A rózsa vére (2002–2002) 80

Kísértet tanyázik a Rose Red kastélyban. Joyce Reardon professzor élete nagy álma, hogy felélessze a kastélyban lappangó természetfeletti erőket. A feladat azonban korántsem veszélytelen, ezért a helyszínen folytatott vizsgálódásába segítőket von be, akik mindannyian rendelkeznek valamilyen… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Nancy TravisDr. Joyce Reardon
Matt KeeslarSteve Rimbauer
Kimberly J. BrownAnnie Wheaton
Matt RossEmery Waterman
Julian SandsNick Hardaway
David DukesCarl Miller professzor
Judith IveyCathy Kramer
Melanie LynskeyRachel Wheaton
Kevin TigheVictor Kandinsky
Julia CampbellEllen Rimbauer

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt rossz mini sorozat, tetszett is, habár némelyik szereplő vinnyogása az idegeimre ment. XD Nagyon nem volt nekem szimpi az okoskodó Joyce, valamiért engem irritált, és a nyávogó Emery is, a mami pici fia, mert annyira anyám asszony katonája volt, és annyira idegesítő. XD Azon elcsodálkoztam, hogy a Dr. Csont Emily Deschanel is szerepelt benne, ő volt az első, amit egyből felismertem, és bírtam a karakterét, csak kár, hogy hamar spoiler A kislányt is nagyon bírtam, tetszett és cuki volt. :-) A sztori is érdekes volt, bár cseppet sem ijesztő, inkább átlagos horror, legalábbis számomra. Az itt-ott felbukkanó szellemek is jók voltak, bár egyik sem volt félelmetes, az a része lehetett volna jobb is. XD A vége pedig elment, elég érdekes befejezés volt.

2 hozzászólás
Don_Falcone

Annyira tetszett!! És annyira elgondolkodtató. Soha nem hittem volna, de a végén sírtam; a rózsás résztől egészen még a készítők és a többiek nevének végéig. Emery a kislány és Steve (az utolsó Rimbauer) lettek a kedvenceim (inkább úgy mondanám, mindenki aki a végén az emlékezés rózsáit lerakta, tehát akik: Kijutottak).

Csak ajánlani tudom a filmet. spoiler

csgabi

Hogy ez mennyire jó volt! És mennyire félelmetes! És… ahh. A hideg kirázott tőle.
Isteni film.

Rekuuu663 

Az a helyzet, hogy nem is értem hogyan…de szinte gyerekként néztem meg…és rettenetesen félelmetes volt…. mégis úgy éreztem hogy különleges…azóta sem tudtam megnézni…talán egyszer lesz hozzá bátorságom. :)

Blissenobiarella 

Számtalanszor láttam már ezt a filmet, afféle „uncsizom, kapjunk elő valamit”-típusú alapfilm a gyűjteményemben. Sokadjára, és mára sajnos már elvesztett valamennyit a varázsából, az effektekből simán gondolhatnánk, hogy ez egy 10 évvel korábbi film, de a történet magával ragadó és izgalmas.

silverstark92

Number1 !
Az ultimate kísértetkastélyos horror, az élő esszenciája a kísértetjárta házas filmeknek, ez az alfa és az omega, ennél lehetnek régebbiek és lehetnek újabbak, de jobbak nincsenek! A CGI kicsit ciki, a maszkok néhol inkább viccesek, de az Alienhez hasonlóan itt is próbálták őket annyira takargatni, hogy ne lógjon ki a lóláb és a hangulatra, az atmoszférára rámenni, az pedig nagyon összejött nekik. Itt is inkább attól fél az ember, ahogy érzi, hogy bármelyik sarkon szellembe botolhat, a jelenlét érzése az ami annyira nyomasztó és ijesztő. Zseniális, a párbeszédekről és a karakterábrázolásról nem is beszélve. Örök kedvencem marad.

Mr_Catharsis91 

Nem éreztem sem erős atmoszférát sem remek hangulatot. Itt szerintem káros volt, hogy tv-re és ebből kifolyólag kis költségvetésből készült. Pedig milyen remek alapötlete volt. :/

Szyszyyy

Amikor először láttam még csak negyedikes voltam és nagyon imádtam. Ijesztő volt és utána alig tudtam aludni, a végét pedig megkönnyeztem. Most amikor kb. két éve újra néztem csak arra tudtam gondolni, hogy ezen, hogy tudtam félni? xD Jó, persze, akkor még kicsi volt. :D Visszagondolva már csak szép és érdekes a sztori, de nem félelmetes. :) De még mindig szeretem ^^

silverstark

Nálam ez a number1 horror film. Egyszerűen tökéletes. A kísértetjárta házak leggyönyörűbbje és legemlékezetesebbje.


Hasonló filmek címkék alapján