A titánok haragja (Titánok 2.) (2012) 125

Wrath of the Titans
99' · amerikai · akció, kaland, fantasy 16

0 díj · 1 jelölés

Tíz éve, hogy Perszeusz, a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a… [tovább]

magyar

Képek 7

Szereposztás

Sam WorthingtonPerseus
Liam NeesonZeus
Ralph FiennesHades
Édgar RamírezAres
Toby KebbellAgenor
Rosamund PikeAndromeda
Danny HustonPoseidon
Lily JamesKorrina
Bill NighyHephaestus
John BellHelius

Kedvencelte 3

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Na ennek aztán semmi köze a görög mitológiához. Tényleg semmi. Csak gyilkolászás, egy-két jó megjegyzés, nulla komoly üzenet.

Serafina 

Kronoson, Zeuson és Hádéson kívűl mindenkit utáltam ebben a részben. -.- Lássátok, milyen az amikor a történet nulla, és a készítők csak a látványra mennek.
Ja és megint van benne romantika. MI A F@SZNAK? -.-

Hippoforaccus 

Továbbgördítve az előző részt, a rendező összeszedett egy rakás mitológiai lényt, amit ráeresztett Perszeuszra spoiler, előtérbe helyezte az Isteneket, hozzáadott egy rakás látványelemet, és már el is készült a folytatás.
Nem olyan rossz, mint az értékelések alapján számítani lehet rá, de nem is nagy szám.

Pandalin

Látványos görög mitológia, engem megfogott. :)
Imádom a görög mitológiát, vannak jó és kevésbé jó feldolgozási, de nálam jöhet mind. :) Ez a film szerencsére a jó kategóriába tartozik. Kellően látványos, pörgős nem válik unalmassá. Bár az istenekről és lényekről sok infot nem kapunk, a történet se eget rengető, itt nem is ez volt a lényeg. Az amcsiknak elég volt, hogy a fő neveket megkapták, amik ismertebbek (Zeusz, Hádész) a részletekben úgyis csak elvesztek volna, ide inkább a moziba csalogató akció kellett.
Jó ez így, ahogy van :)

Drucocu

Nem volt egy nagy szám. Viszont volt benne egy pár jó poén.
Szerencsére egy klisé sem maradt ki a filmből… most ennek örülni kéne? Egyedül az volt az új, hogy szegény Hádész valamilyen személyiségproblémával küzd: nem tudja eldönteni, hogy akkor ő most gonosz, vagy sem….
A történet nulla. A film fele olyan harcos jelenet, amit simán el lehet tekerni. Illetve én fészbúkoztam közben. Úgyis tudtam mi lesz a vége, izgulni meg már nem tudok az ilyen jeleneteken.

Popovicsp87 

A titánok harca reboot folytatása.
Sokat nem szabad tőle várni, itt próbáltak az előzőre rátenni pár lapáttal. Még nagyobb szörnyek, még szebb látvány.
Korrekt akciófilm.

lipotdorka 

Jobban tetszett mint az előző rész. És Rosamund Pike *-*


Hasonló filmek címkék alapján