Creed II (Rocky VIII.) (2018) 15

130' · amerikai · dráma 12

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a… [tovább]

angol
Magyar
Magyar

Képek 11

Szereposztás

Michael B. JordanAdonis Johnson
Sylvester StalloneRocky Balboa
Tessa ThompsonBianca
Dolph LundgrenIvan Drago
Wood HarrisTony 'Little Duke' Burton
Florian MunteanuViktor Drago
Phylicia RashadMary Anne Creed
Russell HornsbyBuddy Marcelle
Milo VentimigliaRobert Balboa
Brigitte NielsenLudmilla Drago
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

_Norbi

Ha valaki felül a nosztalgiavonatra, akkor nagyon fogja élvezni a filmet. Egyébként átlagos, sok tekintetben a régi Rocky hagyatékból táplálkozik.
Hát én felültem! :D

Pistee66 

Ez a film önmagában nem rossz, de semmi újat nem mutat, csak a régi jól bevált történet újra tálalása. Rocky 4. újratöltve.
Lehetett volna a történetben némi változtatás is, mert itt is ugyanaz a dramaturgia mint az elödjében; elöször kikap, de aztán legyözi a gonosz oroszt (a nem amerikait). A mai kor „követelményeinek” megfelelően Rockyból afroamerikai lett. Meglepő, hogy nem derült ki róla ki, hogy biszexszuális, az lett volna az igazán „politikailag korrekt”!
Próbálkoztak Adonis jellemfejlödését ábrázolni, de szerintem ez nem jött be. Jellemfejlödést Ivan Dragónál lehetett látni; itt megmutatkozott, hogy ő sem gép hanem szerető apa is. Az ő párosuk volt sokkal érdekesebb bár Viktor Drago is elég egysikú figurát kapott; hallgatag és mérges. Lehetett volna más is, de igaz ez a Creed 2. nem a Drago 2. című film.
Michael B. Jordan szerepe annyi volt, hogy mérgesen szenvedett, volt már ennél sokkal jobb is! Tessa Thompson jó volt, jobb mint a párja. Stallone papa a háttérben maradt ez nem az ő filmje, de minden jelenete szerethető volt. Dolph Lundgren nagyon ritkán próbál színészkedi itt megpróbálta és nem is volt olyan nagyon rossz. Ő eddig inkább csak verekedni és lövöldözni láttuk.
Az sem tetszett nekem, hogy a régi Rocky filmekből sok karakternek szerepelt valami rokona. Miért kellett Apollo régi edzőjének fia ide? Felesleges volt, nem volt jelentösége, bár aki akar ebbe a kijelentésembe könnyen beleköthet.
Összegezve; nem rossz film két órát megért, ennél sok rosszabb filmet is csináltak illetve láttam mostanában.

a_girl92 

Az idei év első mozija, a karácsonyra kapott ajándékjeggyel. A film nagyon jó volt, de az emberek hát hagyjuk, hogy viselkedtek a film alatt, aminek az lett a következménye, hogy végére a film is kicsit élvezhetetlenné vált, a sok viselkedni nem tudó amúgy felnőtt ember miatt…..-.- majd még 1x tuti mmegmézem itthon is, és ez egy dbig tutira elvette a kedvem a mozizástól..

StAngela

Mozi helyett kamerás változatban néztem online.
Nos igen, mint az ilyeneknél lenni szokott volt itt is néhány köhécselés a nézőtérről, de a filmélményt nem rontotta különösebben. (Igaz az orosz beszélgetések alatt felirat se volt, amit azért hiányoltam.)
Viszont a film maga szenzációs volt! Minden amit a Rocky filmekben szerettem valamiképpen koncentrálva volt itt jelen. És hát beismerem ezúttal sem bírtam csendben maradni és ezerrel szurkoltam. :) A vége kicsit tipikus, de összességében tökéletes az egész.
Na és Rocky. Ő egy igazi, szó szerinti túlélő!
Nagy-nagy kedvenc lett!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján