Barbie és a rózsaszín balettcipő (Barbie) (2013) 27

Barbie in the Pink Shoes
75' · amerikai · animációs, családi 6

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyratörő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Kelly SheridanKristyn (hang)
Katie CrownHailey (hang)
Hirdetés
Barbie és a rózsaszín balettcipő (2013)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Gyártó
Universal Pictures

Kedvencelte 1

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

christine

Tökéletes lecsó, se eleje, se vége, két-három történet egybevágva, hátha attól jobb lesz, de nem lett. :s

kedaiyun

A Barbie-mesék közül láttam egy párat már, de leginkább a Fairytopia-sorozat tetszik. Erre a balettos történetre úgy bukkantam rá, hogy képeket kerestem egy jégkastélyról, és találtam egyet, ami tetszett. Kiderült, hogy ebben a filmben szerepel, így kíváncsi lettem, miről szól.
A történet a valóságban kezdődik egy balettintézetben, majd átmegy egy balettos crossoverbe, ahol a mesevilágban keveredik a Giselle, a Hattyúk tava, a Hókirálynő és a Diótörő története. A szereplők párhuzamosak a való világban létező karakterekkel.
Nem volt rossz, bár néha egy kicsit kuszának éreztem a történetvezetést. Viszont örültem, hogy a Giselle is szerepelt benne, ugyanis eszembe jutott, hogy ezt a balettet láttam az énekkarral az Operaházban még 1997-ben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján