A kincses sziget kalózai (1995) 7

Cutthroat Island
124' · francia, amerikai, német, olasz · akció, kaland, romantikus, történelmi

Morgan Adams nő létére igazi hét tenger ördöge, rettegett kalóz, aki hírhedt apja halála után átveszi a sokat próbált legénységet és a halálfejes zászló alatt a habokat szelő kalózhajót. Apja azonban nem csak ennyit hagyott rá. Egy kincses térkép egyharmada is a kalózlány kezébe kerül – amit… [tovább]

Szereposztás

Geena DavisMorgan Adams
Matthew ModineWilliam Shaw
Frank LangellaDawg Brown
Maury ChaykinJohn Reed
Patrick MalahideAinslee
Stan ShawGlasspoole
Rex LinnMr. Blair
Paul DillonSnelgrave
Christopher MastersonBowen
Jimmie F. SkaggsScully

További szereplők

A kincses sziget kalózai (1995)
Rendező
Operatőr
Zeneszerző

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Solo_Mayer 

Nem egy nagy durranás a Karib-tenger kalózai után, de ez a film 24 évvel ezelőtt készült, és nálam igen erős a nosztalgiafaktor: egy időben a kedvenc kalandfilmem volt. Szeretem még mindig magát a történetet is, meg Geena Davist is, olyan kis vagány mint kalózkapitány. ♥

6 hozzászólás
lakatoszoltan01 

Először láttam és végig azt éreztem, ez egy nagyon gyenge eresztés. A sztori egy szimpla térkép-kincs-lázadás-gonosz ellenfél történet. Még csak egy kicsi csavart sem akartak belevinni. A látvány jó lenne, ha nem lenne szánalmasan unalmas benne minden: kocsmai verekedés, utcán robbantgatás, hosszadalmas hajócsata. Csak a látványra koncentráltak, a szereplők nem lettek szimpatikusabbak tőle.
A majom minek kellett? Talán gyerekeknek szánták az öldöklések mellé?
Az aranyholmit meg olyan könnyedén cipelgetik, mintha vattából lenne.
A kalózok osztódással szaporodtak a film végére, mivel annyian lettek, hogy egy falut kitöltöttek volna.

A zene teljes mértékben zavaró volt. A vége csatamatiné elnyújtott és elnyúzott.
És lehet, hogy pár rajongót megsértek, de Geena Davis egy pocsék és nem szép színésznő. A játéka botrányosan gagyi volt, a harcjelenetekre egyáltalán nem készült fel, az érzelmek pedig a gyerekded tinédzser tévéfilmminőségben voltak leolvashatók az arcáról.

Megértem, hogy a film egy nagy bukta lett, és megérdemli a stúdió a kudarcot, amit csődbe vitt ez a feleslegesen gyenge alkotás. Szóval ha akarsz egy unalmas, gyermeki, képzelőerő nélküli két és fél órát bámulni, akkor szánj rá időt, különben keresd a Karib-tenger kalózait vagy a Fekete vitorlákat.


Hasonló filmek címkék alapján