Mai-HiME (2004–2005) 6

Tokiha Mai és öccse, Takumi új iskolába kerülnek. Takumi betegsége miatt sokat költöznek, új orvosoktól várva a gyógyulást. Most a Fuka Gakue gimnázium a céljuk.

Hajóval mennek, de már útközben kezdetét veszi különös kalandjuk. Egy lány lebeg a vízen, akit a legénység gyorsan kiment.… [tovább]

japán · japán, angol

Képek 18

Szereposztás

Nakahara MaiTokiha Mai (hang)
Shimizu AiMinagi Mikoto (hang)
Chiba SaekoKuga Natsuki (hang)
Kimura AkikoSagisawa Youko (hang)
Ishida AkiraHomura Nagi (hang)
Iwao JunkoHigurashi Akane (hang)
Inoue KikukoSanada Yukariko (hang)
Asai KiyomiMiyu Greer (hang)
Noto MamikoKikukawa Yukino (hang)
Saiga MitsukiHarada Chie (hang)

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nekem nagyon nagyon tetszett ez az anime. Érdekes történet, szerethető és összetett karakterek. Köszönöm az ajánlást @TejesMasni :) <3
Ez a sorozat szépen bemutatja a szertet ezer arcát. A szereplők jelleme nem elnagyolt. A grafika, a zene és az animéhez tartozó character song-ok is nagyon jók. Sok a fordulat és a csattanó, az események menete is dinamikus.
A kedvencem Midori, Shizuru és Natsuki, a vége felé érdekes módon Myiu-t és Naot-t megkedveltem. Magyarázatot kapunk mindenki viselkedésére, itt senki nem fekete és fehér. Vicces és megható jelenetekkel egyaránt találkozhatunk. Annyira szépen ábrázolják Shizuru és Natsuki kapcsolatát. spoiler De tetszett, hogy csak annyi romantikát vittek bele, amennyiből érezzük, kik azok, akik összetartoznak. Az érzelmeket gyönyörűen bontják ki, gondolok itt Harukára és Yukinora, vagy Alyssára és Myiu-ra, vagy épp Mai és Mikoto kapcsolatára. Az is nagyon szép jelenet, mikor Mikoto megfejti magában, mi is az igazi szeretet. Mert a szeretet az egy jó dolog :)

Lahara 

Harcolós shounen lányszereplőkkel, höhö. És imádtam. A zenéjét is.


Hasonló filmek címkék alapján