A Sötét Igazság Ligája (DCUAOM 31.) (DCAMU 9.) (2017) 26

Justice League Dark
75' · amerikai · akció, animációs, fantasy, horror

A Justice League Dark az, aminek hangzik: Az igazság sötét oldala. Természetfeletti hősök egy csapata, akik azért társulnak, hogy okkult fenyegetések ellen harcoljanak – olyanok dolgok ellen, melyekkel szemben az igazi Igazságliga talán tehetetlennek bizonyulna.

angol

Képek 4

Szereposztás

Camilla LuddingtonZatanna
Jason O'MaraBruce Wayne / Batman
Nicholas TurturroBoston Brand / Deadman
Matt RyanJohn Constantine
Ray ChaseJason Blood / Etrigan
Rosario DawsonWonder Woman (hang)
Alfred MolinaSors (hang)
Jerry O'ConnellSuperman (hang)
JB BlancMerlin (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Del Toro végül nem csinált belőlük filmet, szóval kaptuk ezt és csak fogom a fejem, hogy miért nem lehetett ez egy sorozat pilotja? Váááá! A trailer után úgy éreztem, hogy Batman-t csak amolyan közönség csalogatónak tették bele és szerencsére így is lett. Nem erőltették túl, de vicces volt, ahogy hümmögéssel reagált minden furcsaságra, amit eme mágikus csapat csinált. A sztori elég egyszerű, így gondolkodást nem igényel, (Akadnak azért benne amolyan „Ne mááár!” pillanatok.) de a szép animáció, látványos akciók és a remekül kidolgozott, képregényhű karakterek bőven kárpótolnak érte, viszont éppen ezért sajnálom, hogy nem kapunk belőle többet. (Egyelőre) Minden DC kedvelőnek csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik nincsenek otthon ezen univerzum természetfeletti hőseiben, mint Etrigan, Deadman, vagy Swamp Thing (Mocsár Lény), mivel Zatanna-t és Constantine-t szerencsére már több helyről is ismerhetik.

Alex 

Kellemes volt. Batmant kihagyhatták volna, nem sokat tett hozzá a sztorihoz. A történet lehetett volna komolyabb. De mindenképpen pozitív, hogy ezek a karakterek jutottak szerephez. Bízom benne, hogy látjuk még őket valamilyen formában!

dulkap 

Korábban kevésbé rajongtam a képregények animációs feldolgozásai miatt, de manapság egyre jobban kedvelem őket. Ez az alkotás is rendben volt, bár nekem ez a varázslós vonal kevésbé jön be ekkora adagban. De a történet azért rendben van, a karakterek jól lettek összeválogatva és az animáció is kiváló. Hozza a DC-től elvárható komor hangulatot.

Damien_Lambert 

Na ebből kérek egy Young Justice szintű sorozatot. Sejtettem, hogy tetszeni fog, hiszen ennyi remek karaktert vonultatott fel, köztük Zatanna-t az egyik kedvenc Dc-s karakteremet és a nemsokára érkező Swamp Thing sorozathoz is meghozta a kedvemet. Azonban egy apró kis negatívumot meg kell említenem, ami kicsit bosszantott és ez soha nem hittem, hogy ez valaha is meg fog történni, de Batman karaktere teljesen felesleges volt az egészbe, hiszen nem csinált lényegében semmit, elvégre Batman Zatanna-tól kért segítséget, hogy hol keresse Constantine-t, Zatanna viszont látta Deadmant, innentől kezdve pedig semmi haszna nem volt annak, hogy Deadman szólt Batmannek Constantine-ról, hanem egyből elmehetett volna Zatanna-hoz is. De nem csak Batman volt itt a felesleges, az egész Ligát ki lehetett volna hagyni.


Népszerű idézetek

Jason Blood: John Constantine, az ember, aki tökélyre vitte a rossz ötlet fogalmát.

John Constantine: A legrosszabbra számítok, úgyhogy a legrosszabbra készülök fel, és amikor a legrosszabb megtörténik, készen állok. De az őrségem nem változtat a világ valóságán.

Sunshine 

Jason Blood [Constantine-nak]: Mindig rossz ötleteket valósítasz meg jól.

Jason Blood: [Constantine-nak] Valaki más sem kedvel téged? Döbbenet.

Sunshine 

John Constantine: A szemléletem nem torzítja a valóságot.

Sunshine 

Végzet: 500 éven át vártam. 500 évig tervezgettem.
John Constantine: Nem mondod? Úgy látszik 500 az új 300. Beavatsz a szépségtitkaidba egy sör mellett?

Fekete Orchidea: A fájdalmat keresed. Az életed sötétség fércműve, melyben nincs helye örömnek. Hogy vagy képes elviselni?
Batman: Van egy komornyikom.

John Constantine: [Sorsnak] Az egy kard a mellkasodban, vagy csak ennyire örülsz, hogy látsz?

John Constantine: A lényeg, hogy még az istenségek is melléfoghatnak. Így született a vakbél, a neandervölgyi ember és a valóságshow-k.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján