Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019) 2

Batman, Batgirl és Robin összefognak a Tini nindzsa teknőcökkel, hogy a mutáns kvartett esküdt ellenségét, a Zúzót legyőzhessék. Ám úgy tűnik, hogy a gonosz nindzsavezér szövetkezett Batman nemezisével, Rasz al-Gúllal és bérgyilkoshadtestével.

angol

Szereposztás

Darren CrissRaphael (hang)
Tara StrongHarley Quinn (hang)
Tara StrongMéregcsók (hang)
Rachel BloomBatgirl (hang)
Tom KennyPingvin (hang)
Troy BakerBatman (hang)
Troy BakerJoker (hang)
John DiMaggioMr. Fagy (hang)
Cas AnvarRasz al-Gúl (hang)
Brian GeorgeAlfred (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Talán az egyik legcsúnyábban meganimált DC rajzfilm, de mégis az egyik legszórakoztatóbb. Míg Batman megőrizte a rá jellemző profizmust és hidegvérét, addig a teknőcök szolgáltatták a humort, így a hangulat végig egyensúlyban maradt. A fő sztori természetesen nem egy nagy eresztés, csak a szokásos Ra's féle Gotham pusztítási kísérlet, de itt főként a Bat-family és a teknőcök közti dinamikán volt a hangsúly. Alfred, Batgirl és meglepő módon Damien is remek jeleneteket kapott, plusz a denevérünk legnagyobb ellenfelei is mind feltűntek egy kis 'upgrade' kíséretében, ami egyszerre lett bizarr és 'badass'. Azt is kiemelném, hogy míg a különálló TMNT történetekben Zúzó (Shredder) egy igencsak szerencsétlen, álladóan lealázott ellenfélként jelent meg, addig itt furcsa módon Batman-t is durván megizzasztotta, aminek nagyon örültem, mert mindig is úgy éreztem, hogy méltánytalanul gyengén kezelik a karaktert. Mivel amúgy elég kemény ellenfeleket is bedobtak a levesbe, így egy minimális mennyiségű vért is láthatunk benne, miáltal egy 12-es karikát simán megérdemel a dolog.
Összességében, egy mozgalmas, laza és vicces alkotás, csak a grafikája lehetett volna picit szebb, szóval ajánlom mindenkinek, aki kedveli Batman-t, a TMNT-t, vagy akár mindkettőt.
ui.: Különös egyébként, hogy a Marvel-nél van a Hand nevű szervezet, Zúzó klánját pedig Foot-nak hívják… Mik ezek a testrész inspirálta ninja klánnevek? Amúgy olvastam, hogy a TMNT eredetsztoriját eleve Daredevil (Fenegyerek) balesetére alapozták anno a készítők, szóval ehhez is lehet köze.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján