A titánok haragja (Titánok 2.) (2012) 96

Wrath of the Titans
99' · amerikai · akció, kaland, fantasy 16

0 díj · 1 jelölés

Tíz éve, hogy Perszeusz, a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a… [tovább]

magyar

Szereposztás

Sam WorthingtonPerseus
Liam NeesonZeus
Ralph FiennesHades
Édgar RamírezAres
Toby KebbellAgenor
Rosamund PikeAndromeda
Danny HustonPoseidon
Lily JamesKorrina
Bill NighyHephaestus
John BellHelius
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Na ennek aztán semmi köze a görög mitológiához. Tényleg semmi. Csak gyilkolászás, egy-két jó megjegyzés, nulla komoly üzenet.

Serafina_Darion 

Kronoson, Zeuson és Hádéson kívűl mindenkit utáltam ebben a részben. -.- Lássátok, milyen az amikor a történet nulla, és a készítők csak a látványra mennek.
Ja és megint van benne romantika. MI A F@SZNAK? -.-

Pandalin

Látványos görög mitológia, engem megfogott. :)
Imádom a görög mitológiát, vannak jó és kevésbé jó feldolgozási, de nálam jöhet mind. :) Ez a film szerencsére a jó kategóriába tartozik. Kellően látványos, pörgős nem válik unalmassá. Bár az istenekről és lényekről sok infot nem kapunk, a történet se eget rengető, itt nem is ez volt a lényeg. Az amcsiknak elég volt, hogy a fő neveket megkapták, amik ismertebbek (Zeusz, Hádész) a részletekben úgyis csak elvesztek volna, ide inkább a moziba csalogató akció kellett.
Jó ez így, ahogy van :)

Hippoforaccus 

Továbbgördítve az előző részt, a rendező összeszedett egy rakás mitológiai lényt, amit ráeresztett Perszeuszra spoiler, előtérbe helyezte az Isteneket, hozzáadott egy rakás látványelemet, és már el is készült a folytatás.
Nem olyan rossz, mint az értékelések alapján számítani lehet rá, de nem is nagy szám.

lipotdorka 

Jobban tetszett mint az előző rész. És Rosamund Pike *-*

Drucocu

Nem volt egy nagy szám. Viszont volt benne egy pár jó poén.
Szerencsére egy klisé sem maradt ki a filmből… most ennek örülni kéne? Egyedül az volt az új, hogy szegény Hádész valamilyen személyiségproblémával küzd: nem tudja eldönteni, hogy akkor ő most gonosz, vagy sem….
A történet nulla. A film fele olyan harcos jelenet, amit simán el lehet tekerni. Illetve én fészbúkoztam közben. Úgyis tudtam mi lesz a vége, izgulni meg már nem tudok az ilyen jeleneteken.

Popovicsp87 

A titánok harca reboot folytatása.
Sokat nem szabad tőle várni, itt próbáltak az előzőre rátenni pár lapáttal. Még nagyobb szörnyek, még szebb látvány.
Korrekt akciófilm.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján