Barbie, a Sziget hercegnője (Barbie) (2007) 60

Barbie as the Island Princess
86' · amerikai · animációs, családi

Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető „családjában” cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges… [tovább]

Magyar

Képek 17

Szereposztás

Kelly SheridanBarbie / Rosella hangja
Alessandro JulianiPrince Antonio (hang)
Christopher GazeSagi (hang)
Steve MarvelAzul (hang)
Susan RomanTika (hang)
Garry ChalkFrazer (hang)
Bets MaloneTallulah (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

kiruu 

Éneklős, állatos, cuki kis Barbie. Biztos az állatok miatt tetszett ennyire, illetve most a herceg is kedvelhető lett. A szülei kevésbé. A gonosz lányának is örültem, igazán jó karakter. Aki egy musical-esebb Barbie-t szeretne, hajrá!

christine

Ó. Ezt annak idején egyszer láttam csak, de a disznós jelenetre tökéletesen emlékeztem. Nagyon imádtam, a sok ének ellenére is.

RVivi

Imádom ezeket a cuki kis szigeti állatkákat és az itteni szereplőket. *-* Ez is az egyik kedvencem volt. Ahogy nézem sorba, még rájövök, mi volt a többi kedvencem, mert nem mindig ismerem fel cím alapján. :D

Lexy

Ez volt a kedvencem a Barbie filmek közül, számtalanszor láttam.

Ascyra 

Egy tüneményes, azóta már jócskán felnőtt angyalkával néztem ezeket, és a mese nem, de a duett annyira megfogott, hogy felvettem az „örök kedvenc dalaim” listára. https://www.youtube.com/watch… Gyönyörű :)

DianaRL

Felültem a nosztalgiavagonra – hát, kár volt. A legtöbb Barbie szüleményben legalább a koreográfia vagy a dalok jók, de itt csak bő egy órát szenvedtem ki hörögve az elviselhetetlenül hülye főszerelők és amiatt a nyomorult kiselefánt miatt, akit a végére egy csepp esőben is meg tudtam volna fojtani.
Egy dolog tagadhatatlan: a ruha legalább tényleg szép volt.

Nympha17 

Tarzan Barbie-változata.
A történet jó volt, de sajnos a dalok többsége nem tetszett, illetve az elefánt Tika animációja borzalmas volt. Ráadásul, ahogy viselkedett, az sem nyerte el a tetszésem.

Melanii 

Hogy én mennyire szerettem Barbiet anno még kölyökkoromban.. Jót nosztalgiáztam. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján