Kedvencelte 20

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Kellemes csalódásként ért ez a széria. Az első rész után sokáig nyűglődtem, hogy tovább nézzem-e és végül úgy érzem: jól döntöttem. Kismillió sorozat képtelen rá, hogy folyamatosan, üresjáratok nélkül vezessen le egy cselekményt és egy 24-23, negyven perces részből álló évad fele többnyire a semmire megy el, azonban az' Ash vs. Evil Dead' nem elég, hogy szépen kapcsolódik a klasszikus elődeihez minden téren, de az eddig kidobott tíz darab, 20-30 perces epizód egyike sem okoz nagyobb csalódást. Idióta humor, rengeteg művér, akció és persze horror jellemzi, amit az eredeti filmek kedvelői szinte garantáltan értékelni fognak. (Ez a 8,8-as IMDb ponttal már asszem meg is valósult.) Csak ajánlani tudom tehát, viszont csak erős gyomrú nézőknek!

lipotdorka 

Több olyan ember ajánlotta, hogy kezdjek neki, olyan személyek akikben megbízom és az esetek 99,9 százalékában nekem is tetszik ami nekik. Ezzel is így jártam. Szórakoztató, fordulatos, gusztustalan, gyönyörű. Azt (is) imádom ebben a sorozatban, hogy abszolút kiszámíthatatlan. Na jó, nagyjából az sejthető volt, hogy visszatér az egész sztori a faházhoz, de a többi… :D Csak így tovább, ide a második évadot ;)
S01 – 10/10

sirdavegd

A három film közül csak a harmadikat (Army of Darkness) láttam, de a sorozat remekül hozza az olykor igencsak fekete humorát és Ash karakterét még így 30 évvel később is. A részek szépen egyensúlyoznak a horror és a vígjáték között, az epizódok hossza is a sit-comokat idézi, általában az alábbi felépítéssel:
1. Ash és csapata megérkezik valakihez, aki majd tutira segít;
2. A környéken mindenki elpusztul, kő kövön nem marad, fogy némi benzin a láncfűrészből meg lőszer a sörétesből, valamint megismerhetjük a Kéz egy újabb funkcióját;
+ kiegészítés: Ash próbál csajozni, de nem jön neki össze.
3. Rendőrök helyszínelnek.
„Groovy!”

Kino 

Szórakoztató, one-linerekkel telirakott, B-horrorokat idéző, magát komolyan nem vevő darabolás. Ha mellékszereplő tűnik fel a színen, garantált, hogy nem éri meg a következő epizódot-feeling, mint néhány egyéb sorozatnál is. A karakter már eggyé vált Bruce Campbell-el, aki lássuk be: nem egy színészóriás, de ezt a barom action-mant bármeddig el lehet nézni.

Marcsi0603 

Ez meglepően jó volt. Az eredeti filmeket nem igazán szeretem, de ez a sorozat bejött. Jól vegyítette a trancsírozós és a vicces részeket, plusz még normális története is volt. Sam Raimi munkássága azért meglátszik rajta még úgy is, hogy az összes horror/misztikus/fantasy klisét ellőtték, amit lehetett. Tetszettek a szereplők, Ash karaktere a maga stílusával, Pablo bénázása és a csaj is, akinek most nem jut eszembe a neve… Mindenképp fogom folytatni a sorozatot.

pilufrombp

Nem rossz, de a 3. évad közben már vártam, hogy vége legyen. :-)


Népszerű idézetek

TribeBubu 

Pablo: Nézzük a jó oldalát: úgyis tökig vagyunk a szarban. Innen már csak felfelé vezet az út.
Kelly: Ja, fel a fospatakon.
Ash: …evező nélkül.

TribeBubu 

Nem ugorhatnánk valami kevésbé nyomasztó témára? Pablo, elmesélhetnéd, milyen volt, amikor meghaltál.

TribeBubu 

Ruby: És te mit értél el ennyi idő alatt? Láncfűrészt szereltél a csonkodra? Hát, gratulálok!
Ash: Sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik. Mondj még valakit, akinek működő láncfűrészkeze van!

TribeBubu 

Brad: Nem csövezhetnénk itt?
Ash: Ebben a kis faházban? Nem, nem. Mi hárman is éppenhogy el fogunk férni. Ráadásul van bent pár hulla is.
Kelly: Döglött állatok.
Pablo: I-igen. Ta-talán azért, mert… ööö… állatorvosok vagyunk… csak nagyon rosszak.
Ash (felemelve láncfűrész kezét): És egy radikális műtétre szakosodtunk.
Kelly: Vagy csak vadászok vagyunk.

TribeBubu 

Elárulnád, hogy mi a Bolygó Hollandi folyik itt?

TribeBubu 

Ash: Ó, szóval jófiú vagy. Úgy akarod irányítani a démonokat, mint a Keresztapa?
Ruby: Pontosan.
Ash: Utáltam azt a filmet. Hosszú, unalmas és kevés a cickó.

TribeBubu 

Lionel Hawkins: (…) van egy Eligos nevű kisebb démon. A rejtett dolgok ismerője, a fantázia démonja.
Ash: Ez remek! Szóval totál kocka.

TribeBubu 

Ash: Jól van, akkor lemegyek. Kelly, másik lány, ti őrizzétek az ajtót! Fontos, hogy nyitva maradjon. Egyszer már lent ragadtam és nem volt egy leányálom.


Hasonló filmek címkék alapján