Circle (2017–2017) 7

Circle: Two Connected Worlds · 써클 (Sseokeul)
60' · dél-koreai · sci-fi, dráma, sorozat 15
1 évad · 12 rész

A sorozat felváltva játszódik 2017-ben, illetve 2037-ben. A történet szerint földönkívüliek érkeznek bolygónkra, és beleavatkoznak az emberiség életébe.

A jelenben játszódó idősík középpontjában egy egyetemista srác áll, valamint az ikertestvére, aki egyszer már elmegyógyintézetbe… [tovább]

Szereposztás

Yeo Jin GooKim Woo Jin
Kim Kang WooKim Joon Hyuk
Gong Seung YeonJung Yeon
Lee Gi KwangLee Ho Soo
Jung In SunPark Min Yeong
Kwon Hyuk SooOh nyomozó
Seo Hyun ChulHong Jin Hong
Han Sang JinPark Dong Gun
Ahn Woo YeonKim Bum Gyun
Song Young KyuHan Yong Woo

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hihetetlen, ahogy lassan összeszőtték a két világot és összeértek a szálak. Tele van fordulatokkal és kiváló színészekkel, nem lehet rá rosszat mondani.

kkata76 

Marad a 100%… Minden szempontból kitűnő sorozat, mind a színészeket, mind a töténetet tekintve. Remek sci-fi, thriller és krimi, az egyetlen hibája, hogy túl rövid.

1 hozzászólás
Shad 

Hogy a fenébe lehet így vége??? mondjátok, hogy jön a második évad…ebből még simán tudtam volna további 20 részt nézni..Végre egy igazi normális (koreai-bár mostanában bármilyen) sci-fi:) Az első perctől az utolsóig, mint a gyorsvonat megállók nélkül. Kikészítette az idegeimet, hogy mindig a legérdekesebb résznél váltottunk idő síkot. Én például nem tudtam, hogy ez a W-nek a „folytatása” volt, de ezzel a véggel a sci-fikhez méltóan az egyik nagy szál igencsak nyitva maradt és birizgálja az ember fantáziáját…add, hogy legyen második évad>< Érdekes kérdéseket feszeget…
Karakterek szuperek, személyiségek alakulnak át, mindegyik szerethető. Színészi játékkal egyik karakternél sem volt problémám. Nem tudok se kiemelni, se lehúzni senkit. Szuperek voltak♥
Kinek? aki szereti a pörgős, nyomozós, sci-fit :) szerelmi szál annyira gyenge, hogy már majdnemhogy nincs is. Nekem nem maradt körmöm a végére:P jajj ez nagyon tetszett:)

silentscream 

Ez volt az első koreai sci-fi témájú doramám. Nem bántam meg, hogy rávettem magam végre. Már az első rész is érdekes volt. Aztán mindenegyes résszel egyre érdekesebb és izgalmasabb lett. Amikor azt hittem, hogy már sikerült kibogoznom 1-2 dolgot, akkor tovább bonyolódott a cselekmény. Csak kapkodtam a fejem, ahogy pörögtek az események. Egy percig sem untatott. Hihetetlenül jól felépített sorozat, illetve jól kidolgozott karakterek. Örültem volna, ha több rész készült volna belőle. Nagyon remélem, hogy lesz 2. évad! :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján