A mandzsúriai jelölt (2004) 65

The Manchurian Candidate
129' · amerikai · akció, thriller 16

0 díj · 1 jelölés

Bennett Marco százados és Raymond Shaw őrmester együtt szolgált az Öböl-háborúban. A kuvaiti sivatagban támadás érte a szakaszukat és csak Shaw őrmesternek köszönhetik, hogy életben maradtak, akit hőstettéért Becsületrenddel tüntettek ki. Tíz évvel később Shaw elképesztő gyorsasággal halad… [tovább]

Képek 11

Szereposztás

Denzel WashingtonBen Marco
Meryl StreepEleanor Shaw
Liev SchreiberRaymond Shaw
Jon VoightThomas Jordan szenátor
Jeffrey WrightAl Melvin
Bruno GanzDelp
Simon McBurneyDr. Atticus Noyle
Vera FarmigaJocelyne Jordan
Pablo SchreiberEddie Ingram
Anthony MackieRobert Baker

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Azt a leborult szivarvégit! Sokáig úgy emlékeztem, hogy én ezt a filmet láttam, csak biztos túl felületesen néztem és azért nem emlékszem rá. Így, hogy megnéztem a filmet, már biztosan tudom, hogy én ezt a filmet sosem láttam. Annyira nagyot ugyan nem veszítettem, de azért mégis maradandóbb volt, mint amennyire eredetileg sejtettem, hogy lesz. Érdekes.

Kiskakukk 

Nagyon érdekes az alapfeltevése a filmnek , viszont a rendezés…Hát, küzdenem kellett magammal az első 10 percben, hogy ne kapcsoljam ki. Utána javult a helyzet és egy egészen izgalmas, borzongató filmet kaptam, bár engem kimondottan érdekel az agymosás, mint téma. Jó volt, tetszett, de más rendezéssel lehetett volna még annál is jobb. (Talán teszek egy próbát a regénnyel is.) A színészi játékra viszont nem lehet panasz!


Hasonló filmek címkék alapján