A háború démonjai (2020) 31

Ghosts of War
94' · angol · háborús, thriller, horror

A történet szerint amerikai katonák egy kísértetházba menekülnek a nácik elől, és egyszerre kell harcolniuk a házat támadó ellenséggel és a katonákat az épületben terrorizáló szellemekkel.

Szereposztás

Brenton ThwaitesChris
Theo RossiKirk
Kyle GallnerTappert
Skylar AstinEugene
Alan RitchsonButchie
Laila BankiMrs. Helwig
Vivian GrayAnn
Billy ZaneDr. Engel

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Öööö, hát nem teljesen vagyok elégedett ezzel a filmmel… Háború vs. horror meg szellemek együtt, háááát… A sztori az elején még jól kezdődött, de spoiler De az meglepett, hogy a Az éhezők viadala – Futótűz (2013) Gloss, vagyis Alan Ritchson is feltűnt a filmben, és a Tökéletes hang (2012) Jesse-e Skylar Astin felbukkant ebben a filmben. :-D De visszatérve a filmre, azért voltak érdekes részei, bár a kísértetházas jelenetek egy kicsit zavaros volt, és egy katyvasz, főleg, ahogy a „dühös kísérteti lények” akcióba lendültek, bár az igaz, hogy eléggé jól nyomták, a tegnapi filmből pont ezt vártam volna. XD spoiler De a közepétől egy kicsikét beindult a sztori, de horrorhoz képest nagyoooon gyenge még így is. XD A szereplők megtettek mindent nagyjából, amit ki lehetett ebből hozni, de a vége nem igazán kellett volna rá.

Ruby_εïз 

Először wtf érzésem volt, de aztán átgondoltam.
Az első egy óra nagyon vontatott, de utána, ahogy a helyére kerülnek a dolgok, ledöbbensz a pic**ba, hogy úristen, öregem, komolyan? Már ha nem vagy lusta elgondolkodni a történeten.
Nem is tudom én, hogy cselekedtem volna a helyükben, nehéz helyzetbe kerültek, és voltaképpen a tétlenségükért meg is fizettek, elég drágán. Talán így belegondolva jobb lett volna, ha akkor lépnek.
Kicsit gagyin lett ábrázolva, viszont szerintem nem elképzelhetetlen, hogy ez lesz a jövő.

UViki

Hű. Nem tudok rá sokkal többet mondani, ez az egy szó szerintem mindent kifejez.
Nagyon jó történet, elképesztően kiábrándító végkifejlettel.
Szerethető szereplők, akikkel néha egyáltalán nem értettem egyet, de nagyon élveztem az események alakulását.
Az én lelkemre tudott hatni, talán túlságosan is.
Egyszerűen el sem tudom képzelni, vajon milyen lehet a háborúban.

Corvus_CoRex 

Most mondjam azt, hogy nem vett le a lábamról? :P
Egyedül a macskabölcsős sztori volt érdekes/félelmetes, de a szellemek… nagyon-nagyon lelomboztak… =_= Meg olyan volt, mintha hosszú órák óta néznénk és nem történt semmi érdemleges, szóval a végére már elég álmoska voltam, úgyhogy nem nagyon izgatott fel, hogy megértsem, spoiler

Kiskakukk 

Hű!
Egy gagyi II. világháborús szellemes horrornak indult, de aztán mi lett belőle!
Micsoda befejezés!
Tetszett.

3 hozzászólás
desertangelable 

Nekem teljesen újszerű volt ennek a két műfajnak az ötvözete (horror, háborús) ráadásul nem egy Zs kategóriás szinten. A történet sem megszokott, egyszer érdemes adni neki egy esélyt.

csokidani 

Ez egész minőségi volt, gagyi B-re számítottam.
Én amúgy simán ellettem volna, ha a II.vh-ban marad végig, sőt talán jobban is tetszett volna.
Nekem a „fordulat” rész nem igazán jött be. Az ötlet talán nem lett volna rossz, de olyan kapkodós volt, kidolgozatlannak éreztem. A legeslegvégét meg kihagytam volna, mert semmit nem tett hozzá, inkább pont ettől tűnik olyan befejezetlennek. Szval ez így mínusz egy pont.
De amúgy ha valaki csípi a II.vh, nácik, misztikum körben forgó filmeket az feltétlen tegyen egy próbát, mert amúgy jó kis mozi.

1 hozzászólás
Tony_Soprano 

Szokványos kísértetfilmnek indul, s azok majd minden közhelyét felvonultatja: baljós előjelek, jump scarek, rideg atmoszféra, lappangó titok…, és ezek mind rendben vannak. spoiler

Ami viszont nem igazán tetszett, az az, hogy spoiler Ha ezt kihagyják, lehet, hogy ma éjjel nem sírnám álomba magam :D Na de hát ez legyen a világ legnagyobb problémája. Szerintem egy nézhető, hangulatos kis tucathorror lett a Ghosts of War.

Criala

Szeretem a háborús filmeket, tetszett a kísértet sztoris vegyítés. Nem az a levegőbe csapós történet, de egyszer megéri megnézni.

Cardamon 

Te. Jó. Ég…
Már akkor is gagyi volt, amikor azt hittem, hogy horrorfilmet nézek. De most komolyan… Ez mi? És minek kellett bele?
Amúgy másnak is feltűnt, hogy nincs vége? Na nem olyan befejezésre gondolok, hogy napokig gondolkodsz rajta, hanem egyszerűen csak a katarzis előtt NYISSZ, VÉGE.
Mi a fityisz volt ez?


Hasonló filmek címkék alapján