Az alagút (2011) 15

The Tunnel
90' · ausztrál · thriller, horror, rejtély

Ausztrália metróhálózatában sorra tűnnek el a hajléktalanok. Egy riporternő és stábja lemerészkedik a föld alá, hogy utánajárjanak a rejtélyes eltűnéseknek. Mikor leérnek a sötét alagutakba, hátborzongató dolgok történnek…

Szereposztás

Bel DeliáNatasha Warner
Andy RodoredaPeter Ferguson
Steve DavisSteve Miller
Luke ArnoldJim 'Tangles' Williams

Kedvencelte 3

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Kingslayer 

Amióta láttam az Úgy fent, mint lent (2014)-et, azóta az a mérce ebben a műfajban, az a mérce pedig baromi magasan van, nem meglepő, hogy sajnosérinteni sem tudja, de végülis nem volt rossz, még ha kicsit unatkoztam is.

7 hozzászólás
Negative_Singularity

Nem volt rossz, szeretem a sötét, elhagyatott, labirintusszerű helyeket, így a metróhálózat meg az alagútrendszer ténye már önmagában megvett.
Az, hogy mi történt, természetesen nem derült ki, a szokásos „lény” ijesztget, rabol el embereket és öli meg őket, de hogy most ez démon, szellem, mutáns, vagy mi, az nem is fontos.
A szereplők is jók voltak, egyedül a nőtől kaptam idegbajt, egyrészt, mert gyűlölöm ezt a karaktertípust, másfelől meg jó lenne, ha egyszer pasiban is lenne ilyen egoista pics@, aki miatt kihal a fél szereplőgárda. Na.

Marcsi0603 

A főszereplő nő idegölően irritált végig, bár gondolom ez direkt volt. Kicsivel több magyarázatnak jobban örültem volna, igaz ez még mindig több volt, mint más footage horrorban szokott lenni. Nálam egyszer nézős.

csokidani 

Piszok jó kézi kamerás horror. Nagyon eltalálták a hangulatát. A helyszín alapból ad egy állandó para faktort. Többször majdnem bekakkantottam; műfajában szerintem az egyik legjobb alkotás!

victoria_m997

Nekem nagyon bejött, tényleg végig borzasztó izgi. Az meg, hogy még igaz is, csak a hab a tortán. Viszont egy dolog miatt le kell vonni 1 *-ot. A főszereplő csaj… irritáló.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján