Kedvencelte 9

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Huu hát a végén a szemem nem maradt szárazon. Így volt szép, és ez a lezárás gyönyörű volt. A rajzolás is nagyon szép lett.
Nagyon jó feldolgozása az eredeti műnek.

1 hozzászólás
Lahara

Kisgyerekkoromban kétszer láttam, mindkétszer a városi könyvtárban, egyszer óvodás, talán kiscsoportos, egyszer meg másodikos lehettem. Nagyon tetszett mindkét alkalommal, aztán valamikor, pár éve újranéztem. Nagyon szép feldolgozás, szép a zenéje.

Meryl 

A mai napig a legkedvesebb és számomra a legszebb feldolgozása a kis hableánynak. Gyönyörűek az énekek és a rajzolása. A vége miatt pedig mindenki sírni fog. :) Emiatt a legszebb és a leghűbb feldolgozása Andersen meséjének.. csak ajánlani tudom.. :)

GentleRain 

Természetesen anno az anime-adaptációt is láttam. Bár nem sokra emlékszem rá, újra kéne néznem, de annyira emlékszem, hogy nagyon tetszett.

kriszmanesz

a legkedvesebb Andersen-mesém, a nagyimtól már majd' 20 éve kapott Andersen-kötetem magától itt nyílik ki :)
örök kedvencem ez a feldolgozás, és az első japán anime, amit életemben láttam (csak akkor még nem tudtam, hogy ez anime)
https://youtu.be/Ry7gRuY9CfM

Trixi 

Andersen meséi könnyekre tudják fakasztani az embert (pl: a kis gyufaárus lány). Többek közt ez a mese is olyan. Gyerekkoromban láttam párszor a moziban és mindig zokogva jöttem ki. Ezek után, évekkel később félve mertem megnézni a Disney-féle verziót, de persze ott nem lehetett szomorú a vége :D

Csodaautista

Ez elég szörnyű anime volt, amit valaha láttam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján