Bőrpofa (A texasi láncfűrészes 2.) (2017) 39

Leatherface
90' · amerikai · thriller, horror 18

A történet a láncfűrészes gyilkosságok előtt néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor is a Sawyer család legifjabb tagját elmegyógyintézetbe zárják, miután rejtélyes körülmények között elhunyt a helyi seriff lánya. Tíz évvel később a fiú foglyul ejti az egyik ápolónőt, és három másik társával… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Finn JonesSorells
Lili TaylorVerna Sawyer
Stephen DorffHal Hartman
James BloorIke
Nicole AndrewsTammy
Vanessa GrasseLizzy
Sam ColemanBud
Sam StrikeJackson
Julian KostovTed Hardesty
Boris KabakchievYang Jet

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem hiszem, hogy annyira kellett volna ez a része… A szereplők uncsik voltak az elején, bár akkor is folyt kissé a vér, a sztori sem volt annyira ijesztő, vagy félelmetes, ahogy próbálták megvalósítani, hogy is lett egy kis srácból szadista pszichopata sorozatgyilkos állat… Egyébként nem volt annyira rossz, de annyira jó sem. Ez is a kettő közé szorult be félúton. A helyi seriff is beteges volt, ahogy próbálta megoldani az őt ért veszteséget, és bosszút állni. Elizabeth semmilyen volt, mint aki elveszett egy forgatáson, és hirtelen egy horrorba csöppent. Jackson ahhoz képest tök cuki pasi volt, de a végén… Azért lehetett volna izgibb is, vagy vérengzősebb, de csak egyszer nézhetős.

molly_

Hát ez elég vérszegény volt, már ha lehet ilyet mondani erre a brutál trancsírozásra spoiler :')
Az jó húzás volt a készítőktől, hogy nem lehetett tudni előre, melyik srác lesz Bőrpofa, mivel ugye az intézetben mindegyik új nevet kapott. Vannak benne eléggé beteg jelenetek, de valahogy az egész film, meg a karakterek sem nyújtottak maradandó élményt…

dulkap 

Már az elején sem volt túl erős a film (és már ott lehetett sejteni, hogy az egyetlen koncepció, hogy legyen véres), de onnan is tudott folyamatosan zuhanni a színvonal, köszönhetően a teljesen zagyva és logikátlan „forgatókönyvnek”.
Viszont egy játéknak nagyon jó: találj meg más filmeket benne. Nekem megvolt a Birodalom visszavág, Született gyilkosok, Amerikai história X, Hannibal.

Rebane 

Mit mondjak, nem voltak nagy elvárásaim a filmtől, de jobb volt, mint amire szàmítottam, egyszer simán meg lehet úgy nézni, hogy még le is köt :)
Volt benne kicsi csavar is, amit meg aztán abszolút nem vártam.
A problèmám a hülye nővérrel volt tulajdonképpen, nagyon idegesítő és logikátlan volt.
A hangulata lehetett volna nyomasztóbb szerintem. Nem sikerült hozni azt az undor szintet, mint a Texasi láncfűrészesnél :)

Zakuro 

Ekkora sz*rt még életemben nem láttam.

Popovicsp87 

Ne elég, hogy unalmas, még értelmetlen is.
Se nem ijesztő, se nem félelmetes, se nem véres.


Hasonló filmek címkék alapján