Bleach (Bleach) (2004–2012) 54

Kurosaki Ichigo nem éppen átlagos gimnazista. Feltűnő hajszín, lökött család – és ha ez nem volna elég, a képesség, hogy lássa az evilágon rekedt lelkeket. Egyébként sem egyhangú élete gyökeresen felfordul, amikor megtudja, hogy léteznek gonosz lelkek – Lidércek –, és halálistenek, akik az… [tovább]

Képek 11

Szereposztás

Matsuoka YukiKurosaki Ichigo (hang)
Orikasa FumikoKuchiki Rukia (hang)
Yusa KoujiIchimaru Gin (hang)
Sugiyama NoriakiIshida Uryuu (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 30

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Ezt anno ismik miatt kezdtem nézni, mert mindenki nagyban nézte, csak én nem és a zenéi is nagyon tetszettek, de végül csak 104? részt néztem meg belőle, aztán gyűjtöttem egy ideig a részeket és kész. Gőzöm sincs hol tarthat ez is. D:

Kiskakukk 

Igazi kultsorozat, de nekem beletört a bicskám. Elkezdtem nézni az animét. Nagyon nem jött be. Gondoltam akkor nekiülök a mangájának, hiszen eleve jobban szeretem szinte mindenből a manga verziót. Az se jött be, pedig tényleg próbálkoztam, egészen a 4. kötetig gyötörtem magam vele.
Azt le kell szögezni, hogy a rajzolás remek, a karakterdizájn nagyon tetszetős, jól néznek ki a karakterek és szerencsére sokan vannak és változatosak. DE.
Engem ez az Ichigo gyerek valami hihetetlen módon irritált. Rukia is. És ez a szellemvilágos sztori se csigázott fel túlzottan, ráadásul olyan elcsépelt elemek vannak benne, hogy nem és nem és nem, nekem egy életre elég volt ebből a sorozatból.

Kemiviki 

Imádom a Fehérítőt:)
Az első 52 részt szinkronosan néztem, szerintem a szinkront jól eltalálták, nincs vele semmi gond.
– 1. évad: Nekem nagyon tetszett tökéletes felvezetője volt az egész történetnek.
– 2. évad: Nagyon jó lett az új opening először is. Nagyon pörgős izgalmas, mozgalmas brutális évad volt, és huu de rengeteg halálisten ismerünk meg, megvallom az igazat a felének nem emlékszem a nevére:D Kedvenc harcom spoiler harca volt.
– 3. évad: Az új opening valami irtó borzalmas lett. Renji mellett nem tudok szó nélkül elmenni, le a kalappal a tette miatt, ehhez bizony bátorság kellett. A legszebb bankai díját pedig Byakuya nyerte (ami nem meglepő).


Népszerű idézetek

molly_

Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég.

[névtelen]

Nem ejthetünk könnyeket. Ez a test veresége a szív ellen, mert számunkra, amit „szívnek” nevezünk, néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte felesleges.

[névtelen]

Ha nem érhetlek el, emésszen hát a láng, hogy ne lássam többé a csillagokat, hogy az üvöltés ne szaggassa tovább a torkomat!

[névtelen]

A szívünk nem a testünkben van. Amikor gondolkodunk valamin, és törődünk valakivel, olyankor születik meg a szívünk. Ha egyedül lennél az egész világon, akkor sehol se lenne szíved. A barátainkra bízzuk a szívünket. Ha a barátaidra bízod, bennük tovább fog élni.

[névtelen]

Az akarat az acélnál is erősebb.

[névtelen]

Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle.

[névtelen]

Kétfajta küzdelem van, tudnunk kell különbséget tenni közöttük: az életet védjük-e, vagy a büszkeségért harcolunk.

Kemiviki 

Félünk attól ami alaktalan, de ugyanezért tiszteljük is.

[névtelen]

Az út, amin megyünk, talán különbözik, de a szívünk egyként ver!

Bettina_Puskás

Zaraki Kenpachi: Józan ész?! Sajnálom, de nem emlékszem, hogy valaha is rendelkeztem volna ilyen hasztalan dologgal.


Folytatása

Összehasonlítás

Bleach


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján