Bleach (Bleach) (2004–2012) 62

Kurosaki Ichigo nem éppen átlagos gimnazista. Feltűnő hajszín, lökött család – és ha ez nem volna elég, a képesség, hogy lássa az evilágon rekedt lelkeket. Egyébként sem egyhangú élete gyökeresen felfordul, amikor megtudja, hogy léteznek gonosz lelkek – Lidércek –, és halálistenek, akik az… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Matsuoka YukiKurosaki Ichigo (hang)
Orikasa FumikoKuchiki Rukia (hang)
Yusa KoujiIchimaru Gin (hang)
Sugiyama NoriakiIshida Uryuu (hang)
Itou KentarouAbarai Renji (hang)
Matsuoka YukiInoue Orihime (hang)
Yasumoto HirokiSado Yasutora (hang)
Nabatame HitomiIse Nanao (hang)
Suwabe JunichiGrimmjow Jaegerjaquez (hang)
Fukuyama JunKojima Mizuiro (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 33

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Ezt anno ismik miatt kezdtem nézni, mert mindenki nagyban nézte, csak én nem és a zenéi is nagyon tetszettek, de végül csak 104? részt néztem meg belőle, aztán gyűjtöttem egy ideig a részeket és kész. Gőzöm sincs hol tarthat ez is. D:

Kiskakukk 

Igazi kultsorozat, de nekem beletört a bicskám. Elkezdtem nézni az animét. Nagyon nem jött be. Gondoltam akkor nekiülök a mangájának, hiszen eleve jobban szeretem szinte mindenből a manga verziót. Az se jött be, pedig tényleg próbálkoztam, egészen a 4. kötetig gyötörtem magam vele.
Azt le kell szögezni, hogy a rajzolás remek, a karakterdizájn nagyon tetszetős, jól néznek ki a karakterek és szerencsére sokan vannak és változatosak. DE.
Engem ez az Ichigo gyerek valami hihetetlen módon irritált. Rukia is. És ez a szellemvilágos sztori se csigázott fel túlzottan, ráadásul olyan elcsépelt elemek vannak benne, hogy nem és nem és nem, nekem egy életre elég volt ebből a sorozatból.

Kemiviki 

Imádom a Fehérítőt:)
Az első 52 részt szinkronosan néztem, szerintem a szinkront jól eltalálták, nincs vele semmi gond.
– 1. évad: Nekem nagyon tetszett tökéletes felvezetője volt az egész történetnek.
– 2. évad: Nagyon jó lett az új opening először is. Nagyon pörgős izgalmas, mozgalmas brutális évad volt, és huu de rengeteg halálisten ismerünk meg, megvallom az igazat a felének nem emlékszem a nevére:D Kedvenc harcom spoiler harca volt.
– 3. évad: Az új opening valami irtó borzalmas lett. Renji mellett nem tudok szó nélkül elmenni, le a kalappal a tette miatt, ehhez bizony bátorság kellett. A legszebb bankai díját pedig Byakuya nyerte (ami nem meglepő).


Népszerű idézetek

molly_

Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég.

[névtelen]

Nem ejthetünk könnyeket. Ez a test veresége a szív ellen, mert számunkra, amit „szívnek” nevezünk, néha csak annak a bizonyítéka, hogy a gazdája léte felesleges.

[névtelen]

Ha nem érhetlek el, emésszen hát a láng, hogy ne lássam többé a csillagokat, hogy az üvöltés ne szaggassa tovább a torkomat!

Sunshine 

A szívünk nem a testünkben van. Amikor gondolkodunk valamin, és törődünk valakivel, olyankor születik meg a szívünk. Ha egyedül lennél az egész világon, akkor sehol se lenne szíved. A barátainkra bízzuk a szívünket. Ha a barátaidra bízod, bennük tovább fog élni.

Sunshine 

Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle.

Sunshine 

Kétfajta küzdelem van, tudnunk kell különbséget tenni közöttük: az életet védjük-e, vagy a büszkeségért harcolunk.

Kemiviki 

Félünk attól ami alaktalan, de ugyanezért tiszteljük is.

Sunshine 

Az út, amin megyünk, talán különbözik, de a szívünk egyként ver!

Bettina_Puskás

Zaraki Kenpachi: Józan ész?! Sajnálom, de nem emlékszem, hogy valaha is rendelkeztem volna ilyen hasztalan dologgal.


Folytatása

Összehasonlítás

Bleach


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján