Cherry: Az elveszett ártatlanság (2021) 19

Cherry
140' · amerikai · dráma, krimi 17

Cherry (Tom Holland) kimarad a főiskoláról, majd az élet a hadseregbe sodorja, ahol szanitéc lesz Irakban – ezalatt egyetlen támasza igaz szerelme, Emily (Ciara Bravo). A háborúból visszatérve a poszttraumás stressz nyomása alatt élete a drogok és a bűnözés spiráljába kerül, miközben azért küzd,… [tovább]

angol
angol

Képek 11

Szereposztás

Tom HollandNico Walker
Kelli BerglundMadison
Ciara BravoEmily
Jack ReynorPills & Coke
Adam LongGreene
Bobby SchofieldClover
Jose Pablo CantilloDeco
Fionn O'SheaArnold
Michael GandolfiniCousin Joe
Zac ZedalisMurphy

További szereplők

Várólistára tette 128


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Röviden?
Brutális történet, brutális jó színészi játékkal. Tűrhető rendezéssel és egész korrekt színésznői játékkal.

Hosszabban?
Nos, hogy teljes őszinteséggel indítsak: A Végjáték óta semmi jóra nem számítok Russóéktól és a téma sem a kedvencem. Viszont Tom Holland miatt számomra akkor is kihagyhatatlan volt. És nem bántam meg.

Emily az elején egy hisztérikus rinyagép volt, ami naaaagyon idegesetített. De szerencsére utána megváltozott. És elképeztő, mit túlélt a kapcsolatuk. Nem hittem volna…. Nico pedig… Olyan változásokon megy át, hogy ha egy-egy jelenetet kiragadnának és elmondanák, nem mondanám meg, hogy ugyanaz a személy.

Nagyon tetszett a vége, spoiler viszont eléggé zavart, hogy Nico szüleiről nem tudunk semmit. Egyszer kerültek azt hiszem szóba, spoiler de ennyi. Se előtte se utána. Vagy csak én voltam figyelmetlen?!

Egy biztos. Tom Holland tökéletes választás volt. Alapból is babaarcú tehát totál hihető volt, hogy 22 évest alakít. Valakit, akinek hirtelen kellett felnőnie… Bár a végén kicsit vicces volt bajusszal. xd Jó volt látni, egy komolyabb szerepben is. Ciara Bravo viszont… Nem tudom. Igazából eléggé ott csücsül a világfájdalom az arcán… De ehhez a karakterhez nagyon passzolt. Bár, nem jött át, mikor volt boldog… Egyszer sem.

Hogy ajánlom-e azoknak akik nem szeretik a háborús filmeket? Végülis igen, hiszen nem csak arról szól. Azok, akik visszont nem szeretik a függőséggel foglalkozó filmeket, azok már lehet nem élveznék. Egy-két jó poén is volt a filmben, de egyértelműen nem vígjáték.

Újranézős? Határozottan. Sokszor? Azért ne túlozzunk…

monokrom22 

A Cherry egy fontos alkotás is lehetett volna, de üzenet hiányában csak egy remekbeszabott könyvadaptáció, egy élettörténet bemutatása, a lehető legrealisztikusabb módon. Szörnyűségből nem lesz hiány, a feszültség lüktet, a zene pedig az egészet tökéletesen finomhangolja. Ügyes operatőri munka, vágás és rendezés, brillírozó színészek és jól adagolt humor. Igaz hogy túlnyújtott és néha túl művészi, de sokkal több minden szól mellette, mint ellene, így én a helyetekben mindenképp adnék neki egy esélyt.

H_Anita

Nagyon jó film volt. Nehéz lélegzetvételű, de nagyon zseniális alkotás. Jó íve volt a történetnek, érdekes és elgondolkodtató. A színészek is egytől egyig kifogásolhatatlanok voltak, olyannyira, hogy szerintem Tomnak ez volt az eddigi legkomolyabb alakítása.

Gábor_Ale 

Egy már többször látott történet. Semmi újdonság. Talán felnőttebb színészekkel jobb lett volna, illetve realisztikus. Ïgy egy gyenge ötös.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

Néha olyan, mintha a szerelem nem létezne. Csak a feromonok szívatják az embereket.

agnieszka

23 éves vagyok, és még most sem értem mit művelnek az emberek. Mintha ez az egész a semmire épült volna, és a semmi tartaná össze.

agnieszka

Néha olyan érzés, mintha már láttam volna a jövőt. És kész rémálom.


Hasonló filmek címkék alapján