Kedvencelte 17

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

k_mesi

Kiskoromban rituálé volt ezt nézni, vasárnaponként, hétkor, hajszárítás közben. Bár a Bent alakító színész baromi jól néz ki – szerintem –, már egyáltalán nem köt le.

zeana 

Nincs sztori, nincs karakterfejlődés, évadokon keresztül csak a közepesen látványos kocsitörések és az erőltetett poénnak szánt siralmas mondatok mennek. A látvány nulla, cselekmény nincs, a karakterek rémesek, semmi nem menti meg ezt a sorozatot. Talán gyerekek izgulhatnak rajta. Kínos és izzadtságszagú az egész sorozat, szégyellem, hogy több, mint egy részt láttam belőle.

2 hozzászólás
ChEebor 

Nagyon bugyuta sorozat, megfelelően látványos köntösben. Igazság szerint a forgatókönyveket valószínűleg gyerekek írják, a legtöbb mellékszereplő már rajzfilmfigurának is elmenne, és néha olyan idióta hibák vannak benne, amin már tényleg csak nevetni lehet.
Ennek ellenére nem akarom bántani a sorozatot, hiszen a saját célját pontosan tudja tartani. Elvégre itt nem az az igazi, minőségi szórakoztatás a cél, hanem az, hogy ha a munkásember este végre hazaér, és már az élettől is elment a kedve, akkor pont ilyen mókára vágyik: nem különösebben kell gondolkozni, tulajdonképp jól meg vannak csinálva a trükkök, és tényleg csak arra vágyik az ember, hogy „Gyüjjön a Szemir és legyen sok robbanós autó meg bumm-bumm!”. És ezzel tényleg semmi baj, a sorozat a saját szintjén belül tényleg tud akár érdekes is lenni, a főszereplők alapvetően szimpatikusak, szóval ami kell, az azért bőven megvan. Szóval tényleg a fáradt és a teljesen laza tévézésre vágyók sorozata a Cobra 11, bűnös élvezet, de tulajdonképp nincs rajta mit szégyellni.


Népszerű idézetek

Almost_Zed 

Körzetük az autópálya,
tempójuk halálos, (…)

Kicsicsillag95 

Andrea: – Elvesztették. És egy elkobzott autót szintén. [Tom és Semir]
Engelhardt: – Hogy?
Andrea: – Hát, szóval, tönkrevágtak egy Golfot.
Engelhardt: – Ne, már megint!?

4. évad 8. rész – Szökésben
Kicsicsillag95 

Engelhardt: – Miért van az hogy ahol maguk megjelennek ott mindig felrobban valami?!
Semir: – Ezentúl irodai munkát adjon.

3. évad 10. rész – Gyilkos rakomány

Hasonló filmek címkék alapján