Csajok hajnalig (2017) 149

Rough Night
101' · amerikai · dráma, vígjáték 16

Egy férfi sztriptíztáncos életét veszti egy Miami Beach-i házban egy hétvégi leánybúcsú során.

angol
magyar

Képek 12

Szereposztás

Scarlett JohanssonJess
Kate McKinnonPippa
Demi MooreLea
Zoë KravitzBlair
Ty BurrellPietro
Ilana GlazerFrankie
Colton Haynesigazi Scotty
Jillian BellAlice
Paul W. DownsPeter
Ryan CooperJay

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Theana

Mi a sz.r volt ez?
Zoe Kravitz miatt néztem meg egy kihíváshoz, de asszem nem sajnáltam volna, ha kimarad ez az életemből.

Igazából azon csodálkozom, hogy Colton Haynes mégis hogy fogadott el egy ilyen szerepet? És Jillian Bell… Annyira szeretnék egyszer tőle valami normális szerepet látni. Demi Moore meg, öhm, mit is csinált itt?

Egyszer húzódott fel a számsarka egy mosolyra (a többi résznél szerintem csak faarccal bámultam magam elé..), mikor spoiler. De a többi szerintem undorító volt.

Törpillaa 

Hát nem tudom ki agyalta ki ezt a filmet, de úgy rossz ahogy van. Egyszer nézhetős, a szereplők totál gázok, az egész tök gagyi. Ennél ezerszer jobb filmek is vannak.

brena

Szereted magad?Akkor ne nézd meg!csinálj valami hasznosabbat 90 percben…
Te szent habakukk! Ekkora egy hülyeséget is rég láttam! Talán két pillanat volt ami kicsit talán vicces volt…a többi borzalom…es Demi??? Minek kellett oda????de komolyan?hogy lássuk még él?!hogy így talán többen nézik meg a filmet? Szánalmas!
A csillag a lakásra (nagyon tetszett) és Kate McKinnon-nak jár…ugy érzem elvettek 90 percet az életemből…ahhh hagyjuk is…remelem hamar elfelejtem..

3 hozzászólás
mandu

Anyu és a barátnője el akartak ráncigálni a moziba, hogy nézzük meg együtt, de ellenálltam. :D Általában vígjátékokat és horrorokat szeretek társaságban nézni, de ehhez egyszerűen nem volt kedvem. Most viszont sort kerítettem a megtekintésére. Hát ömm…
Ilyen f*s filmet… Ilyen f*s barátokat… (ha ilyen haverokkal lennék „megáldva”, már rég börtönben rohadnék gyilkosságért :D) Ilyen f*s sztorit… xD Én kész vagyok. Scarlett Johansson-t mi a fene vette rá erre a borzalomra? Elfogyott a pénze? ><

1 hozzászólás
christine

Ez mégis mi a szent szr volt? De úgy tényleg. Scarlettől többet vártam. Határozottan és sokkal többet. A többi szereplő is érdemesebbnek tűnt eddig, és azok az apró szálak is érdekesebbek lettek volna, ha nem így fonódnak egybe. Mélységesen csalódtam. Ez volt az egyik olyan film, amire már a megjelenése óta várok, mert majdcsakegyszermegnézem. Most bánom, hogy erre pazaroltam az időmet.

chibizso

Ez valami elmeroggyant volt, de a fásultságomból kihozott.
Meg egy plusz csillag, amiért megpróbálta a szinkron visszaadni az ausztrál akcentust.

Szencsike 

Néhányszor sikerült nevetni, de olyan igazi poén egy se volt. Ez tipikusan az a film, amit csak akkor szabad megnézni, ha nem gondolkodik rajta az ember sokat, mert egy alpári, semmitmondó filmet kap, nulla értelemmel. A színészek közötti kémia egyáltalán nem volt meg, a barátnők sem tűntek „igazi” barátnőnek a vásznon, és roppantul idegesítő volt mindegyik. Őszintén remélem, hogy a színésznőknek anyagilag megérte ez a film, mert amúgy mi szükség volt erre?!

Margaery

Nem tudom miért de nagyon bejött. Gondolom épp jó hangulatban néztem.

Dombi_Petra 

Kicsit a Lánybúcsú c. filmhez tudnám hasonlítani. Itt is idegesítő, hisztis csajok vannak, akik csinálják a fesztivált. Mégis, ezt valahogy szerettem. Élveztem szinte minden pillanatát.
Szegény sztripper fiúval mit csináltak. Vicces volt, ahogy mindent megtettek az eltűntetése érdekében. Gondolok itt a házaspárral való „egyezkedésre”, a vízi eltűntetésre stb. Bírtam, hogy a fatert minig felhívták a baj esetén. Ő meg tök higgadtan válaszolt.
Jó kis film volt szerintem, egyszer mindenképp nézhető


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján