Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 

Teljesen jó ez a film ahhoz képest, hogy itt még inkább a könnyedebb, humorosabb Batmant láthatjuk. Adam West azóta igazi legendává vált a rajongók körében és Cesar Romero Jokere is bátran beállhat a modern kori megformálói közé. A kedvencem mégis, az 1955-ös átalakított Lincoln Futura volt. Gyönyörű autó :)

sipiarpi 

Huh. Ez a ’60-as évek Amerikájának tipikus esti műsora! (a Star Trekkel együtt)
A filmsorozat egész estéssé bővítése nekem kicsit sok volt. Ebből bőven elég a 45 perc. Kicsit bumfordi, de szerethető. Megmosolyogtató mai szemmel nézve a film története és trükkjei is.
Nekem egyszer elég volt.

Rebane 

Féltem tőle, hogy uncsi lesz, de nagyon jó kis film volt, kifejezetten szórakoztató. A kedvenc részem talán a bombával rohangálós volt, de a cápás se volt semmi… :) Bánom, hogy nem néztem meg korábban!

Kogoro

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nem ez a legjobb Batman-film. A jelmezek szörnyűek, a járművek szintúgy. Batman és Robin néha már túljátssza a szerepét, azonban Bruce Wayne és Dick egész jóra sikeredtek. Robin holy-felkiáltásai egy darabig viccesek voltak, majd unalmassá váltak, végül már annyira sok lett belőlük, hogy ismét megörültem, ha hallottam őket. Ami még zavaró volt, az a sok bat-akármi, még a hétköznapi dolgok is kaptak egy bat-előtagot, valamint az, hogy Batmannél mindig minden volt, de hogy hol tartotta őket, az rejtély.

Ha már rejtély: kaptunk egy egész jó Rébuszt, egy még jobb Jokert és egy annál is jobb Pingvint (aki engem Teddy Meldrumra emlékeztetett a Csengetett, Mylord?-ból). Macskanő néha már túljátszotta a macskát (főleg a sok felesleges nyávogással), de ő is majdnem purr-fect alakítást nyújtott. Valamiért a gonosz karaktereket jobban eltalálták a film készítői.

Mindent egybevetve, a film jobb volt, mint amire számítottam. Sokszor komolytalan és bugyuta, de nem is akar komoly filmnek tűnni, így ezzel sincs semmi baj.

Marcsi0603 

Nem is tudtam erről a Batman feldolgozásról, de úgy érzem nem is sokat veszítettem, hogy eddig nem láttam. Sokkal képregényízűbb volt, mint a többi rész és sajnos nem tudtam igazán komolyan venni sem. Voltak benne vicces részek, de a poénok inkább tűntek erőltetettnek. Nem jött be, nem hiszem, hogy valaha is újranézném, pedig szeretem a Batman sztorikat.

Kemiviki 

Nem az én világom, éppen ezért csillagozni se szeretném.


Népszerű idézetek

Batman: Talán nagyivók, Robin, de attól még emberi lények.

A Pingvin: Csak óvatosan, mindegyiknek van anyja.

Vice Admiral Fangschliester admirális: … valami P. N. Guin nevű fickónak.
Batman: P.N. Guin…
Robin: Pingvin!

A Rébusz: Te meg a betanított, robbanó cápád!
A Pingvin: Honnan tudhattam volna, hogy épp kéznél lesz náluk egy flakon cápariasztó batspray?

Miss Kitka: [Bruce Wayne-nek] Felveszek valami kényelmesebbet, amíg megmelegszik a kakaója.

Miss Kitka: A nevem Kitayna Ireyna Tatanya Kerenska Alisoff. A Moszkvai Harsonának dolgozom.

A Joker: Napi egy vicc, és komorság volt-nincs!


Hasonló filmek címkék alapján