Kedvencelte 17

Várólistára tette 117


Kiemelt értékelések

UViki 

Nem értem miért húzzák le olyan sokan ezt a sorozatot. Nekem nagyon tetszett.
Izgalmas, együtt nyomozós, a végkifejlet (nekem) kiszámíthatatlan spoiler.
Amennyire utáltam Rosa – t, annyira szimpatikus lett a végére.
Hess és Naia nagyon jó párost alkottak, sajnálom, hogy nem jöttek össze.
Érdekes volt a cselekmény, a nyomozás, ez a gesztenyés dolog. Tetszett, hogy sok dolgot megtudtunk a múltból, bár lennének kérdéseim, de ezekre úgysem lesz válasz, maximum, ha elolvasom a könyvet, amiről ezidáig nem is hallottam.
Szerintem ez egy kiemelkedően jó krimi sorozat volt, én bátran ajánlom mindazoknak, akik szeretik a nyomozós sztorikat.

eNNBeus 

Ez egy egész tisztességes krimisori volt, és én szerettem az első 5 részt (bár azért bevésődés messze nem volt), de az utolsó rész ááááááááááááááá hát azt nem tudom hová tenni. Tényleg mint amikor a vacsora vendéged 2 órával előbb érkezik és hirtelen kell befejezned a félig sült kacsát….. Azért nagyon kár, mert totál sokat rontott az egész jól felépített élményen, izgalmakon. 7-nél semmiféleképp sem ér többet.

Remake 

(ennél a sorozatnál határoztam el, hogy sokkal szigorúbb leszek a csillagozásban, az idő(m) drága)

Andaxin 

Már az első 5-10 perc fogyatékos kvótarendőre előre vetítette a várható izgalmak minőségét, és sajnos ez is tovább lett húzva a kelleténél, amihez nyilván kellenek a logikátlan döntések. Ezek a megfejtések nekem nem jönnek be, hogy (tényleg spoiler jön) spoiler.

Bélabá

Feszült helyenként brutális, de sok az üresjárat. Rövidebb jobb lett volna…

csokidani 

Nem volt rossz, de a varazslat nalam elmaradt. Pedig a lehetoseg adott volt. Karakterben rendben levo szereplok, jo helyszinek, jo sztori. Csak valami hianyzott nekem; valami amitol kiemelkedik a hasonlo krimik kozul. Az utolso resz raadasul nagyon osszecsapott, kapkodo, logikatlan, elnagyolt volt, mintha muszalybol zartak volna le septiben az evadot. Kar, mert elegge rontott az osszkepen. Ugy sejtem lesz 2. evad, de szerintem arra a vonatra mar nem ulok fel.

Mr_Catharsis91

Az egész olyan volt, mint egy langyosabb Prisoners, csak elnyújtva és több fénnyel, no meg persze kicsit megváltoztatva. Ott is a szülök ellen ment a gonoszság és büntető hadjárat. Egyáltalán nem volt sem sokkoló, sem elég sötét más thriller sorozatokhoz képest, de még a műfaj legjobbjai közé sem tenném, inkább afféle közepes iparos munka.
Nem is tudom miért akarták pont ezt a történetet sorozatra adaptálni.

Kontra_Judit 

A könyvet nem olvastam, de a film izgalmas volt. Igaz voltak benne olyan részek, ami nem teljesen hiteles spoiler Összességében nagyon tetszett.
A vége természetesen happy end. A gonosz elnyeri méltó jutalmát. :)

Lynella 

Sajnos olvastam a könyvet, így nem voltak meglepetések. Ha a könyv előtt láttam volna, akkor jobban élvezhettem volna.

(A könyv szerintem rendkívül túl van értékelve… átlagos, sablonos és kiszámítható….)

Azt mondanám, hogy a film jobb lett, elhagyta a rengeteg „poén” lelövő momentumot.

ananiila

Könyvtől sem voltam elragadtatva, de szerencsére semmire sem emlékeztem belőle. Egy kicsit lehozott az életről ez a sorozat, de csak tisztes iparosmunka volt, egyszer nézhető kategória.


Hasonló filmek címkék alapján