Creed III (Rocky IX.) (2023) 21

116' · amerikai · dráma 16

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors) hosszú börtönbüntetés után újra felbukkan, és alig várja, hogy bebizonyítsa, ő is megérdemel egy esélyt a ringben.… [tovább]

angol

Szereposztás

Michael B. JordanAdonis Creed
Tessa ThompsonBianca
Jonathan MajorsDamien Anderson
Florian MunteanuViktor Drago
Phylicia RashadMary Anne Creed
Wood HarrisTony 'Little Duke' Burton
Mila Davis-KentAmara Creed
Jose BenavidezFelix Chavez
Selenis LeyvaLaura Chavez
Thaddeus J. Mixsonfiatal Adonis Creed

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Bunney 

Imádom ezeket a Creed filmeket, de az első részt nem tudják túlszárnyalni.
Le a kalappal a színészek előtt, brutál kigyúrták magukat, a bokszjelenetek nagyon tetszettek. Valahogy a film bő első fele olyan drámai, kicsit túldumált részekkel volt tele. Nyilván kell egy sztori, szóval fel kell vezetni az új szereplőt is, de kicsit túldrámázták ezt a részt.
Stallone iszonyat hiányzott belőle :( Elég lett volna, ha csak párszor felbukkan, már sokat nyomott volna rajta.
Összességében tetszett, ment a végén az adok-kapok… Fuu nagyon élveztem. Írtó jó volt szélesvásznon nézni ezeket a bunyókat.
Damien karaktere is kemény volt, tudtam utálni, amúgy sem egy szimpi pasi ez a „Kang” :D
Próbálom összeszedni a gondolataimat, de nem sok újjat tudok mondani. Az ilyen filmek vége kiszámítható kicsit, nem igazán tudnak mit kitalálni. Ha lesz folytatás, arra is be fogok ülni. Természetesen Michael B. Jordannek minimum benne kell lennie, de nem tudom hova tudják ezt még húzni, de tőlem „nyomjuk”. spoiler

3 hozzászólás
skorpiovadasz 

Alapvetően imádom a bokszot. De olyan fanatikus nem vagyok. De ez a film nagyon jó volt. Pedig kimaradtak a Rocky filmek az életemből. Ráadásul a Creed első két részét sem láttam. De így is fantasztikus élmény volt. A Bud Spencer Bombajó bokszoló című mozija volt az egyetlen, amit a témában láttam. Három szóban a Creed III: lebilincselő, látványos és izgalmas. Nézd meg te is!


Hasonló filmek címkék alapján