A vámpír (1992) 3

Tale of a Vampire
93' · japán, egyesült királysági · dráma, romantikus, horror 18

Alex vámpír ugyan, de csak állatok vérét issza. Anne Baker éppen nemrégiben szenvedte meg barátja halálát. Anne és Alex soha nem keresztezték egymás útját, egészen addig amíg egy titkozatos férfi kalapban könyvtári munkát szerez Anne-nek, ahová Alex is sűrűn ellátogat; hogy Virgina Clemmről, egy… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Julian SandsAlex
Suzanna HamiltonAnne / Virginia
Kenneth CranhamEdgar
Marian DiamondDenise

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Carmilla 

    Nem tudtam ennek a filmnek a létezéséről, mert akkor már jóval korábban megnéztem volna. Mindig is szerettem volna Julian Sands-et vámpír szerepben látni, és most, miután hegymászás közben meghalt, de a holtteste még nem került elő, bizarr ajándék volt számomra ez a film. A film felejthető, de Sands egy jelenség volt itt is a vásznon. Pontosan olyan elegáns, arisztokratikus és különleges figura, amilyennek egy vámpírnak lennie kell. Miatta érdemes megnézni.
Amikor az Interjú a vámpírral c. könyv megfilmesítése szóba került, én Sands-et láttam volna szívem szerint Lestat szerepében. S mivel Yt-on néztem meg ezt a filmet, láthattam, hogy a hozzászólások alapján velem együtt még sokan mások is pontosan így gondolták… Sajnos azonban, ez sosem valósult meg. Nekünk szolgálhat halvány vigaszul ez a film.


Hasonló filmek címkék alapján