Az elnémultak (2014) 34

The Quiet Ones
98' · amerikai · horror, rejtély 16

Jane fiatal, zaklatott lány, akit megszálltak a sötétség erői. Az oxfordi egyetem különc professzora sajátos módszerrel próbálja megszabadítani tőlük, a negatív energiájából manifesztálni akarja a szellemet, hogy azután elűzhesse. A London melletti félreeső birtokon végzett kísérleteibe Coupland… [tovább]

angol

Szereposztás

Jared HarrisCoupland professzor
Sam ClaflinBrian McNeil
Erin RichardsKristina Dalton
Rory Fleck ByrneHarry Abrams
Olivia CookeJane Harper
Laurie CalvertPhillip
Aldo MalandDavid Q
Tracy RayDavid Q anyja
Richard CunninghamIgazgató
Eileen NicholasDühös szomszéd

További szereplők

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Nos… szeretem a horrort, szeretem a kézikamerás felvételeket, és szeretem, ha egy film lassú, de nem ennyire. A lassúság akkor áll jól egy filmnek, ha a vizualitáson kívül más élményt is adni akar a nézőnek; hangulatot, filozófiát, bármilyen gondolatot, amin rágódhat a vége után is.
Érdekes volt a film kísérleti jellege, nehéz volt egyértelműen eldönteni, hogy mivel is állnak szemben a szereplők, de sajnos semmiféle mélysége nem volt, sekélyes film maradt, sekélyes történettel, és fáj ezt mondanom, de egy nagy rakat unalommal.

DeadBite

Vegyes érzéseim vannak a film kapcsán,mert szerintem,mint horrorfilm elbukott,de dokumentumfilmként remekelt,mindig is szerettem a kézikamerás horrorokat.A sztori érdekes,az első óra tényleg rémunalmas volt,de a végére rendesen összeszedte magát.Egyszer mindenképp érdemes meglesni.


Népszerű idézetek

s_l_m

A biztonság általában babona. Nem létezik a természetben.

s_l_m

A férfiak ostobák és csalódottak, akik csak a gyertya lángjával tudnak hozzád érni, mélyen bántalmazni tested, szíved, és érzéseid. És a tűzben hagynak, míg el nem égsz.


Hasonló filmek címkék alapján