Amerikai taxi (2004) 43

Belle Williams (Queen Latifah) felspécizett csodataxijával New York utcáin repeszt, és arról ábrándozik, hogy egyszer autóversenyző lesz. Egy alkalommal egy fiatal, jogosítványát vesztette zsaru, Andy Washburn (Jimmy Fallon) esik be a taxijába, és arra kéri, legyen a sofőrje egy őrült hajszában.… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Queen LatifahBelle
Jimmy FallonWashburn
Jennifer EspositoMarta Robbins
Gisele BündchenVanessa
Henry SimmonsJesse
Ann-MargretWashburn anyja
Christian KaneMullins
Ana Cristina De OliveiraRedhead
Boris McGiverFranklin
Jamie Mahoneykölyök

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Hááát… Azt mondom egyszer megnézhető, de többször felesleges. Sablonos, néhány helyen unalmas és erőltetett. Nem tudom Washburn hogy maradt eddig életben ennyire kevés agysejttel. Viszont Belle nagyon menő csaj.

Banditaa

Nem tudom és nem is akarom összehasonlítani az eredetivel, ez egy borzalom. Azt is el akarom felejteni, hogy láttam.

Lilla99 

Talán ha nem láttam volna ezerszer az eredetit, és talán ha nem imádnám annyira mind a négy részt, kicsivel több csillagot kapott volna. De nem így van. Így csak egy nagyon béna amerikai változatának tartom az eredetinek. Kezdjük azzal, hogy nem túl valósághű a story, miszerint New Yorkban csak így lehet száguldozni egy taxival (vagy bármi autóva). És ezt nem azért mondom, mert a rendőrök elkapják, hanem mert kérem szépen….mekkora forgalom van mindig New York utcáin?! De komolyan, elég hihetetlennek tűnik. Emellett még volt egy-két probléma. Az egyik ilyen, hogy azon kívül, hogy a teljes történetet lemásolták, még néha a szöveg is ugyanaz volt. Ez eléggé idegesített. Csodálom, hogy belevitték azt a „csavart”, hogy itt egy nő és pasi párosról beszélünk, és a csaj a taxis (aki persze előtte futár volt, csak hogy tényleg 100%-ban az eredetire hasonlítson), valamint azt, hogy spoiler. A lényeg, hogy szerintem aki jót akar magának még a közelébe sem megy ennek a filmnek. Főleg akkor ha látta, és szereti az eredetit, mert minden pillanatban csak a fejét fogja fogni. Szörnyű….

brena

Csak mert elfogult vagyok Latifah miatt :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján