Alfa és Omega (Alfa és Omega 1.) (2010) 59

Alpha and Omega
88' · amerikai, kanadai · animációs, kaland, vígjáték 12

Mi kell egy igazi nagy kalandhoz? Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. Csak kérdezd Kate-t és Humphrey-t, a vadőrök által befogott és az ország túloldalára szállított két farkast, akik próbálnak hazajutni.
A fürge… [tovább]

magyar

Szereposztás

Justin LongHumphrey (hang)
Hayden PanettiereKate (hang)
Dennis HopperTony (hang)
Christina RicciLilly (hang)
Danny GloverWinston (hang)
Christine LakinReba (hang)
Vicki LewisEve (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

kiruu 

Tudom, hogy első nézésre ennél sokkal jobban tetszett, és annak ellenére, hogy most nem annyira, nincs szívem rosszabbat adni. A farkasok közül nemigen sikerült megkedvelnem senkit, ellenben a két madarat imádtam, ők hatalmas formák.

Charityy 

Összességében pozitív csalódás volt számomra. A történet és a fő szál tetszett, egyedül az animációval nem vagyok megelégedve, de nem volt annyira rossz, hogy ne lehessen miatta a sztorit élvezni.

Lilla99 

Határozottan pozitív csalódás volt a számomra ez a mese. Az értékelések alapján sokkal rosszabbra számítottam. Nem azt mondom, vannak sokkal jobb animációk ennél, de nem volt ez annyira szörnyű. Gyorsan eltelt a másfél óra, és nem untam. A madarak nagyon sok színt vittek az egész történetbe, jókat mosolyogtam rajta. A két főszereplő farkas is aranyos volt, bár be kell vallanom, hogy nekem jobban tetszett spoiler. Egyedül az animáció volt az, amit kicsit szegényesnek éreztem, de ez sem volt annyira szörnyű, hogy élvezhetetlen legyen a mese. Összességében nem rossz kis animáció lehet hogy a későbbiekben még megnézem.

Pikachu 

Gyerekeknek szerintem tökéletesen élvezhető mese, elvileg én is láttam öt éve, de semmire nem emlékeztem belőle. Így utólag nem érte meg az idő, amit a nézésére fordítottam. Erősen közepes, ami inkább a gyenge felé hajlik. A grafikája (amit az ilyen animációs filmeknél azért figyelembe kell venni) nekem nagyon nem jött be. Főleg a karakterek és a főszereplő farkasok, miért? Miért kellett erőltetni ezt a sörényes „haj” dolgot? Borzasztó, amikor először megláttam még reméltem, hogy megváltoznak, de nem. Történeti szempontból sincs benne semmi extra. spoiler A szereplőknek is csak alapjellemeik voltak, talán Humphrey még egy elfogadható karakter, de Kate-et egyáltalán nem bírtam.
és.. ennek a mesének még több rövidebb része is van, amik elvileg még rosszabbak..

Hippoforaccus 

Ha eltekintünk az elég gyengécske animációtól és a beletuszkolt szerelmi száltól, ez egy igen vicces történet.


Folytatása

Összehasonlítás

Alfa és Omega


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján