Death Note: New Generation (Death Note 4.) (2016–2016) 3

デスノート NEW GENERATION
60' · japán · akció, dráma, fantasy, thriller, krimi, rejtély, minisorozat 16
3 rész (epizódhossz: 20')

Három epizódos minisorozat, amely a 2016. októberében debütáló Light Up the New World előzménye, és annak főszereplőinek háttértörténetére fókuszál. Az Utolsó Név zárása óta eltelt tíz év eseményeit dolgozza fel.
Az első rész, az „Újjászületés” Tsukuru történetét meséli el, ahogy… [tovább]

japán

Képek 7

Szereposztás

Higashide MasahiroMishima Tsukuru
Ikematsu SosukeRyuzaki
Suda MasakiShien Yuki
Kawaei RinaAoi Sakura
Aoyama SotaMatsuda Touta
Sakaguchi DaisukeNear
Nakamura ShidouRyuk (hang)
Fujii MinaNanase Sho

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Popovicsp87 

A három rész tényleg csak felvezetésként szolgált, mindegyik egy-egy szereplőre koncentrálva.
Sajnos egyiküket sem tudtam hova tenni, nem nyújtottak emlékezetes alakítást és a történet is csak úgy „volt”.

Valentine_Wiggin 

A hét csillag annak szól, hogy az utolsó névre adtam nyolcat… ez meg annál azért jelentősen gyengébb volt.
Nem tudom, mit gondoljak „az új generációról”. Mert van bennük potenciál, ezt elismerem. Tsukuru a maga kicsit egyszerű, de kötelességtudó jellemével, Ryuzaki, aki egyelőre totálisan sodródik a szerepében, és Shien, aki meg nem normális.
Kicsit rányomja az egészre a bélyegét, hogy az eredeti mennyire jó. Mert hogy tekintsünk érdeklődve Shienre, vagy Sakurára (vagy kire), ha őket Light előzte meg? Hogyan tekintsünk elismert, nagy nyomozóként Ryuzakira, ha előtte L kapta ezt a szerepet? Még Tsukuru is jelentéktelennek hat, ha Soichiro-hoz mérjük. Látszik is a szereplőkön, hogy kicsit keresik a helyüket a cselekményben, de remélem, a film majd mindent kitisztít, ki kinek a kicsodája, honnan jött, és mik a céljai.
Azzal is tisztában vagyok, hogy új gárda, hagyjuk őket érvényesülni, de… de kérek több Near-t, Matsudát és Ryukot. Persze, érdekel, mi van az újakkal, de őket ismerem, kedvelem, igazán kijár nekik a jelentősebb játékidő. Még azt is elfogadom, ha Misát visszarángatják, legyen, de ezzel a hármassal tessék jelentősen többet foglalkozni.
Egyébként továbbra is kíváncsian várom a filmet, de olyan igazán mély nyomot nem hagyott bennem a minisorozat. Remélem, előbb utóbb sikerül eléggé megismerni az újakat, hogy itt is legyenek kedvenceim.
(Jelen pillanatban talán J lenne, összesen kb. 5 perces játékideje után. De mégis. Egy lány a Wammy Otthonból, egy betűs névvel. Végre!)

Andro 

Nem voltam lenyűgözve, mintha kissé csapongott volna a sztori, és sem az írók, sem a rendező nem nagyon tudták volna, mit is akarnak. A színészek nem voltak rosszak, de a karakterek valahol lógtak a levegőben, senki sem tudott érdekelni a három rész alatt. Nem volt rossz, de nekem nem hozta azt az igazi DN-feelinget, amit hoznia kellett volna. Mindenesetre, egynek azért elment.

3 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Death Note


Hasonló filmek címkék alapján