Babapara (2017–2019) 6

Audrey elhatározta, hogy nem az anyaság fogja meghatározni. Elméletileg ez meglehetősen egyszerűnek tűnik. A gyakorlatban a karrierre összpontosító férje, az önimádó anyja és a képzelet nélküli legjobb barátja szinte lehetetlenné teszi ezt.

Szereposztás

Alison BellAudrey
Duncan FellowsJeremy
Leon FordRuben
Noni HazlehurstAmbrose
Sacha HorlerEster
Celeste BarberBarbara
Leah VandenbergMartha
Lucy DurackSophie
Xana TangGeorgia
Sarah PeirseVerity
Babapara (2017–2019)

Gyártó
Giant Dwarf

Streaming
Netflix

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

dontpanic

Akármennyire is imádom Martin Freemant, de a The Letdown nézése közben az jutott eszembe, hogy ez az a sorozat, ami a Breeders szeretett volna lenni… sorry, Martin.

Ha jól számolom, a második ausztrál sorozatom a Please Like Me után, de ezek után különösen fogok figyelni rájuk, mert nekem ez nagyon bejön. (Biztosan megsértődnének, de mellétenném még az új-zélandi humort is, Taika Waititi, Jemaine Clement és Rhys Darby képében, van valami olyan ütődésük ezeknek a délieknek, ami nekem nagyon fekszik.)

Imádom ezt az önironikus, nem cukimuki, száraz humort, amit ez a sorozat is hoz. Egyetlen kritikám, hogy azért néha, csak egy icike-picike részben megjelenhetett volna benne valami pozitívum is az anyaságról, mert egészen biztos vagyok benne, hogy ilyen is van benne. :D Talán attól féltek, túl szirupos lesz? Nem tudom, de néha kicsit túl sok volt a gond és baj és nyomasztás, még ha vicces formába is csomagolva.

De amúgy nagyon emlékezetes marad nekem.

AeS 

Az első évadot nagyon szerettem, de aztán a sorozat kanadai párja, a Workin' Moms jobban beszippantott, úgyhogy a második évadra egy kicsit nehezen tértem vissza ebbe a világba.
Kicsit sötétebb is lett az egész, Celeste Barbernek kevesebb jelenet jutott, és az sem tetszett, hogy olyan nagyot ugrunk a végére időben. Mindent összevetve kedves és érdekes sorozat a harminc feletti anyává válásról, gyereknevelésről, házasságról, párkapcsolatról, munkavállalásról.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján