőt kapsz? Nekem csak egy ezrest ígért!
Kenny: Ti ezért pénzt kaptok?

pvik13 

Kenny: Ez nem az aminek látszik!
Dave: Tényleg? Casey, csókolózni tanítgatod őt szánalomból?
Casey: Uhum
Kenny: Hát..akkor ez az aminek látszik.

Balu_

Nem viccelek ám, nem lesz narkó gyerekek.

Szencsike 

Dave: Hogyhogy még fent vagy hajnali 2-kor? Hol van anyád?
Kenny: Elment inni egy barátjával.
Dave: Mikor?
Kenny: Múlt héten. Úgyhogy most enyém a kégli. Han Solo-ban nyomom egész hétvégén.

Szencsike 

Rose: A művészneved?
Kymberly: A micsodám?
Rose: A művészneved, arra az esetre, ha rád kattanna egy perverz őrült. Legyen egyszerű, de dögös és aranyos, inkább rövid.

Charlotte

Kenny: Na mit mondott?
David: Szerinted? Elküldött a picsába.
Kenny: Király! Akkor csak ketten megyünk. Apa-fia kirándulás a vad Mexicóba.
David: Hülyéskedsz? Olyan mintha pedofil papi utaztatná a kis kedvencét!

Nocharity 

Elnézést, berúgott a citromos sörtől, össze-vissza beszél.

Szencsike 

Dave: Nem tudom, nem fog menni, kevés vagyok hozzá. Ha valami gáz lesz egy életre lesittelnek. Ha csak húsz grammal elcsípnek a határon, azért már simán kaphatok olyan…
Brad: 25 évet egy mexikói sitten. Ha jó napja van a bírónak.


Hasonló filmek címkék alapján