Channel Zero (2016–2018) 26

A Channel Zero egy amerikai horror antológia sorozat, történeteit népszerű creepypastákra alapozzák.
Creepypastának nevezik azokat a legendákat/horrortörténeteket, amelyek lemásoltak majd bemásolták egy másik oldalra és így terjedt el a világhálón.
Ezek a történetek tehát nagy… [tovább]

angol

Szereposztás

Paul SchneiderMike Painter
Fiona ShawMarla Painter
Shaun BensonGary Yolen
Natalie BrownJessica Yolan
Kristen HarrisErica Painter
Holland RodenZoe Woods
Brandon ScottLuke Vanczyk
Abigail PniowskyLily Painter
Keenan LeehmannAlex Fry
Rutger HauerJoseph Peach

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Haspók 

Összességében jobbat vártam, de mondjuk azt, hogy nézhető volt. Egy- két pillanatnál paráztam, de nem annyira, mint hittem, hogy fogok.
Igaz, hogy ez csak az első évad volt, még ki tudja mi lehet a 2 évadban. Egy biztos, azok is kapnak majd egy esélyt tőlem.
1. évad : 6 pontos – lehetett volna érdekfeszítőbb , izgalmasabb is.

2 hozzászólás
dulkap 

Azért szerencsére most már a SyFy név nem egyenlő a gagyival. Ez egy igazán igényesen elkészített sorozat (1. évadot tekintve), ami szépen építkezik, kellő izgalmakat tartogatva, mindezt folyamatos jumpscare jelenetek elkerülésével. Közel sem hibátlan, de pont olyan hosszú, amennyire kell és a színészi játékok is rendben vannak. A történet néhol kusza és kicsit hangulatában jobban elkülönítették volna a múltat a jelentől, de a feszültség és a remek jelmezek ellenpontozzák ezt.
Mivel elég kevesen ismerik a sorozatot, így jöhet is hozzá egy kihívás. ;)

Marcsi0603 

Véletlen találtam rá erre a sorozatra, és mivel szimpatikusnak tűnt, el is kezdtem nézni. Vélemény az első évadról: a történet jó, de vannak benne értelmetlen dolgok. Miért bőr és fogak? Persze ez nem annyira zavaró, amit igazán utáltam az a sok idióta szereplő, akik tátott szájjal várják a fejleményeket, és nem csinálnak semmit. Hol voltak a szülők? Annyira idegesítő volt, hogy kis híján a hajamat téptem közben. A lezárás viszont nem volt annyira rossz. 2. évad: ez a végtelen ház jobban tetszett, mint az első évad, bár nem tartottam ijesztőnek a szobákat, azt hittem, hogy azokkal lesz valami csavar. A zene valami szörnyű volt, végig idegesített, de itt legalább nem voltak teljesen agyhalottak a szereplők, mint az elsőben. A vége tetszett, jól lezárták, bár az évad közepén kicsit leült a történet. Azért nem bántam meg, hogy megnéztem.

csokidani 

Nagyon lebilincselő misztikus trhiller/sci-fi/dráma.
Nincs CGI, kézzel készített minden, amitől félni kell benne. Ettől is olyan hiteles az egész. Szeretős.

victoria_m997

Első évad: Most, hogy 2 nap alatt ki is végeztem az első évadot, biztosan mondhatom, hogy imádtam. Az első évad története igazán különleges, szerintem nem klisés, még nem leltem hasonlót. Szövevényes, bonyolult történet, mégis minden világos lesz a végére. Zseniális a hangulat, a szörnyek elképesztően néznek ki, és külön le a kalappal a színészek előtt (Szia, Petúnia néni!). Összességében ennek a története nagyon jól sikerült, minden percét élveztem és egyáltalán nem unatkoztam rajta. Kíváncsian állok elébe a 2. évad történetének.

Második évad: Már az első rész konkrétan kenterbe verte az első rész teljes cselekményét. Elképesztően izgalmas és egyedi volt, remek színészekkel, megdöbbentő történettel, kiváló megvalósítással, borzongató hangulattal. Ha csak egy évadot néznél meg a sorozatból, ez legyen az. Most már tűkön ülve várom a 3. évadot!

Kingslayer 

Nagyon nem vagyok sorozatbarát, de mivel ez nem hagyogymányos sorozat, mint inkább négy, egymástól teljesen független, hatrészes mini sorozat egy közös főcím alatt, így belevágtam. A mini sorozatokat nagyon szeretem, de a hagyományos sorozatokhoz nincs türelmem. És nem bántam meg. Az első két sztorit láttam eddig, ma kezdem a harmadikat. Eddig nagyon tetszettek a történetek, csak a végük volt kicsit gyenge, nem volt meg az a „húvaze”-élmény, de annyi baj legyen.

Falconer

Valami komoly horror-nyomasztásra fájt a fogam, erre megnéztem a Channel Zero első évadát. Kb. a 3-4. rész környékén kezdett egyre jobban fárasztani, untatni mind a történet/forgatókönyv üressége, sehova-sem-tartása, mind a főszereplő semmitmondó karaktere, és az őt megszemélyesítő Paul Schneider irritálóan jellegtelen, egydimenziós, Steven Seagal-mélységű „játéka”. A finálé pedig olyan szinten nem hatott rám, hogy nem is igazán emlékszem, mi a búbánatos kiskutyafasza a lényeg az egészben. Pedig jól indult, és lehet, csak az történt, hogy nem én vagyok a célközönsége, szóval senkit nem beszélnék le róla, mert egyébként profin kivitelezett sorozat némi adrenalinfokozó jelenettel, ám számomra ennyi, nem több. „Hallmark-Twin Peaks”. 5/10

LeaIris2001

Az első évad izgalmas volt, imádtam, hogy egy kevésbé ismert városi legendát dolgozott fel, szerettem a sztorit is,viszont a vége felé már annyira nem tetszett. Persze, a legutolsó rész ütött, ahogy kell, de összességében az első évad olyan 8 csillagot érdemel.


Hasonló filmek címkék alapján