Bazi nagy francia lagzik 2. (2019) 43

Serial (Bad) Weddings 2 · Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?
99' · francia · dráma, vígjáték 12

A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent… [tovább]

magyar

Szereposztás

Christian ClavierClaude Verneuil
Chantal LaubyMarie Verneuil
Ary AbittanDavid Benichou
Medi SadounRachid Benassem
Frédéric ChauChao Ling
Noom DiawaraCharles Koffi
Elodie FontanLaure Verneuil
Julia PiatonOdile Verneuil
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez ugyanolyan jó lett, mint az első része. Ezen is végig röhögtem, vicces volt, szórakoztató, élvezhető, humoros. :-D Még mindig úgy gondolom, hogy ez egy bolond család, és az is marad. :-D A szereplők is ugyanolyan jók voltak, és a sztori is elég jó volt. A pap nevetése még mindig vicces volt, amikor megtudta, hogy a vő nem férfi. :-D :-D

zsazsoki

Régen nevettem ennyit. Az, hogy egy vígjáték ennyire hozza a politikát, és ennyire üljenek a poénok, úgy gondolom a szinkron megérdemel plusz pontokat.
Szenzációs volt!

tomi0803

Ezt a filmet az amcsik tuti nem tudnák megcsinálni a mai világban. :D Valamivel gyengébb, mint az első rész, de még így is vissza kellett tekerni néha, annyit röhögtünk. S még mondanivalója is van… Szerintem mindenkinek meg kéne néznie az első résszel együtt, aki „kissé” máshogy néz más kultúrájú, vallású stb emberre.

Pistacchio

Nagyon vicces, méltó folytatása az első résznek!

Gabriella_Balkó 

Nem volt rossz, de sok helyen úgy éreztem, hogy az első részt másolják. Pár eredetibb ötlet is azért megtalálható volt néhány helyen.

#Mladosť


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján