Bella Figura (2021) 1

Két pár és egy anyós. Szeretők és házasok. Egy titkos romantikus vacsora és egy sokadik születésnap. Yasmina Reza darabjában a hétköznapok magával ragadó humora, a mindannyiunk számára ismerős abszurd véletlenek és az emberi kapcsolatok szövevényes hálója áll a középpontban. Boris épp odaviszi… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Stohl AndrásBoris
Petrik AndreaAndrea
Kovács PatríciaFrancoise
Wunderlich JózsefEric
Halász JuditYvonne

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Dgi_Rebeka

Nem is tudom… Voltak benne jó jelenetek, de alapvetően nem nyerte el a tetszésemet. Lettek volna benne komoly témák, de túlságosan kevés szó esett róluk, így az egész nem volt több valamiféle ponyvánál, aminek se eleje, se vége. Az alakítások jók voltak, bár nekem Stohl kicsit sok volt, és Wundihoz nem kimondottan illett ez a komoly szerep (ahogy a borosta sem), viszont azokban a jelenetekben, amikor szórakozott volt, esetleg a békítő ember szerepében tetszelgett, zseniális volt. Az ilyen szerepeket mintha rászabták volna.
Nem sok dolog tetszett ebben a darabban, viszont a keretes szerkezet… Na, az nagyon. Imádom, ahogy az étterem parkolójában kezdődik és ér véget, imádom, hogy Yvonne az elején és a végén is a táskáját keresi. Ez megmosolyogtatott, de összességében ebben a történetben én nem látok mást, csak két baromi toxikus kapcsolatot, amikben több az elfojtás, mint kéne.


Hasonló filmek címkék alapján