Bújócska (2005) 88

Hide and Seek
101' · amerikai · thriller, horror 16

Dr. Richard Goodman nemrégiben özvegyült meg. A pszichiáter a kilencéves kislányával együtt próbálja túltenni magát felesége hirtelen elvesztésén. Emily azonban nehéz eset: képtelen feldolgozni a történeteket. Apja megkéri egykori tanítványát, Dr. Katherine Carsont, hogy segítsen a világtól… [tovább]

Angol

Szereposztás

Robert De NiroDr. Richard Goodman
Dakota FanningEmily Goodman
Famke JanssenDr. Katherine Carson
Elisabeth ShueElizabeth Young
Amy IrvingAlison Callaway
Robert John BurkeSteven
Dylan BakerHafferty seriff
Melissa LeoLaura
Molly Grant KallinsAmy
David ChandlerMr. Haskins

További szereplők

Bújócska (2005)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
InterCom

Kedvencelte 16

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Sydney 

A „csattanó” annyira béna, hogy mindjárt 5 csillag lesz a vége.

Nihilchan 

A végét leszámítva nagyon kellemes, hangulatos kis thriller volt. Az utolsó tizenöt perc azonban tömény csalódás, kicsit sem tetszett, sőt, egészen lehangolt. De Dakota Fanning ügyes volt.

Ascyra 

Újranézés volt ez nekem, és őszinté szólva, óriási csalódás. Ez van, amikor az ember ingerküszöbe 10 év alatt ennyire tágul. Anno rettegtem ettől a filmtől, és ennek tudatában ültem le megnézni ismételten. Most meg… csak rohadtul idegesített, és alig vártam, hogy vége legyen. Ráadásul az elkövetőt se találtam ki, ezért pluszban fortyogtam a végén. Ehelyütt, életlen elmémtől és csaló megérzéseimtől függetlenül sem ajánlom, hacsak nem szeretnénk megnézni de Niro végtelenül béna karakterét vagy Dakota Fanning-et kislányként a filmben.
Felejtős, sajna. :/

desertangelable 

Hát nem tudom. Izgalmas volt és folyamatosan fenntartotta a figyelmet, de nekem a csattanó igen csak aggályos, spoiler, arról nem is beszélve, hogy egy-két karakter létjogosultsága is kérdéses volt számomra. A főszereplőkön kívül minden mellékszereplő annyira mellékszereplő volt, hogy szinte semmilyen történetet nem dolgoztak ki köréjük, csak voltak. Az viszont tény, hogy nem erre a végkifejletre számítottam.

1 hozzászólás
Zsanni 

Nagyon izgalmas volt, a szívem majdnem kiugrott a helyéből, amikor a végén spoiler.

Attila_Saw

Kicsit unalmas volt, nem hozott nagyon lázba.

Dorka 

Régen, moziban, Győrött. Jó emlék az élmény miatt, ahogy és akivel néztem. :)
Amúgy nekem akkor (14 évesen) ijesztő volt, főleg a lány benne.. a gyerekek mindig tök ijesztőek a thrillerekben/horrorokban. Szerencsére eleget nevettettek közben, hogy ne legyenek rémálmaim :)

victoria_m997

Őszintén szólva nekem tetszett. Tetszett a csattanó, a hangulat a történet, és végig lekötötte a figyelmem. Nagyon jó kis esti film volt ez. Eleve nagyon érdekes a téma, nagyon jól is dolgozta fel a film szerintem, az elme egy nagyon bonyolult és lenyűgöző dolog és hihetetlen mikre képes, miket produkál spoiler.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján