Kedvencelte 2

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Bunney 

Lehet velem van a baj, de még én ilyen unalmas utolsó részt/lezárást nem láttam sorozatban :) Hát ez valami szörnyen vontatott valami volt. Az első rész tetszett, de utána.. Vártam, vártam, hátha valami csavar lesz. Akartak ott valamit a végén, de harmatgyenge volt :( Tele unalmas párbeszédekkel, semmi.. Semmi nem volt a végén. A főszereplő színésznő meg már idegesített is a végére. Ha el kellene mondanom a 8 rész tartalmát, csak az első pár mondat lenne érdekes, utána meg számomra mélyrepülés :/ Pedig mekkora nagy thrillernek van beállítva.. Na mindegy, ízlések és pofonok.

SunflowerSz 

Ez nekem az egyszernézős krimi típusnak végül is elment. A történet sajnos szerintem eléggé kiszámítható volt, de végül is azt nem tudom mondani, hogy állandóan unatkoztam rajta. A szereplők mondjuk nem igazán voltak szimpatikusak, de így egyszer tényleg nem volt annyira rossz.

Dawn_Silver

Sajnos nem nyújtott egy maradandó élményt, sokkal jobbra számítottam ennél. Az első két rész még egész izgis volt, de utána esett a színvonal. Főleg Andy húzásai akasztottak ki, sokszor annyira bután viselkedett, hogy az hihetetlen. A végén lévő csavart is könnyen ki lehetett találni. A szereplők közül senki sem került közel hozzám.

Kontra_Judit 

Toni Colett már régóta egyik nagy kedvencem, mióta láttam a Muriel esküvője c. filmben. Amikor megláttam, hogy főszereplő ebben a sorozatban, azonnal rákaptam.
Engem magával ragadott a történet, bár az elején sok minden sötét folt volt, nem tudtam ki kihez tartozik. hová húz.
De a végére minden a helyére került. Nagyon tetszett!

1 hozzászólás
Zoltan_Biro 

Sajálom de ez most nem jött be. Szerencsére csak 8 részes, ha nincs mit nézni jó ez is.
Nem magaslik ki semmiben sem. Erős közepes.
Felgyorsítottam Netflixen 1.5 – re még úgyis untam.

M_Mária

Toni Colette miatt néztem csak meg. Nem volt rossz, de én nem ezt a Karin Slaughter sztorit dolgoztam volna fel. Ezt annak idején könyvben is félbehagytam. Sokkal jobb lett volna mondjuk a Grant megye vagy a Will Trent sorozat bármelyik része.
Ez nem volt nagy szám. A sztorija sem.

MrsAbbie

Nekem tetszett.
(csak ennyi, itt néhányan, többen lehúzták a sorozatot. De én kedvelem a minisorozatokat, meg nem nézek sok krimit…, szóval nekem rendben.)
Ha nem tudnám, hogy könyvből készült, simán elképzelnék folytatást is.


Hasonló filmek címkék alapján