Hercegnő kaland (Barbie) (2020) 28

Barbie Princess Adventure
72' · amerikai · animációs, musical, családi 0

Ebben a musicalben fantasztikus dalokkal és új barátokkal vár Barbie. Barbie és barátai Floravia országába utaznak, hogy találkozzanak Amelia hercegnővel, aki nagyon hasonlít Barbie-ra. Amelia hercegnő ideges a királynővé válás miatt. Az az ötlete támad, hogy szerepet cserél Barbie-val, aki… [tovább]

Szereposztás

America YoungBarbie (hang)
Erica LindbeckAmelia (hang)
Cristina MiliziaTeresa (hang)
Cassandra Lee MorrisStacie (hang)
Cassidy NaberChelsea (hang)
Ritesh RajanKen (hang)
Angelo Salvatore RestainoJohan herceg (hang)
Stephanie ShehRenee (hang)
Desirae WhitfieldNikki (hang)
Emma Adele GalvinDaisy (hang)

További szereplők

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Zakuro 

ÉS ITT A VÉGE, AZT A MOCSKOS, ROHADT ÉLETBE!
Megszenvedtem érte…
Egyebek, ömlesztve:

– Megint új szinkron? Hja, nem, ő nem is Barbie!

– Eleredt az eső, jaj, ne, a kisfiú haja elázik…

– Tipikus mesebéli elem: ahogy Szirmai mondta anno: az időjárásbeli viszonyok kvázi lesz@rása.

– Teszitek le azokat a fénykardokat!
Amúgy ezek a kiskutyák már sosem nőnek meg?

– Nem akarok stroke-ot kapni, szóval ezt a dalt inkább átugrom. Amúgy se szeretem Vágó Bernadett hangját: annak idején, mikor színházban láttam a Rómeó és Júliát, amennyire örültem annak, hogy a nagy hármas (Bereczki, Dolhai, MÁZS) állt színpadra, ugyanannyira csalódtam, amiért Vágó Bernadett játszotta Júliát, és nem a másik Vágó lány (akivel nem rokonok), Zsuzsi. Ezerszer jobb hangja van, és alapból tehetségesebbnek tartom, minden szempontból. Mindegy, hagyjuk…

– Online tartalomgyártás és hasonlók: nincs is jobb, mint azt az üzenetet közvetíteni a kislányoknak, miszerint szard le az iskolai tanulmánykirándulást, ami a javadra válhat, elvégre, mi lehet jobb lehetőség, mintha egy szponzor felkarol, médiaribancot csinál belőled, és nyomhatod tovább a kockulást 0-24-ig?

– Jé, Barbie-nak hirtelen lettek szülei!

– Kislánykori énem utálta volna ezt a hányásos poént (enyhe emetofóbiám volt). Most is kissé felkavarodott tőle a gyomrom: komolyan, miért kell ez?

– Újabb sz@r zene, ugrás!

– Két film között, arra jutottak, többé nem fordítják le Barbie kutyusának a nevét.

– Alfonzó? Az jó: ismertem egy Alfonzót, de ő legalább tényleg humoros volt.

– Ismét dalra fakadunk, ugrás!

– Nézd azt a csodás, ocsmány, rózsaszín horizontot! Egyébként a kastély a Dancsó Péter legendája kisfilmre emlékeztet :DD

– Barbie leengedi a haját, és rögvest ráébred: hasonlítanak a hercegnővel… Aha.

– Itt benyomtak egy óvszer reklámot: a lehető legjobb választás :DD

– Már fingós poén is van?! Hogy süllyedtünk idáig, Csajkovszkijtól?

– Újabb dalolászás, ugrás!

– Amúgy ennek a filmnek mi a szar értelme van?

– Ugrás! Ráadásul ennek a srácnak durván hamis hangja van.

– Ajaj, a hercegnél kis homokszemet érzek a gépezetben…

– Avagy Barbie ráébredt, miért nem jó influenszernek lenni.

– A hercegnő azért nem bírta a herceget, mert mindig izzadt a tenyere?
*lö Zakuro, aki időnként krónikus tenyérizzadásban szenved*: beint egyet.
….
– Figyelem, figyelem! Minden járőrnek: egy fehér musztáng száguld az utcán, ismétlem, egy fehér musztáng száguld az utcán!

– Ha a hercegnő nem jelenik meg a koronázáson, akkor mást koronáznak meg helyette? Mi ez a baromság? És ha rájött a szapora?

– Ezek a fiúk még mindig idióták…

– Ken már sosem tudja elmondani Barbie-nak, amit akart. Amúgy nem is érdekel :DD

Vége van… Uramisten, vége van! Megyek pezsgőt bontani!
Mindent összevetve:… Nem vetek össze semmit, semmivel: örülök, hogy túléltem :DD

*Zakuro kiszállt*

2 hozzászólás
Dombi_Petra 

Annyira nem rossz , mint amennyire le van húzva az értékelése. Jó, igen, Barbie-nak már új a szinkron hangja, és tényleg nem jó, az ének hangokról nem is beszélve, de szerintem meglehet szokni, az első fél órában furcsa csak.
Ettől elvonatkoztatva egy tipikus Barbie film, ami kicsit ötvözi a Barbie: a hercegnő és a koldust, illetve a Karácsonyi Cserebere-t.
Tipikus kisvárosi lány belecsöppen a a királyi életbe, ami tilos – Barbie-nal – nyilván szabad, jön a kalamajka, a problémák, aztán a harc és a megoldás:D
A kisállatok nagyon arik voltak

Felhő 

Pozitívum: a karakterek anatómiája végre kezd hasonlítani az élő emberekére. Nem nagyon, de már majdnem úgy néznek ki, mint akiknek vannak belső szerveik. És tetszik, hogy mindenhez tornacipőt hordanak, végre. Meg egyszer láttam egy twerkelő kecskét valamelyik dal alatt. Ezen kívül semmi.
spoiler
A szinkronhangokat én nem értem. Ha valaki nem tud énekelni, miért kap szerepet egy musicalben? Szörnyű volt.
A valaki helyet cserél valakivel-sztorit meg már szerintem negyedjére látjuk. És valószínűleg ez a legrosszabb változat.

Klaudia98 

15 percig bírtam. A magyar szinkron borzalmas. Az ének rettentő hamis, azt hittem kiszakad a dobhártyám.
Nagyon szomorú, hogy ennyit esett a Barbie mesék színvonala :(
Talán egyszer végig nézem. Talán.

Update
Na végre megnéztem. Háttérzajnak jó. Az ének még mindig hamis

Oleander 

A néphülyítésben ezek az új Barbie mesék élvonalon járnak.Eddig nem tudtam,hogy Andrádi Zsanett ilyen zseniálisan tud énekelni ,de most hallhattam a „tehetségét” és csak a jó ég tudja ,hogy bírtam füllel.Olyan hamisan ordibál hogy az már jó.Értékelem,hogy itt -és a dreamhouse kalandok sorozatban is bizonyára,mivel talán Barbie eme barátai ott szerepelnek-már elindultak egy vonalon a Barbie szerelmi szálak felé.Bár Barbie még mindig szívesebben lezbul a csajokkal ,mint bármelyik pasi érdekelje:D
Egyébként maga a sztori…Csak annyit mondok összeteszem a két kezem hogy nem ezen kell felnőnöm.A gyerekeimet se engedném a TV elé ha ez megy ,az is biztos.

Σtella

Egyetlen egy csillagot tudtam eme „remek műalkotásra” adni. Ahogy halad az idő, úgy jönnek ki az újabb és újabb remek üzenettel teli Barbie… mesék? … valamik. Fél percenként vagy egy percenként csodás dalokat hallhatunk, amik hatására még jobban csökkent az IQ-m, a fülem megsüketült, és még sorolhatnám. Borzalmas szinkronok voltak, borzalmas dalokkal, borzalmas karakterekkel. Néha voltak cuki jelenetek benne, de a kb. másfél órás mesében egyszer fordult elő (számomra). Az üzenet tetszett, hogy tegyük le a telefonokat, éljünk a pillanatban, ne hagyjuk, hogy más irányítson minket, stb. stb. stb. De minek kelletett az üzenetet fülsüketítő „dalokban” elmondani?
Lehet én vagyok túl szigorú, de annyira próbáltam és próbáltam, hogy mindennél jobban megszeressem eme csodás alkotást, de nem sikerült. Próbáltam megtalálni/meglátni benne a szépet, de semmi. Talán én vagyok túl „idős”, vagy tényleg semmi értelme nem volt, ami a mai Barbie mesékre 100%-ban elmondható. Háttérzajnak annak szerintem tökéletes, de arra, hogy kikapcsolódjon az ember, arra nem.

OMajaAlexa 

Masodjara latom ezt a Barbie filmet, de nekem tetszett! Bevallom oszinten, hogy nem szeretem az animacios filmeket, viszont a Barbie filmek szerintem nagyon jok! A masik pedig azhogy mindenki azt mondja, hogy ez az animacio gagyibb es a regebbi Barbiknak jobb valamint a cselekmeny is, de nekem valamiert az ujjak jobban tetszenek, termeszetesen a regiekkel is meg vagyok elegedve.

Elephant

A két csillag jár a fejen pörgő kecskének, a cuki nyuszinak, mert cuki, valamint annak az egyetlen értékes üzenetnek a filmben, hogy nem árt néha letenni a telefont, mert másképp az élet elmegy mellettünk anélkül, hogy igazán tudatosítanánk, mi történik épp.
A ló katasztrofális volt. A dalok is. A karakterek többsége is. És a történet is.

nessuno66

Borzalom. Ebben minden szarRöviden ennyit tudok a megmaradt két agysejtemmel írni


Hasonló filmek címkék alapján