Ajin (2016–2016) 13

Ajin: Demi-Human · 亜人
23' · japán · akció, sorozat, horror, anime 17
2 évad · 26 rész

A halhatatlan Ajinok először 17 évvel ezelőtt jelentek meg az afrikai csatatereken, mára azonban a világon bárhol megtalálhatóak, az emberek között megbújva. A kormányok pedig nagy pénzt fizetnek azért, hogy befogják és kísérletezhessenek rajtuk.
Nagai Kei csak egy átlagos középiskolai… [tovább]

japán

Képek 2

Szereposztás

Miyano MamoruNagai Kei (hang)
Hosoya YoshimasaKaito (hang)
Ootsuka HouchuuSatō (hang)
Sakurai TakahiroTosaki Yū (hang)
Komatsu MikakoShimomura Izumi (hang)
Hirakawa DaisukeTanaka Kōji (hang)
Suzaki AyaNagai Eriko (hang)
Kinoshita HiroyukiOgura Ikuya (hang)
Fukuyama JunNakano Kō (hang)
Ajin (2016–2016)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Polygon Pictures

Streaming
Netflix

Feldolgozásai

Ajin (2017)
Ajin (2017)

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

pvik13 

Nagyon jóóó daraaab. Főleg hogy eltér ugye az átlagtól mivel CGI :D és ez mégis jólállt neki meg aaahw ezek a szellemek nagyon Badassek. Meg mit ne mondjak hogy a főellenség, Satou is egy jó ellenség volt, viszont nem volt olyan motivációja vagy hogy megértsem milyét is miért..vagy csak gondoljam hogy megszállott. Na meg a vége! Hát miééért nincs új évad, így befejezni aaaahhh akkor legalább le lett volna zárva rendesen vagy egy 3.évadot de hát sok oka lehetett ennek is :(

Dreamborder

Haha, na így kell befejezni egy sorit, hogy legyen vége is és nem is, hátha szeretnél még egy évadot. Bár ezt inkább mégsem mondanám befejezettnek. :D Nem bánom, mert szívesen elnézegetném még ezt a bagázst az elmebeteg főgonosszal, akinek a múltja egyelőre ismeretlen, és a másik oldalt is az idiótával, az idióta, de hűségessel, a kemény kishúggal, testőr kisasszonnyal, megkeseredett főnivel és az enyhén antiszociális főhőssel.
Tetszett az anime, de kicsit bánom, hogy a film után álltam neki, mert az nagyon-nagyon magasra tette nálam a lécet, és ezt a sori nem is tudtameg ugrani. Ettől függetlenül nagyon élveztem, gyorsan le is daráltam és már csak az a kérdésem, hogy: spoiler

Shad 

Az első évadot még tavaly láttam és izgatottan vártam a másodikat:) nem csalódtam:) folyamat harcok, folyik a vér is rendesen , Nagai küzd saját magával és az érzéseivel, miközben Sato játssza kisded játékait. Egyetlen pontlevonásom az animációk miatt van, egyszerűen nem tetszik ez a fajta rajztechnika. Mozgások darabosak, bár megvan a maga hangulatvilága is ezáltal. Egy biztos az Ajinokra nagy energiát forgattak és ez meg is látszik rajtuk és a mozgásuk animációján :) Mindenkinek ajánlom, aki szereti a háborús hangulatú, komolyabb hangvételű animéket, ahol a nagy kérdés a cél szentesíti-e az eszközt.

rapchee 

Idegesítő és izgalmas között váltogat, kicsit több a butaság


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján