A rózsaszín párduc 2. (A rózsaszín párduc 2.) (2009) 65

The Pink Panther 2
92' · amerikai · kaland, vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

Különös rablássorozat veszi kezdetét, sorra tűnnek el a világ legismertebb és legértékesebb műkincsei, köztük a Rózsaszín Párduc gyémánt. Más a legokosabb zsaruhoz vagy a legjobb titkos ügynökhöz fordulna segítségért, ám Dreyfus főfelügyelő jól tudja, itt csak egyvalaki segíthet. Lehet, hogy… [tovább]

Képek 48

Szereposztás

Steve MartinJacques Clouseau
Jean RenoPonton
Emily MortimerNicole
Andy GarciaVicenzo
John CleeseDreyfus
Aishwarya Rai BachchanSonia
Johnny HallidayTornádó
Alfred MolinaPepperidge
Jeremy IronsAvellaneda
Yuki MatsuzakiKenji

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Méltó folytatása az első résznek. Jó forgatókönyv, neves színészek, és rengeteg könnyes nevetés, amitől már a kiszáradás kerülget.

Echelon_girl 

Nem olyan jó, mint az első rész, de ez is tetszett.

Banditaa

Az első résszel nem ér fel, de még mindig kellemes kikapcsolódás.

Londonna 

Vágytunk ma párommal egy kis marhaságra és csak hogy mindkettőnknek jó legyen, emellett döntöttünk. :)
Nagyon lökött darab, elvétve fárasztó, de jól szórakoztam rajta. Nagyon sok nagy név van benne és öröm nézni ezt az össznépi bolondozást.
Steve Martin – bár alapvetően komikus szerepekből van meg nekem – okozott nem kevés meglepetést. Nekem eddig kimaradtak a vele készült új párduc-filmek, de tetszett az alakítása. Sőt, elnézve őt, eszembe jutott egy másik név is, aki eljátszhatta volna a karaktert, de ez most nem tartozik a tárgyhoz. :)
Ami egyébként tökéletes pofátlanság, az az, hogy sem a DVD borítóján, sem pedig a film elején ("főcím") nincs megemlítve Jeremy Irons neve. Pedig nem kétszavas, egyperces szerepet kapott. (Sőt!) Mellesleg imádtam a belépőjét. *-* Jó volt őt nézni is, meg hallgatni is. És ó..! Az a hófehér ing… Meg amikor letépik róla! XD Viszont nehezményezem, hogy nem derült ki, mi lett vele a történet végén. Vagy csak én voltam figyelmetlen..?
Szóval kellemes hülyeség az ominózus darab. Aki ki akarja kapcsolni az agyát, az nyugodtan üljön le elé arra a 90 percre.

Marcsi0603 

Nem annyira tetszett ez a második rész, mint számítottam rá, pedig Steve Martint nagyon szeretem, és Jean Reno filmjeit sem vetem meg, mégis ez valahogy kevés volt most. Nem mondom akadt benne vicces de összességében megmarad egyszer nézhetőnek.


Népszerű idézetek

Banditaa

Jacques Clouseau: Én vagyok a lozsika nagymezstere.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján