A három testőr (2011) 154

The Three Musketeers
110' · francia, angol, német · akció, kaland 12

A szép Milady (Milla Jovovich) teljesen elcsavarja Athos (Matthew McFadyen) fejét, aki nem is sejti, hogy szerelme kettősügynök, aki nemcsak Buckingham hercegét (Orlando Bloom), hanem Richelieu bíborost (Christoph Waltz) is szolgálja. Az ifjú D'Artagnan (Logan Lerman) már az első nap bajba… [tovább]

magyar

Képek 9

Szereposztás

Logan LermanD'Artagnan
Matthew MacfadyenAthos
Luke EvansAramis
Ray StevensonPorthos
Milla JovovichMilady de Winter
Orlando BloomBuckingham hercege
Christoph WaltzRichelieu bíboros
Juno TempleAnna királyné
Mads MikkelsenRochefort
Freddie FoxLajos király

További szereplők

Kedvencelte 17

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Theana 

Nem érte felül az eredetit, de nagyon meglepődtem, hogy pozitív csalódást hozott. Azt hittem, hogy túlságosan modern lett, de nem vészes.
Tudtam!! Tudtam. Tudtam!!! Milady…

3 hozzászólás
Serafina_Darion 

REPÜLŐ HAJÓÓÓÓÓÓÓ! Ez biztos nem gondolták komolyan. De benne van. Tehát mégis komolyan gondolták. Agyam megsemmisült eme remek megnézése után. Tökéletes meg csúfolása a Három testőr történetének/legendájának. Minden leendő rendezőnek ajánlom figyelmébe ezt a filmet, ha olyan gyöngyszemet akar alkotni melyben van: repülő hajó, stricisen kinéző Orlando Bloom, nagyszerű színészek gagyi szerepben, megakarja csúfolni a történelmet, és Bukást akar. -.- Édes.Istenem. Soha többet.

2 hozzászólás
SunflowerSz 

Szerintem jó volt ez a feldolgozás, tetszett benne a steampunk hangulat is. Ezek a színészek pedig, szinte hihetetlen, hogy mind itt vannak egy filmben. A harcolós jelenetek nagyon tetszettek, mind nagyon látványos volt. Élvezhető film és jól kikapcsol, még az sem tűnt fel, hogy majdnem két óra volt. Logan Lerman pedig ezennel bekerült a kedvencek közé :)

brena 

nahát..micsoda szereposztás..igazából csupán nem kapcsoltam el a TVt és elkezdődött,fél szemmel néztem pakolás közben…ez a kis Logan Lermann hmmm csini fiú:)

DianaRL

Felkészültem a borzalomra, a kínok kínjára, magára a Pokol nyolcadik bugyrára – és ehhez képest fergetegesen jól szórakoztam.
Nincs mit szépíteni, ez egy nyári kis popcornmozi, ám mégis képes volt megőrizni valamit az eredeti mű hangulatából. Kedves, egyszerű humorral operált, tele volt nagyrészt jó színészekkel, és az akció is izgalmasra és látványosra sikeredett. Természetesen nem hiányozhattak a műfaj betegségéből adódó drámai pillanatok és epikusabbnál epikusabbnak szánt mondatok, de nem öltöttek zavaró mértéket.
Ami mégis leginkább összefogta a filmet, az a főszereplő négyes dinamikája. Nem bonyolították túl a karaktereket, az szentigaz, de a köztük lévő kapcsolatot sikerült szerencsésen átmenteni. Sajnos a „gonoszokkal”, Richelieu-vel, Buckinghammel, Monsieur Sajttal és a Miladyvel már több probléma adódott, érezni lehetett az izzadtságszagot, hogy normális jellemeket faragjanak, de a szerepük csak a hősök akadályozására korlátozódott. A többiek még ennyire sem lettek emlékezetesek, pedig a szufla ott volt bennük.
Ami a leggyönyörűbb volt az egészben, az a zene és a jelmezek. Utóbbit látni kell, mert magáért beszél, előbbit viszont eléggé kispórolták a filmből, de aki végighallgatja a stáblistát, abban sem fog csalódni.
A repülő hajók, amit a legtöbben kifogásoltak, nekem kimondottan tetszettek, adott a filmnek egy időtlen hangulatot. Mert hát valljuk be, itt egy pillanatta sem volt cél a korhűség megőrzése, a film készítői hajlandóak voltak mindent feláldozni a szórakoztatás oltárán, aminek meg is lett az eredménye – jó és rossz értelemben egyaránt.
Egy nagy szívfájdalmam azért van: az utolsó másfél perc. Anélkül meg tudtam békélni vele, így azonban olyan, mintha elfelejtették volna befejezni.

dulkap 

Nagyjából erre számítottam az előzetes hírek szerint. Egy közepes és kicsit modernebb feldolgozása az ismert műnek. Akadnak itt jó színészek (nem, Lerman nem tartozik közéjük és soha nem is volt jó színész), átlagos színészek és rosszak is. Sajnos ebben a filmek, még a Mikkelsen, Waltz féle kiváló tehetségek is gyenge árnyékuk önmaguknak.
Nem mondanám, hogy rossz film, mert a testőrök szerethetőek és néha még az akciójelenetek is rendben vannak, viszont a jó és maradandótól még távol van.

UViki 

Azért az öt csillag, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez nekem tetszett – e. A történet jó, a szereplők kevésbé, de a színészet részéről nézve elég szuper.
Hát nem tudom. Majd újra nézem és eldöntöm, addig maradok az arany középúton.

Constance

Az egyetlen Három testőr-film, aminél szinte percenként néztem, hogy mennyi van még vissza. Ha nem lenne benne Matthew Macfadyen, akinek a hangjáért totálisan odavagyok, szerintem ki is kapcsoltam volna.
Nem tartom magam a házsártos „azt kell filmre vinni, ami a könyvben van” jellegű filmnézőnek, ha korrektül van megcsinálva, akkor felőlem jöhet akármi. De amit ebben a filmben műveltek, az totális megerőszakolása a Három testőrnek. Mindent arra építettek, hogy látványos legyen a film, ezért beleraktak olyan dolgokat is, hogy a fejemet az asztalhoz csapkodtam (de tényleg), a sztorit meg hagyták elsikkadni. Szánom az egyébként kiváló szereposztást, amiért ezt bevállalták.

Krenai 

Annyira arra készültem, hogy katasztrófa lesz és végig se tudom nézni… erre nagyon jól szórakoztam :D Amúgy is imádok szinte mindent, ami a három testőrrel foglalkozik plusz steampunkot is, ez közrejátszhat. Színészeket is imádom (azért Logan Lermanon nevettem egyet, nekem annyira gyerek!), történet nem nagyon van, de vicces volt számomra, a hangulata pedig nagyon eltalált engem. :)


Hasonló filmek címkék alapján