Triage (2022–2022) 23

ทริอาช
44' · thaiföldi · romantikus, fantasy, thriller, minisorozat 13
13 rész

Egy sürgősségi orvosnak az a mondat, hogy „Nem tudom megmenteni ezt a beteget, a halál időpontja…” nem ismeretlen. Mégis mi történik, ha kap második, harmadik, tucatnyi esélyt, hogy mégis megtegye? Doktor Tin egy esti műszakjában a szokásos káosz közepette elveszít egy fiatal férfi beteget, de… [tovább]

thai · angol

Képek 10

Szereposztás

Tae Darvid KreepolrerkDr. Tin
Tee Tanapol JarujittranonTol
Tonnam Piamchon DamrongsunthornchaiDr. Sing
Aob Tanadol WongsaardsakulDr. Gap
Aom Punyawee JungcharoenMai
Fortune Pundita KoontaweeDr. Fakfaeng
Fiat Pattadon JanngeonRit
Kradum Thanayong WongtrakulDr. Sak
Mild Suttinut UengtrakulArt
Morris K.Jinta

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Masterpiece.
Imádtam. Egyetlen bajom vele, hogy többé nem élhetem át az először látom feelinget. Nagyon jól van összerakva, részről részre szépen épül fel. Szuperül adagolja az izgalmakat, folyamatosan szinten tartva a feszültséget, volt ahol rendesen éreztem, hogy majd' kiugrik a szivem…
Remek volt.
Egyvalamivel tudnák überelni, ha lenne egy folytatása a MAXTUL párossal kiegészülve. Az mekkora lenne már *-*
A srácok a szívemhez nőttek mindannyian, főpárosunkon kívül még Sing lett a nagy kedvencem.
Ajj, szívem szerint kezdeném előlről. Százszor újranézős kategória, mint a Manner of Death. Úristen, de jó volt, komolyan! ♥
*szerk: amit az előbb elfelejtettem kiemelni: külön tetszett, hogy megmagyaráztak egyes orvosi szakkifejezéseket és eljárásokat. Ezt a MOD-ben is imádtam. Nagyon érdekes része a sorinak.

2 hozzászólás
Shad 

Imádtam minden percét:) Az időhurkos sorozatok egyik legjobbja , ráadásul megspékelve azzal, hogy BL:) Izgalmas, nyomozós, romantikus ahh hiányozni fognak a fiúk:((
(Utolsó résznek van epilógusa, senki ne hagyja ki:P A készítők vagy szeretnek szívatni minket vagy fénysugár az alagút végén:P sanszos sajnos előbbi:D)

Gwener 

Már kismilliószor újrakezdtem ezt az értékelést – van egy csomó félmondatom és befejezetlen gondolatom, de nem nagyon akar összeállni és ráadásul tele van spoilerrel… viszont én nem szeretek agyon-spoilerezett értékelést írni, mert milyen ajánlás már az, ahol lelövik az összes poént és felfedik az összes csavart….
Szóval röviden: ez egy egészen elképesztő sorozat volt. Nagyon gyorsan pörögtek az események – én az első részbe kb beleszédültem, annyi volt benne az időhurok, és el nem tudtam képzelni hogyan lesz ebből értelmes történet. De hiába a rengeteg hurok, mégis teljesen egyben van, nincs benne logikai baki – mondjuk meg kell szokni, hogy minden új huroknál az előzőt gyakorlatilag teljesen el kell engedni, mert ugye újra indul a történetspoiler
Valahol a közepe táján jöttem rá, hogy Tin és Tol volt az eredeti ős-2Moons-ban Forth és Beam, csak félbemaradt az egész, mielőtt az ő történetük elkezdőtőt volna.
És akkor ennyi …. nézzétek, nagyon jó ❤❤❤❤

1 hozzászólás
kkata76 

Ez nagyon jó volt, minden percét élveztem. Kedvenc szereplőm Gap (nagyon cuki volt), és nagyon tetszett Tee, remek színész a srác.

SkyDreamland 

Zseniális volt a sorozat. Tényleg jól átjött, hogy minden pici változtatás mekkora nagy változást eredményez. Az is tetszett ahogy szépen lassan tárul ki a kép és látjuk a többi részletet is.
Ami nagyon zavart:
1, Tol szívbetegsége kb. a sorozat közepén mintha úgy eltűnt volna. Az elején egy idegességtől meghalt szívrohamban a végén meg tök mindegy mit csinált semmi baja nem volt a szívének.
2, Tonnam nekem nagyon nagy kedvencem. Várom hogy végre főszerepben lássam. Itt végre second couple, de hogy a sorozat nagyrészében csak kerülgették egymást, az utolsó hurokban meg már együtt voltak. Zavar, hogy nem láttuk őket 1x sem összejönni. De ez mondjuk csak engem zavar szerintem.
Jinta az elején fura volt, nem tudtam eldönteni, hogy segíteni akar vagy csak szórakozik velük. De a végère azért az ő karakterét is megszerettem.
Erős 9-es.


Népszerű idézetek

Shad 

Gyengévé tehet az idő; behódolhatsz a sorsnak, De mindig őrizd meg a hitedet. Törekedj arra amit szeretnél és soha ne állj meg, csak haladj előre.

13. rész
Gwener 

เงลาที่ผ่านไปอาจทำให้เรอ่อนล้า และสบบยอต่อโชคชะตา
แต่ขอจงยึดมั่นในสิ่งที่เชื่อ ไขว่ขว้าให้ได้มา และเดินหน้าต่อไป

Made weak by time; might succumb to fate. But always keep your faith.
Strive for what you wish to have and never stop moving forward

13. rész

Hasonló filmek címkék alapján