Barbie és a Három Muskétás (Barbie) (2009) 89

Barbie and the Three Musketeers
81' · amerikai · animációs, családi

„Egy mindenkiért, mindenki egyért!” – ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle.
Itt találkozik három olyan leányzóval, akik… [tovább]

Képek 11

Szereposztás

Kelly SheridanBarbie / Corinne (hang)
Tim CurryPhilippe (hang)
Kira TozerViveca (hang)
Willow JohnsonAramina (hang)
Dorla BellRenée (hang)

Kedvencelte 11

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Hatalmas Három testőr rajongó vagyok, szinte az összes feldolgozást láttam. Ez épp kimaradt, de ma bepótoltam, és azt kívánom, bár ne néztem volna meg. Habár az alapötlet nem volt rossz, mégis, Barbie, mint muskétás? Nos, ez nem jött be. A harci részek inkább táncnak tűnt, mit sem kardvívásnak. Ennél jobb volt a Muskétáskiasszony film is.
S bár örülök, hogy a középpntban nemcsak Barbie volt, hanem a barátai is, mégis, nem lett a kedvencem…

christine

Itt nagyon bejött, hogy végre nemcsak Barbie kapott nagy szerepet, hanem három másik lány is. Tetszett a cselekmény, és a végkifejlet is, egyre jobbnak minősülnek a Barbie mesék.

csingillin 

Ez a 3. kedvenc Barbie mesém a Tizenkét táncoló hercegnő és a Hercegnőképző után :D

Zakuro 

„Macskétás akarok lenni!” Én meg eme mondat hallatán öngyilkos..
Innen is köszönöm az alkotóknak, hogy a mocskos kis mancsukba vették és meggyalázták Dumas remekművét. Értem én, hogy feminizmus, meg kell egy olyan mese, amit a fiúsabb lelkületű kislányok is szívesen néznek, de ennek komolyan az a legjobb módja, hogy telibe hánynak egy klasszikust?
A „Három testőr” életem egyik meghatározó olvasmánya volt, és az, hogy így kellett viszontlátnom, enyhén szólva is, de nem tett boldoggá. Olyan.. Kínos az egész. Barbie, mint D'Artagnan lánya? Kardozás balettszerű mozdulatokkal? Kardozó, nagymama-korú néni? És úgy alapvetően, én nem tudok eltekinteni attól, hogy abban a korban már csak azért megkövezték volna a csajt, mert nadrágban van, nemhogy testőrt csinálnak belőle – egyszerűen nem és kész. Tudom, ez csak egy mese, de… De. Öreg vagyok én már ehhez…
Csillagozni nem fogom, mert van egy olyan érzésem, hogy kislányként tetszett volna, de mai fejjel már nem tudott megnyerni magának.

July 

Aranyos, kedves mese szóval nem volt rossz. Nekem hiányzott a keret (egy kislánynak meséli el valaki a sztorit), de igyis jó volt. spoiler

Nympha17 

Wow, ez aztán girlpower volt a javából :D És a Muskétás kisasszony című film után el is ment.
Bár jobban nézett volna ki, ha mind a négy lány inkább kardozik, illetve nadrágkosztümöt kapnak a végére a térdszoknyás borzalom helyet.


Hasonló filmek címkék alapján