Kedvencelte 4

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Egyszerűen nem tudott megfogni. Semmi olyasmit nem találtam a néhány megtekintett részben, ami elkapott és behúzott volna, megtartott volna magának. Emiatt én azt gondolom, hogy a tucatsorozatok között is a rosszabb fajta. Érdekes a helyszín (de ilyet is legalább tíz másikat tudnék felhozni), de sem a szereplők, sem a cselekény nem izgalmas számomra spoiler. Se íze, se mondandója nem volt igazán, ráadásul unalmas is. Felejthető, kimondottan nem ezt ajánlom.

1 hozzászólás
csokidani 

Nem csillagozom be mert csak egy reszt birtam, annyira unalmas es semmilyen… Kar.

Blissenobiarella 

A Zone Blanche kiválóan vegyíti a rejtélyes gyilkossági ügyek utáni nyomozást, a természetfelettit, és megengedhető mennyiségben a szappanoperát is. Hibái, kisebb-nagyobb következetlenségeivel együtt is egy igen érdekes darab.

Bővebben: http://www.cinegore.net/hu/2021/03/26/black-spot-zone-b…

hullaszto

Hiba volt elkezdeni ezt a sorozatot. Oldalakon keresztül lehetne elemezni a közhelyes megoldásait és karaktereit. Még ezzel sem lett volna akkora probléma, de egy 21. századi misztikus krimiben – akármekkora hillbillyk ezek a rendőrök – nekem ne fogdozzák már csupasz kézzel a bizonyítékokat, meg a meleg hipszter rendőr ne kattintgasson már az erdőben össze vissza, mint valami balfék, helyszíni fotózás látszatát keltve. Arról nem is beszélve, hogy valami mobilkamerás felvételt olyan effektekkel akarnak eladni, mintha a Blair Witch Projectet néznénk.

Timi98 

Nem indított különösebben izgalmasan, de felkeltette az érdeklődésemet a pilot, így folytattam.
1. évad: Később már izgalmasabb lett, elég érdekes sorozat. A képi világa és hangulata hasonlít a Darkhoz, bár szerintem a két netflixes sorozat közül a Dark sokkal jobb lett. Nagyon szép helyeken forgattak, illetve a zenéje is jó lett.
Ami nem tetszett: logikátlan dolgok, spoiler illetve, hogy időnként mégiscsak unalmassá vált. Bár, az évadzáró rész nagyon jó lett, behozta a lemaradásait, mondhatjuk, hogy izgalmas lett.
2. évad: Szintén hullámzó, mint az első. Itt tetszett, hogy többet megtudtunk a spoiler. Viszont az a gond, hogy nem lépett feljebb a 2. évad, nem fejlődött az elsőhöz képest. Néhol érdekesebb volt a történet, néhol lapos. A záró rész az előzőhöz hasonlóan megint jó lett, úgy tűnik minden izgalmat a végére szoktak tartogatni :) Összeségében jó ez a sorozat, lassan halad előre és fokozatosan adagolja a cselekményt előre hajtó eseményeket. Aki a rohanó amcsi sorikhoz szokott, annak lassú lehet, de hát na… ez francia :D Ha nem más sorozatokhoz akajuk hasonlítani, akkor megállapítható, hogy nagyon is jó ez a sorozat.Azoknak ajánlott akik kedvelik a sötét hangulatú, de lassú krimiket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a 3. évadból :)

salemmacska 

Azt hiszem a második évadra már nem leszek kíváncsi. Az eleje jól indult, azt hittem valami misztikus akármi lesz. Aztán ellaposodott, teljesen elvesztette az érdeklődésemet. Se füle se farka nem volt. Részről részre újabb események, amik azt hittem majd a végén értelmet nyernek, de nem, értelmetlen semmiségek voltak, időhúzás csak. Még mindig van amit nem értek. pl. ez az erdei akármi mi volt? (Cernunnos??) Talán nem ártott volna, többet megtudni róla. Meg úgy igazából, ez az egész mi volt? Egész végig az volt az érzésem, hogy az alapötlet Dolores Redondo könyv trilógiájából született. Ami viszont tetszett, a hangulata, a zenéje, és a képi világa. Már most csomagolnék és utaznék, hogy jó pár hetet eltöltsek ebben a kis falucskában. Hátha találkoznék ezzel az erdei akárkivel, és elcsattogná nekem, miről is volt szó :)


Népszerű idézetek

Ascyra 

Mackó: A madarak begolyóznak, a fák véreznek. Szar évnek nézünk elébe.

1. évad 1. rész – Idegen a városban

Hasonló filmek címkék alapján