Baywatch (2017) 412

0 díj · 3 jelölés

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.… [tovább]

magyar
magyar

Képek 8

Szereposztás

Dwayne JohnsonMitch Buchannon
Zac EfronMatt Brody
Alexandra DaddarioSummer
Priyanka ChopraVictoria Leeds
Kelly RohrbachCJ Parker
Ilfenesh HaderaStephanie Holden
Jon BassRonnie Greenbaum
David HasselhoffMentor
Pamela AndersonCasey Jean Parker
Yahya Abdul-Mateen IIEllerbee őrmester

További szereplők

Kedvencelte 27

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

kiruu

Okok, amiért ez a film nem nekem készült:
1. Zac Efron. Yep. Nem hat rám a kidolgozott hasa és az erezett keze. Már a HSM-ben sem szerettem.
2. Simán lekavicsoztam A Sziklát.
– Te Egon az öcsém hogy is hívják? Mi a beceneve? Valami kavics, nem?
– Öcsém barátnője: mivel az öcsém három perce sír a röhögéstől Szikla! Ő A Szikla.
– Jóvanna'. Én is erre gondoltam.
3. A szőke nagymellű mindig lassítva fut.
4. Mindenféle nemi szervvel, szexszel és hasonló témákkal kapcsolatos poén. Nem, nem tudok röhögni egy halott ember $@!#%. Bocs.
5. Felzabálod a mozi büféjének a felét a diétád kellős közepén.
6. Amikor épp levideózzák a rosszfiúkat, nyilván bizonyítékként, de az anyja felhívja, és hangosan megszólal a mobil. Kérlek, ez annyira tipikus. Hogy ezek a mamák milyen jól tudnak időzíteni…
7. A nyomi ájtís srác nem elég, hogy bekerül a Baywatch csapatába, de még a nagymellű mindiglassítvafutó szőkét is megkapja.
8. David Hasselhoff szelleme. Igazából, még nem döntöttem el, hogy ezen nevessek, vagy sírják. Tényleg így írták bele a filmbe?
9. Pamela Anderson a Z kosaras melleivel. Ohmájgád.

Egyébként, amit sajnáltam, az Stephanie karaktere. Belé szorult értelem, és többet kilehetett volna hozni belőle. A víz alatti felvételek látványosak voltak. Egyébként meg ez egy borzalmasan gagyi sztori a helyi menő srácról, aki nagyobb és barnább, mint Superman, és okosabb, mint a rendőrök. Ő az, aki jó útra téríti a leégett szépfiút, és megmenti a partot az amúgy egyáltalán nem szép gonosz nőtől és drogügyeitől. Egy-két megszokott poén, teljesen kiszámítható sztori, lapos karakterek, rossz akció film. Ennél többre senki ne számítson.

10 hozzászólás
Szeszj 

Számomra nem volt vészes, jó persze tele van klisével, hülye poénokkal és értelmetlen szálakkal, de igazából annyira nem vészes, ha az ember csak kikapcsolni szeretne, akkor ez arra tökéletes, nem kell tőle megváltást várni mert aki így ül le nézni az nagyot fog csalódni.
Én azért jól szórakoztam rajta, volt egy-két poén ami kicsit sok volt, sőt nem nagyon illet bele a filmbe, de ezt leszámítva nem volt bajom. A szereplők is rendben voltak.
A képi világa szép volt, főleg a merüléses részek.
Egy este filmnézésnek tökéletes! :D
https://ninastage.files.wordpress.com/2017/06/baywatch.gif

unknown

Nagyon jó film! :D
Vicces, izgalmas, a szereplők is jól alakítanak.
Dwayne Johnson nem gyengült, Zac Efron meg miért lett legrosszabb színész jelölt? Nagyon jó volt a stílusa.
Volt a filmben 1-2 hülyeség, ami nekem nem tetszett, ezért adtam csak 9 csillagot.
Egyébként nagyon leértékelték ezt a filmet.
De miért? Csak nézzétek, és élvezzétek. :)

1 hozzászólás
MLauri

Éééés hölgyeim és uraim, a világ egyik legklisébb filmjét tekinthettük meg :D
Néha vicces is volt, helyes pasik, bomba nők, nagyjából ennyit tudok róla mondani :D

Törpillaa 

Nem volt nagy dobás, de azért sokkal jobban tetszett, mint a sorozat. Vicces, volt benne pár poén, látvány sem volt rossz, és a szereplők is jók voltak. :)

bubimentesvíz 

Na már ideje volt, hogy megnézzem ezt a filmet, anno megakartam csak nem tudom mi lett végül, hogy ez 4 év alatt nem sikerült. Nem tudom miért vártam csodát a filmtől, de utána miután realizáltam a tényt, hogy mégse lesz annyira nagy hűha amire számítottam csak élveztem. Mondjuk a CGI eléggé elrontotta. Volt pár jó poén főleg a „Hé HSM”-nél visítottam egy nagyot :D

Lili98 

Nem volt rémes, de láttam már jobbat ÉS rosszabbat is! :D
Ne várjon az ember egy egetrengető történetet ettől a filmtől. „Kapcsolja ki” magát és csak nézze a filmet, minden bíráskodás nélkül.:D
Nekem tetszett, bár az igazat megvallva én áttekertem az akció jeleneteket, mert lássuk be egyik főszereplő sem fog meghalni közben, sőt végül a gonoszokat is legyőzik, engem ezek az akció jelenetek nem igazán érdekelnek szóval boldogan tekertem át őket, de csak azokat (volt benne vagy 3 kb.)…:D
Öhhh borzasztó animáció van benne, amikor megláttam a felrobbant hajót meganimálva…hát csak fogtam a fejem, hogy „Te Jéziii ezt nem kellett volna”, szóval ja az eléggé gáz volt, de hát ez van. Zöld hátteret is előszeretettel használtak a filmben, amit sajnos azért felismeri az ember lánya/fia.
A poénok idiótaságok, aki nem bírja az ilyen humort annak akkor nem ajánlom. Hála az égnek csúnyabeszéd sem volt olyan sok mennyiségben, ennek örültem.
Pihent ez a film, de mégis szórakoztató, a színészek is jópofák, de, mint említettem ne várjon az ember ettől a filmtől egy nagy durranást!
Ne keress benne logikát, mert nincs benne, csak nézzed és élvezd! ;)

rhysciar

OHGÁD….
Oké, mindig van lejjebb és lejjebb. Ez valami katasztrófa volt. De úgy minden. A sztori, a színészek, a CGI, a zene… istenem, nem is tudom, mit emeljek ki belőle. Tudtam, hogy rossz lesz, de amikor az első percben a Kavics beugrik a vízbe, és még OTT IS kőkemény szigor… bár mit csodálkozok, ezt a faszit meglövik, és kellemesen elcseveg a rendőrrel utána…
És ez a nyomozás, te jó ég! Segghülyének néznek mindenkit: a rendőröket, a patológusokat, mindenkit.
Aztán a poénok. Komolyan 20 percig gondolkodtam, hogy ez vajon akció-vígjáték lehet-e, vagy nem, mert nem bírtam eldönteni. Ritka rosszak a poénok, egyáltalán nem vagyok vevő a farok-viccekre, a hányós-fingós viccekre. Ez a legalja szint. Az az alatti.
Hogy minek szerepeltek itt csajok, gőzöm nincs.
… ja bocsánat, a mellekért meg a szép mosolyért. Nem voltam értük oda.
Mit mondjak még? 3x állítottam meg a filmet, és mentem el fél órára kipihenni ezt a förmedvényt, egyszerűen csak agyrohasztó. Semmit nem tudok kiemelni belőle pozitívumként, semmit. Még a Kavicsot sem (tudom, hogy Szikla, nem kell kijavítani), pedig rajta lassan szeretek szenvedni, vicces, ahogy kínlódik egy filmmel, most azonban még annál is rosszabb volt. Ez tömény gyötrelem volt. Nem hiszem el, hogy nem kérdezte meg forgatás közben milliószor, hogy mi a fészkes fenét keres ő ott.
Ugh. Szóval nem. Pocsék film. Rettenetesen. Élvezhetetlen. Semmit nem ad, csak elvesz az életedből 2 órát, amit még visszasírni sem tudsz. Meg fogod bánni, ha megnézed, hidd el. Meg fogod bánni.

brygusz

ez a film fantasztikus volt.
pont ez kellett. semmi elmélkedés, csak poénok és rengeteg nevetés :D
én úgy ültem be a moziba, hogy tudtam mire számítsak. tisztában voltam vele kik játszanak a filmben és még akkor is megnéztem, holott tudtam, hogy Zac Efron nem a szívem csücske, de képes voltam ettől elvonatkoztatni. tisztában voltam vele, hogy ez nem egy világot megváltó film. én azért mentem el erre a filmre, mert jól akartam magam érezni. és sikerült. szerintem a poénok jók voltak, annyi hogy kicsit sok volt a káromkodás egy idő után, de ez sem vett olyan sokat az élményből :D


Népszerű idézetek

victoria_m997

Riporter: – Maga cinikus?
Brody: – Nem, katolikus.

1 hozzászólás
Lili98 

Woman: How do you feel about losing a medal for your teammates?
Brody: There's no „i” in team. But there is a „me”.
Woman: Are you dyslexic?
Brody: I'm Caucasian.

Lili98 

Brody: How do I define myself? 80% trill and 30% dope.

whenitrains

Mitch: You know, sharks always swim slowly
Mitch: Until they need to attack
Brody: Thank you for that cryptic and totally irrelevant piece of information
Brody: What are you, Aquamen?

chickette 

Matt Brody: Dude, we are penetrating the shit out of this place.
Mitch Buchannon: No, I think it's „infiltrate.” That's what we want to do. To infiltrate.


Hasonló filmek címkék alapján