Kedvencelte 1

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

kitti0824

Ez a film rohadt gáz volt -.-
hogyan utáltasd meg magad a gyerekeddel 1~2 nap alatt? Nézd meg ezt a filmet, és vegyél példát a szülőkről

Panna

Ez a film engem hogy idegesített!!!
Teljesen kiborultam a szülők viselkedésén, főleg az anyáén. Könyörgöm!!! Egy szülő hogy viselkedhet így?! Ráadásul az egész film úgy jött le,hogy mind a két fél hogyan tudja legjobban ellökni a gyerekeket…Mert a karrier!!! Vérlázító!!! A válással nincs bajom,tényleg,de ahogy az anya viselkedett, undorító és visszataszító!
Ez nem normális.Kész!

17 hozzászólás
lipotdorka 

Úristen de rossz volt.. Ma éjjel kezdtem el nézni, de csak most fejeztem be…
Lassú, unalmas és IGAZÁBÓL SEMMI ÉRTELME NINCS! Miért nem tudták meg így megoldani, hogy a vége volt…
Ezek a szülők pedig nem szülők…spoiler Még felnőttként sem tudnak normálisan viselkedni.
A film nálam az apa „Olyan bonyolult választani az anyjuk és az apjuk között?!” mondatán borult el. Könyörgöm…
Ezért (is) nem nézek belga-francia filmeket. Áhh soha többet…

eklaire

Egyszer elment. Az elején még szórakoztató volt, de mikor kezdtek bedurvulni és bántalmazni a gyerekeket én tuti hívtam volna a gyermekvédelmet.

Kemiviki 

Hát ez a film valami botrányos. Értem én, hogy ezt vígjátéknak szánták, de vicc és vicc között is van különbség. Debil gyerekek, debil szülők. A szülök azon versenyeznek a válás előtt, hogy ne őt hanem a másik szülőt válassza, s nem félnek ezért mérgezni, megalázni, eltörni a gyerekük kezét, és megpofozni őket.
Ez nem vicces, sőt inkább felháborító.

Corvus_CoRex 

Az Emmát játszó kislányt láttam régebben a Pitypangokban és az a film tetszett, szóval azt hittem a plakát miatt is, hogy majd ez is milyen jópofa lesz. Aha… banyeg… kaki volt. Volt 1-2 poén benne, de még így is… ehh… =( A feleség csaj meg már az első másodpercben kiállhatatlan volt nekem, de aztán el tudtam viselni… de csak amíg spoiler Na meg amit műveltek, mármint, minek gyerek az ilyen önző embereknek? Meg így a gyerekek amúgy tök normálisak voltak, ilyen szülők ellenére… Mert nem hiszem, hogy 15 vagy hány év alatt normálisabbak lettek volna… :s
Nah, mindegy, szal nem tetszett nekem. =(

Dianka 

Kicsit hadilábon állok a francia filmekkel és ezen nagyon nagyon érezni hogy francia. A film sok negatív kritikát kapott de szerintem vannak ennél sokkal rosszabb,idegesítőbb, durvább filmek. Persze a témája miatt hogy a gyerekekkel csesznek ki, bukik ki sok néző pedig az előzetesből és a leírásból világosan kiderül miről is szól a film. Nem mondom volt egy-két durva dolog, húzása a szülőknek, de sok olyan jelenet is amin jókat nevettem, nem vettem véresen komolyra ezt az egészet.


Folytatása

Összehasonlítás

Apu vagy anyu?


Hasonló filmek címkék alapján