Bleach (Bleach) (2004–2012) 69

Kurosaki Ichigo nem éppen átlagos gimnazista. Feltűnő hajszín, lökött család – és ha ez nem volna elég, a képesség, hogy lássa az evilágon rekedt lelkeket. Egyébként sem egyhangú élete gyökeresen felfordul, amikor megtudja, hogy léteznek gonosz lelkek – Lidércek –, és halálistenek, akik az… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Matsuoka YukiKurosaki Ichigo (hang)
Orikasa FumikoKuchiki Rukia (hang)
Yusa KoujiIchimaru Gin (hang)
Sugiyama NoriakiIshida Uryuu (hang)
Itou KentarouAbarai Renji (hang)
Matsuoka YukiInoue Orihime (hang)
Yasumoto HirokiSado Yasutora (hang)
Nabatame HitomiIse Nanao (hang)
Suwabe JunichiGrimmjow Jaegerjaquez (hang)
Fukuyama JunKojima Mizuiro (hang)

További szereplők

Kedvencelte 37

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Mamuszy 

Kicsit szégyellem magam, hogy már hosszú évek óta nézek rendszeresen animéket, és még csak most kerítettem sort a nagy shonen animék egyik alap pillérére. De hát ugye, jobb később mint soha, szokták mondani!
Kezdjük a történettel; én alapvetően nagyon kedvelem az ilyen Shinigamis történeteket, így biztos voltam benne, hogy csalódást nem fog okozni. Viszont, mivel egy tipikus shonen anime sémájára épült, biztos voltam abban is, hogy tele lesz klisés jelenetekkel, történetszálakkal, szereplőkkel és minden egyébbel. Persze, ez így is volt, mint mindig, de nem volt unalmas egyáltalán, mindig felkeltette az érdeklődésemet a következő részek iránt! Összességében egy teljesen szerethető, és élvezhető anime volt.
A karaktereket imádtam, jó, oké, természetesen megvoltak a jól megszokott basic karakterek, de még így több századjára sem voltak megunhatóak ebben a formában. Nekem nagy kedvencem lett Matsumoto és Ukitake kapitány, de Yoruichi is nagyon belopta magát a szívembe, Renji pedig számomra kicsit husbando feelingű volt.. :3
Az openingek és az endingek eléggé változóak voltak a szememben, volt olyan amiért oda voltam, volt amit ki nem állhattam, de a kedvencem a 13. op (Ranbu no melody) !
Én végtére is csak ajánlani tudom, barmi jó anime, tény és való, hogy jó hosszú, de aki nem fél belevágni, az csalódni nm fog szerintem!

Kemiviki 

Imádom a Fehérítőt:)
Az első 52 részt szinkronosan néztem, szerintem a szinkront jól eltalálták, nincs vele semmi gond.
– 1. évad: Nekem nagyon tetszett tökéletes felvezetője volt az egész történetnek.
– 2. évad: Nagyon jó lett az új opening először is. Nagyon pörgős izgalmas, mozgalmas brutális évad volt, és huu de rengeteg halálisten ismerünk meg, megvallom az igazat a felének nem emlékszem a nevére:D Kedvenc harcom spoiler harca volt.
– 3. évad: Az új opening valami irtó borzalmas lett. Renji mellett nem tudok szó nélkül elmenni, le a kalappal a tette miatt, ehhez bizony bátorság kellett. A legszebb bankai díját pedig Byakuya nyerte (ami nem meglepő).

Corvus_CoRex 

Ezt anno ismik miatt kezdtem nézni, mert mindenki nagyban nézte, csak én nem és a zenéi is nagyon tetszettek, de végül csak 104? részt néztem meg belőle, aztán gyűjtöttem egy ideig a részeket és kész. Gőzöm sincs hol tarthat ez is. D:

Kiskakukk 

Igazi kultsorozat, de nekem beletört a bicskám. Elkezdtem nézni az animét. Nagyon nem jött be. Gondoltam akkor nekiülök a mangájának, hiszen eleve jobban szeretem szinte mindenből a manga verziót. Az se jött be, pedig tényleg próbálkoztam, egészen a 4. kötetig gyötörtem magam vele.
Azt le kell szögezni, hogy a rajzolás remek, a karakterdizájn nagyon tetszetős, jól néznek ki a karakterek és szerencsére sokan vannak és változatosak. DE.
Engem ez az Ichigo gyerek valami hihetetlen módon irritált. Rukia is. És ez a szellemvilágos sztori se csigázott fel túlzottan, ráadásul olyan elcsépelt elemek vannak benne, hogy nem és nem és nem, nekem egy életre elég volt ebből a sorozatból.


Népszerű idézetek

molly_

Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég.

Nem ejthetünk könnyeket. Ez a test veresége a szív ellen, mert számunkra, amit „szívnek” nevezünk, néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte felesleges.

Ha nem érhetlek el, emésszen hát a láng, hogy ne lássam többé a csillagokat, hogy az üvöltés ne szaggassa tovább a torkomat!

Sunshine 

A szívünk nem a testünkben van. Amikor gondolkodunk valamin, és törődünk valakivel, olyankor születik meg a szívünk. Ha egyedül lennél az egész világon, akkor sehol se lenne szíved. A barátainkra bízzuk a szívünket. Ha a barátaidra bízod, bennük tovább fog élni.

Sunshine 

Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle.

Sunshine 

Kétfajta küzdelem van, tudnunk kell különbséget tenni közöttük: az életet védjük-e, vagy a büszkeségért harcolunk.

Kemiviki 

Félünk attól ami alaktalan, de ugyanezért tiszteljük is.

Sunshine 

Urahara: A harchoz nem félelem kell. A félelemből ugyanis nem születik semmi.

1 hozzászólás
Sunshine 

Ichigo: Nem érdekel mi van akkor, ha nem sikerül. Mert ha nincs más megoldás, akkor megcsinálom és kész.

1 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Bleach


Hasonló filmek címkék alapján